1b.app
Скопійоване посилання -

Інтеграція Binotel з OneBox

CRM OneBox можна інтегрувати з телефонією, така взаємодія підвищить ефективність роботи обох сервісів у вашій компанії. Уже доступні інтеграції з багатьма найбільш популярними АТС, логіка їх підключення і функціонал багато в чому схожі, але звичайно є і відмінності, які залежать від можливостей API. Про всі інтеграції відразу розповісти не зможемо, тому що їх досить багато, в цій статті зупинимося на тому як відбувається налаштування і які можливості ви отримаєте інтегрувавши OneBox з телефонією Binotel.

У чому цінність інтеграції OneBox з телефонією Binotel

Інтегрувавши будь-який сторонній, віртуальний сервіс в вашу CRM ви отримуєте єдиний інструмент управління компанією. Наприклад, фішка / корисність інтеграції з телефонією, в тому, що співробітникам не потрібно буде переходити в інтерфейс ОК телефонії для того щоб зробити / прослухати дзвінок, не доведеться набирати номер вручну, адже більшість інтеграцій включають в себе інструмент click-to-call, є і безліч інших корисних функцій, зокрема телефонія Binotel при інтеграції з CRM OneBox включить в себе такі, нові можливості:

  • якщо картка клієнта з введенням раніше номером, у вас з'явиться можливість набрати номер просто натиснувши на нього (швидкий дзвінок забезпечить функція click-to-call);
  • система збереже всі ваші дзвінки в розділі подій - побачити хто дзвонив або приймав дзвінки, послухати про що була розмова можна буде вже через кілька хвилин після дзвінка;
  • спливаюче віконце при вхідних / вихідних дзвінках дозволить менеджеру швидко зрозуміти: який клієнт дзвонить, які проекти компанія вела з ним раніше, хто з ним працював. Інтерфейс віконця налаштовується, а це означає, що ви самі зможете визначити яка інформація найбільш важлива, що повинен бачити співробітник, який відповість / зробить дзвінок.

Як підключити інтеграцію

  • перше, що необхідно зробити підключити (зареєструватися та сплатити) телефонію Binotel;
  • наступним кроком у тех. підтримки Binotel потрібно запросити спеціальний API-ключ, а також відкрити доступ до вказаних IP-адрес серверів. Для цього потрібно написати лист в технічну підтримку Binotel;
  • після того як вам видадуть API key і пароль можна переходити до налаштування інтеграції безпосередньо в OneBox, для цього в OneBox market знаходимо додаток Binotel.

і прописуємо в ньому отримані ключі:

далі, для того щоб співробітники могли зробити дзвінок, в їх картках необхідно прописати внутрішні номери. Для цього відкриваємо картку співробітник і вносимо його короткий номер в поле "подзвонити":

З важливих моментів: внутрішні номери не можуть повторяться, номер, який прописаний в картці співробітника повинен збігатися з тим, що налаштований на його ПЗ для дзвінків.

У статті описані основні можливості та налаштування, більш детально розібратися з цією інтеграцією можна подивившись відео-навчання:

Стасюк Юлия Владимировна