1b.app
Скопійоване посилання -

Вирішення проблеми з фіксуванням заявок

Є клієнт, який займається виробництвом ікри.
На даний момент зіткнувся з проблемою, що співробітники не фіксують усі заявки, не завжди вчасно передзвонюють і таким чином вони втрачають деякі заявки та відповідно гроші. Даний клієнт звернувся до нас для того, щоб ми підібрали оптимальне рішення на базі нашого продукту.
Потрібен наступний функціонал:
1) підключити телефонію щоб фіксувати дзвінки, вести запис, щоб підтягувалися дані про те хто дзвонить + система контролювала зобов'язання за передзвонами/недовзонами (якщо співробітник не передзвонили або не набрав вчасно - отримує повідомлення)
2) розуміти з яких джерел більше приходить клієнтів, які в результаті щось купують (клієнт замовляє рекламу у googe, instagram, fb і немає інформації яке джерело більш ефективне)
3) налаштувати роботу складу, оскільки постійно відбуваються якісь пересування коли надходить риба, потім добувається ікра через тривалий процес. Відповідно потрібно розуміти скільки чого є в наявності, скільки оприбутк
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Здається по інтеграторам тобі вже не на форум Денис)
09.10.2020, 15:52
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар