1b.app
Скопійоване посилання -

Сервіс Data2CRM — дані зі старої CRM в нову за декілька годин

Друзі, ми почали співпрацю з Data2CRM. Цей сервіс переносить дані з однієї CRM в іншу за декілька годин. Не вимагає технічних знань. Результат його роботи — швидка міграція даних в нову CRM. Товари, Ліди, угоди, події та інші дані будуть перенесені з вашої старої CRM в OneBox без труднощів. Якщо буде потрібно передати інформацію з OneBox стороннім системам, ви також можете скористатися сервісом.

Про сервіс Data2CRM

Data2CRM — Готове програмне забезпечення для якісного переносу даних між CRM-системами. Розробник — компанія MagneticOne. Працює за моделлю «SaaS» — обслуговується постачальником, а замовники користуються через веб-браузер. Сервіс бере на себе всю рутину перенесення даних:

  • зіставляє співробітників між системами;
  • дає чітке уявлення, як і які дані перенести;
  • стежить за безпекою міграції, контролює втрату даних.

Переваги сервісу

Інтуїтивний інтерфейс. Відкрийте доступ до поточної і до бажаної CRM-систем. Вкажіть зв'язування полів (маппінг) і запускайте міграцію. Зручно і швидко!

Готове рішення для популярних CRM. Налаштована передача даних для 19-ти популярних CRM-систем і 11-ти модулів: OneBox, Salesforce, SugarCRM, Insightly, Bitrix24, SuiteCRM, Zoho CRM и другие.

Безкоштовна пробна міграція. Процес міграції легко перевірити в дії. Data2CRM перенесе обмежену кількість даних в вашу нову CRM. Щоб оцінити процес міграцій і сервісу в роботі. 

Без додаткових установок і навичок. Надійна процедура імпорту даних без навичок кодування. Не вимагає установки програмного забезпечення на комп'ютер.

Сервіс Data2CRM — дані зі старої CRM в нову за декілька годин

Почати роботу з сервісом

Авторизація. Увійдіть в систему або зареєструйтеся зручним для вас способом: електронною поштою або через соц.мережі.

Виберіть CRM. У випадаючому списку виберіть з якої і в яку CRM передати дані. Введіть облікові дані для доступу до них (логін, пароль або ключ API).

Виберіть об'єкти. Поставте галочки навпроти об'єктів, які хочете перенести: рахунки, контакти, завдання, ліди, користувачі і замітки. Замітка передає відносини між рахунками, контактами, завданнями.

Перенесення особливих модулів. Щоб передати додатки, електронну пошту і т.д. запросіть налаштовану демо-міграцію.

Вкажіть карту записів. Поля даних можуть відрізнятися в ваших існуючих і майбутніх CRM-платформах. Сервіс відображає передані елементи шляхом вибору доступних опцій або пропуску міграції поля. Повідомляє про невідображення даних.

Запуск безкоштовної демо-міграції. Коли все встановлено, протестуйте безкоштовну демо-версію, щоб побачити результат роботи сервісу. 

Повна міграція CRM

Після перегляду результатів демо-версії, почніть повний імпорт даних компанії в нову CRM-платформу. Коли передача даних завершена, перевірте результати.

Щоб отримати більше інформації про міграцію даних між CRM-системами, зверніться за вказаними нижче контактами.

Контакти:

crm-onebox.com

+380 (44) 332-93-25

sales@crm-onebox.com