1b.app
Скопійоване посилання -

Очікувана парафія

Есть необходимость работы со складами в системе?
У нас есть готовый компонент для работы с ними! Посмотреть компонент
Доопрацювати: щоб у очікуваному приході можна було вибирати склад оприбуткування (той склад, куди оприбутковується продукт).
За замовчуванням має стояти склад "Автолікар"
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Здрастуйте, ви про цей функціонал? http://crm.adparts.com.ua/admin/shop/report/expected/products/ . На даний момент там бере склад із процесу, ви хочете вибирати склад прямо на сторінці /admin/shop/report/expected/products/ замість того, щоб брати склад процесу?
22.10.2020, 17:51
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Так, про це.
Так, хочу вибирати склад прямо на сторінці
Ви всі правильно зрозуміли)
23.10.2020, 10:38
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Це триватиме 2 години. На сторінці буде вибір складів, вибираєте склад – на нього йдуть парафії. За замовчуванням там не буде обрано жодного складу (щоб була можливість приходити на склади обрані у процесах). У вигляді налаштування, якщо хочете можемо зробити, щоб автоматично вибирався склад, у якого стоїть галочка "Склад за замовчуванням, для оприбуткування".
23.10.2020, 11:30
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Схоже, виставляйте рахунок.
У вигляді налаштування, якщо хочете можемо зробити, щоб автоматично вибирався склад, у якого стоїть галочка "Склад за замовчуванням, для оприбуткування". так, так і зробіть
28.10.2020, 10:21
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар