1b.app
Скопійоване посилання -

При виділенні всіх позицій не вибираються всі позиції

Доброго дня, коли заходимо в продукти списком і наприклад вибираємо фільтра- у наявності, без категорії, конкретного постачальника, у пошуку справа прописуємо до прикладу "клавіатура", нам знаходить їх більше 50 шт....для того, щоб їх усіх виділити і відправити у категорію, виділяються чи 50 прим, в повному обсязі необхідні позиції. Або ж залишаються позиції, там 20 шт, потім їх виділяємо, і залишається 10, потім 2. Взагалі не всі позиції виділяються.
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Ви можете використати кілька варіантів
1. Збільшити кількість відображуваної інформації в таблиці
http://joxi.ru/V2VONOyCKbgLYA
http://i.imgur.com/LvT3MVL.png
2. При виділенні використовувати
http://i.imgur.com/DhVUkSu.png
Таким чином виділяє всі відфільтровані позиції, єдина відмінність, що при виборі більше 50 штук (вибрати все, як на скріні) Система робить дію не відразу, а після запуску хвилинного оброблювача. Тобто якщо здійснюєте дію з більш ніж 50 позиціями, то зачекайте 1-3 хвилини, дія повинна виконатися.
21.09.2020, 10:48
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

1.2. Так і робили.
Але в результаті все одно залишаються позиції не все але менше, навіть якщо їх 12 шт ... залишаються 4-6 ... потім знову ж таки це робимо. Не завжди, але такі баги спостерігаються.
21.09.2020, 12:36
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар