1b.app
Скопійоване посилання -

Формування прайсу займає 90 хвилин

Є такий звіт
https://vzuto.crm-onebox.com/admin/shop/statistic/
Дивимося на статистику роботи

і помічаємо, що прайс на розетку робиться 5171 секунд, що майже дорівнює 90 хвилин.
Хоча в автоматизація лише 1 файлик для генерації на розетку, в чому може бути причина такої довгої роботи, підкажіть, будь ласка?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Доброго дня, щоб з'ясувати в чому причина тривалого вивантаження на вашому боксі та оптимізувати її потрібно близько 3год.
05.02.2021, 15:33
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

якось довго ((
Просто це як базовий функціонал, не розуміємо чому потрібно платити 3 години щоб подивитися в чому проблема. Раніше працювало нормально, але зараз є проблема. Інакше не можна ніяк подивитися в ньому питання?
Товарів не так багато 8 тисяч позицій
18.02.2021, 12:43
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

У всіх працює добре – у вас довго. Це означає, що базовий функціонал на ваших даних/сервері працює довго, а не взагалі він працює довго. Якби ця проблема була на всіх боксах питань нуль – ми дивилися б це безкоштовно. У цій ситуації проблема на конкретному сервері і вона може бути починаючи від налаштувань сервера, закінчуючи версією PHP або іншими скриптами які працюють на вашому сервері, відповідно вирішити її можу за вказаний час
22.02.2021, 17:50
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар