1b.app
Скопійоване посилання -

Споживачі обрали кращу в Україні CRM

Підбито підсумки проекту "Народна марка", який відзначає лідерів різних галузей українського ринку. Шляхом голосування споживачі обрали кращу в Україні CRM. Нею стала система OneBox CRM + ERP. Це — ознака якості та народного визнання цього програмного продукту.

Споживачі обрали кращу в Україні CRM

Працівники чернінівського офісу з нагородою від Народна марка 

Що відрізняє OneBox від інших CRM?

Критерії вибору у кожного споживача — свої. Для когось головний показник — ціна, а хтось бажає отримати новітні технології автоматизації бізнесу.

Особливість OneBox у тому, що ця система об'єднує в собі власне CRM і ERP-систему (управління всіма ресурсами підприємства). Також вона включає і BPM модуль, який автоматизує управління проектами компанії.

При всіх цих перевагах вартість системи відносно невисока. Тим більше, що замовнику не доведеться вносити щомісячну або щорічну абонплату. Для компаній, що тільки розвиваються, і малого бізнесу діє безкоштовний тариф.

Споживачі обрали кращу в Україні CRM

Працівники київського офісу WebProduction

Загальне визнання

Премія "Народна марка" вбачає своє завдання в тому, щоб преміювати ті товари й послуги, які виберуть самі користувачі. Вручення почесної відзнаки  — показник справжнього визнання. Це привертає увагу споживачів до того чи іншого бренду.