1b.app
Скопійоване посилання -

не всі дані потрапляють у бокс

Добрий вечір. Користуюся телефонією від Некстел, так само у мене є гоіп з моїми цими картами для вихідних дзвінків. У Ванбокс не потрапляють дані від дзвінків, які клієнти роблять на мої сім карти (тобто коли клієнти передзвонюють на наш номер), але при цьому всі дзвінки "правильно" фіксуються в кабінеті Некстела. Розбирався з тією підтримкою Некстел, перевірили, чи кажуть що "веб хуки йдуть успішно", зі свого боку проблем та помилок не бачать. Порекомендували звернутися до Вас.
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:


Копилов Віталій Віталійович
Інтернет Магазин openshop.ua написав:
Некстел, перевірили, кажуть, що "веб хуки йдуть успішно", зі свого боку проблем і помилок не бачать

Так "веб хуки йдуть успішно", але вони (Некстел) не чекають відповідей і розривають з'єднання.
Тому виникає помилка 499.
За 18.11.2020 до боксу (від Некстел) було відправлено 303 пуші, з них по 18 не дочекалися відповідей, відповідно вийшла помилка.
19.11.2020, 00:20
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Добридень! Я співробітник компанії Nextel. Хотіли б вирішити проблему. Чи можу я дізнатися, який у Вас тайм-аут з'єднання? Справа в тому, що ми очікуємо відповіді по відправленому вебхуку 3 секунди.
Ще, що бачимо по логах, то після відправки вебхука з подією "CALL_END" файл аудіозапису розмови з нашого сервера завантажується 3 рази поспіль. Хоча достатньо завантажувати 1 раз.
З повагою,
техпідтримка компанії Nextel.
19.11.2020, 17:56
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар