1b.app
Скопійоване посилання -

Гаманець за замовчуванням у платежах

Добридень!
У платежах за умовчанням встановлюється гаманець Каса і мені доводиться щоразу його міняти на потрібний мені. Іноді я забуваю це робити і доводиться потім лізти у платежі та виправляти помилку. Як встановити інший гаманець за замовчуванням? Як зробити поле "гаманець" обов'язковим до заповнення оператором?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Справа в тому, що як такого поняття "гаманець за замовчуванням" немає, тому немає можливості поставити один з гаманців за замовчуванням. Але, при створенні платежу список всіх гаманців виводиться у вигляді списку, що випадає, і в списку гаманці розташовані згідно сортування за назвою в алфавітному порядку. Дотримуючись цієї логіки все ж таки можна поставити якийсь гаманець за умовчанням - досить просто перейменувати потрібний і на початку його назви поставити припустимо цифру 1. Якщо пронумерувати в назві всі гаманці - можна буде домогтися виведення у списку гаманців, що випадає, в тому порядку, в якому ви розставите нумерацію у назвах.

Лисенко Олександр писав/ла:
Як зробити поле "гаманець" обов'язковим до заповнення оператором?
гаманець так і так обов'язкове поле, але справа в тому, що в полі вже вибрано значення - це гаманець, який виводиться згідно сортування за назвою. у вашому випадку швидше за все мається на увазі, що при створенні платежу поле з гаманцем має бути порожнім і тільки обравши одне зі значень (потрібний гаманець) можна буде створити платіж. Але, на жаль, такого поки що немає.
25.09.2020, 09:19
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Дякую. Спробую ідею з цифрами у назві

Щербатих Іван Олександрович Співробітник написав:
початку його назви поставити допустимо цифру 1

Не працює.
Швидше за все, до уваги береться номер у списку гаманців.
25.09.2020, 09:56
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

вкажіть посилання посилання на ваш бокс, я перевірю що можна зробити. Я попередньо перевіряв в іншому боксі – має працювати
25.09.2020, 09:59
Оригінальний коментар доступний на версії: ru


Олександр, дійсно при створенні платежу в процесі гаманці відображаються згідно сортування за їх айді http://i.imgur.com/iDpB2NT.png
але при створенні платежу зі сторінки фінансів все відображається відповідно до нумерації http://i.imgur.com/Is4n8KB.png як я і говорив.
виходить це працює не скрізь... змінити поточні параметри відображення я не можу - у мене немає доступних інструментів. Рішення може підказати тільки програміст, швидше за все, буде потрібно доопрацювання.
25.09.2020, 10:38
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Іване!
При всій повазі до роботи програмістів, все ж таки вважаю, що різний порядок відображення гаманців у двох місцях однієї програми - це баг, а не моя забаганка.
Тому, прошу в наступних релізах звернути на це увагу і виправити.
25.09.2020, 10:47
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Я вас розумію, але у свою чергу спробував вам надати рішення, яке доступне мені як співробітнику, а не програмісту. Залишається прийняти все як є або чекати на відповідь програмістів.
25.09.2020, 10:51
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

А я і прийняв "як є". Я не маю іншого виходу.
Доплачувати за це я не готовий.
Вам особисто дякую за відповіді.
25.09.2020, 10:53
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар