1b.app
Скопійоване посилання -

Додати можливість виставляти таймер до замовлень оператору

Коли оператор обробляє замовлення, часто клієнти просять передзвонити пізніше або переносять свої замовлення на інші дати, багато операторів втрачають їх. Як можна додати операторам можливість виставляти таймер на визначені замовлення, щоб після закінчення часу спрацьовувало повідомлення?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Доброго дня, у налаштуванні блоку "Лента комментариев" https://prnt.sc/uvcic9 увімкніть галочку "Створити нагадування" https://prnt.sc/uvci4l . Після збереження налаштувань у вас у стрічці коментарів з'явиться пункт "Створити нагадування" https://prnt.sc/uvcj8s , який повідомить співробітника у заданий час
08.10.2020, 12:50
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

У такому випадку повідомлення потрапляють до "центру комунікацій" до інших повідомлень і оператор втрачає потрібне в масах. Чи можливо зробити в самому розділі "Замовлення" спливаючі вікно/додатковий під розділ у якому будуть показані замовлення, за якими вийшов встановлений термін оператором?
І зробити так щоб цей блок повідомлень займав 20% всього екрану, при кожному додаванні простроченого замовлення спливав поп-апом.?
Швидше за все в цьому функціоналі цього немає і потрібна буде доопрацювання шляхом програмування.
08.10.2020, 16:09
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Описане віконце з'являється при встановленні на етапі процесу дії "Перевірити виконання етапу".
З приводу того, що оператор втрачає необхідне в масах, тут явно яка та помилка в налаштуванні боксів. Особисто у мене в боксі до 50 нових повідомлень на день і щось там втратити важко. Якщо ви на менеджера вішаєте 200+ процесів і щось змінюєте в кожному з них, то ясна річ, що центр комунікацій працює вже не так, як замислювалося.
Спробуйте подивитися не в бік "потрібно щоб перед очима було велике вікно зайди сюди і зроби це" а в бік зменшення к-ть марних повідомлень у центрі комунікацій у оператора. Стане менше повідомлень - не губляться важливі.
08.10.2020, 16:20
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Дякую за відповідь.
Ще такий момент, чи можливо надсилати нагадування на меседжер?
08.10.2020, 17:08
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Наскільки пам'ятаю, саме це повідомлення переслати не можна. Але можна самому налаштувати бп так, щоб менеджер записував дату, коли його потрібно повідомити, потім переходив на етап "Чекаємо на повідомлення", на якому буде дія "Змінити бізнес-процес і етап в залежності від виконання умов для значень кількох полів" в якому ви порівнюватимете дату з поля/допполя зі змінною [cdate] . Коли настане дата, яку записали в полі, спрацює дію і переключить на етап "Надіслати повідомлення", а там ви вже налаштовуєте дію відправки повідомлення кудись менеджеру.
08.10.2020, 17:18
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Цікаве рішення, скористаємося ним.
На сам меседжер (Telegram або WhatsApp) чи можливо реалізувати відправлення повідомлень?
08.10.2020, 17:35
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Так, шукайте відповідні дії у діях на етапі БП
08.10.2020, 17:46
Оригінальний коментар доступний на версії: ru


Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар