Скопійоване посилання -

OneBox пропонує альтернативну систему управління підприємством

15 травня 2017 року президент України підтримав рішення РНБО про застосування санкцій проти російських громадян і підприємств. Серед обмежень передбачено і закриття провайдерами доступу до російських бізнес-сервісів. Альтернативу для управління підприємствами пропонують українські розробники системи OneBox.

OneBox пропонує альтернативну систему управління підприємством

Керівник комерційного офісу групи компаній OneBox – Дмитро Левошич закликає бізнесменів зберігати спокій і уважно розглянути вітчизняне програмне рішення, на якому вже роками успішно працює ряд підприємств. « Першу ліцензію OneBox ми даємо безкоштовно, що дозволяє оцінити можливості системи на практиці. » – каже Дмитро.

Система OneBox без сторонніх додатків дозволяє вести:

• фінансовий облік,
  • документообіг,
  • складський облік,
  • керування виробництвом.

Детальніше про систему OneBox

OneBox по функціональності нагадує швейцарський ніж. Cистема формує документи, звіти, веде облік замовлень, платежів і журнал переміщень товарів на складах. Прайс-листи постачальників завантажуються автоматично. Крім цього, OneBox зберігає базу контактів і події: записує дзвінки, листи, ланцюжок звернень клієнта і дій менеджера.

Система OneBox завоювала дві премії, як найкраща CRM України 2016 року, а також подяку своїх клієнтів. « Ми ретельно вибирали програмне рішення, яке враховувало б специфіку нашої діяльності і зупинилися на CRM OneBox. » – каже Павло Ярошенко, керівник проекту автоматизації в компанії EasyPay.

Довідка про групу компаній OneBox

Група компаній OneBox заснована в 2006 році в Україні. Офіси відкриті в Києві, Чернігові та пізніше в Кракові (Польща). Спеціалізується OneBox на дистрибуції, впровадженні, розробці та підтримці системи управління бізнесом – OneBox.

Контакти:

crm-onebox.com/ua/