1b.app
Скопійоване посилання -

Копіювання дробового значення кількості залишків на складах

Добрий день.
При копіюванні змінної [orderproduct_storagecount] за допомогою дії "Обчислити та записати значення у додаткове поле, якщо умови виконуються" у додаткове поле продукту процесу відбувається округлення змінної [orderproduct_storagecount].
Додаткове поле продукту процесу, яке копіюється змінна [orderproduct_storagecount], має тип "Кількість з плаваючою точкою"; в інтерфейсі таблиці продуктів налаштовано відображення числових значень до сотих; у дії "Обчислити та записати значення у додаткове поле, якщо умови виконуються" виставлено точність округлення в 5 цифр після коми.
Приклад:
https://zavod.crm-onebox.com/admin/customorder/test/215736/edit/#done
Після натискання процедурної кнопки "Копіювати" значення поля "ДляТестаКопіювання" обнулюється, а потім у нього копіюються дані з поля "Залишок на складах". При копіюванні правильне значення 65.5 перетворюється на неправильне 65.
Підкажіть, будь ласка, як вирішити цю проб
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Добрий день. спробуйте зараз
09.11.2020, 11:10
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Велике спасибі. Все працює.
Підкажіть, у чому була проблема? Чи є ймовірність, що в майбутньому знову зіткнуся з нею (у рамках роботи з цим же полем)?
09.11.2020, 13:16
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

проблема в тому, що округляло число до цілих. Гарантувати вам нічого не можу.
09.11.2020, 17:29
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар