1b.app
Скопійоване посилання -

Інтеграція WordPress с CRM OneBox

У час, коли онлайн магазини не поступаються за популярністю офлайн точкам продажу, як наслідок стрімко розвивається напрямок розробки різних CMS платформ для побудови власного сайту. У цій статті мова піде про одну з таких платформ, а саме поговоримо про побудову сайту на платформі WordPress. Чому на сьогодні він один з найбільш популярних, як WordPress зв'язується з OneBox і який функціонал можна отримати в результаті від такої інтеграції.

WordPress - що являє собою платформа

WordPress - програмне забезпечення (платформа) для побудови сайту або блогу з відкритим кодом. Це означає, що у вас буде можливість самостійно вносити правки в код і дописувати функціонал під себе. Платформа дозволяє:

  • налаштовувати дизайн;
  • є адаптивність під мобільні сайти;
  • дружелюбна до SEO налаштувань.

Платформа WordPress підійде для створення інформативних сайтів, сайтів-візиток вашої компанії, сторінки (сайту) з новинами.

Як підключити інтеграцію з OneBox

Для налаштування інтеграції та підключення дій, які можуть автоматизувати взаємодію OneBox з WordPress спочатку необхідно включити додаток "WordPress" в OneBox market.

Для налаштування інтеграції всередині програми вкажіть:

  1. URL-адресу інтернет-магазину;
  2. хост бази даних;
  3. логін користувача бази даних;
  4. пароль користувача бази даних;
  5. ім'я бази даних;
  6. префікс бази даних;
  7. REST API Customer key;
  8. REST API Customer secret.

Далі, коли всі дані будуть заповнені, натисніть "зберегти налаштування" - інтеграція підключена і тепер ви зможете знайти і включити всі необхідні дії, які покликані прискорити роботу з сайтом і обробку замовлень. Що це за дії - про це більш детально нижче.

Функціонал інтеграції

Інтеграція WordPress з програмним забезпеченням OneBox дозволяє:

  • імпортувати замовлення з сайту на WordPress в ваш OneBox для подальшої обробки, за допомогою хвилинної дії "WordPress / Імпорт замовлень";
  • оновлювати наявність товарів в базі WordPress, за допомогою автоматичної дії раз на годину "WordPress / Оновити наявність продуктів у WordPress";
  • експортувати ТТН на замовлення, для цього підключіть дію бізнес-процесу "WordPress / Експорт ТТН на замовлення";
  • імпортувати ТТН на замовлення, за допомогою хвилинної дії  "WordPress / Імпорт ТТН на замовлення";
  • синхронізувати статуси замовлень за допомогою дії БП "Змінити статус процесу в залежності від статусу замовлення в WordPress";
  • змінювати статус замовлення в WordPress, за допомогою дії БП "Оновити статус замовлення в WordPress";
  • а також можливий імпорт і експорт продуктів з платформи на платформу за допомогою авто дій раз на годину.

У статті розповіли про можливості інтеграції однієї з CMS, але всередині OneBox доступні до підключення інтеграції також і з іншими найбільш популярними платформами для побудови інтернет-магазину. Про деякі з них розповідали раніше, а інші опишемо в наступних статтях. Слідкуйте за новинами, якщо така тема була цікава для вас).

Устименко Игорь