1b.app
Скопійоване посилання -

автоматичне списання палива

У клієнта АЗС, і є заправний пульт, наприкінці дня клієнт у форматі xls вивантажує дані про оплату (є поля: знижка, сума, дата та літраж)
Необхідно цей файл підвантажити в бокс, щоб відобразилися ці дані у фактичних платежах + з урахуванням проданих літрів палива має відбутися автоматичне списання зі складу. Це можливо?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Для більш коректної оцінки необхідний приклад файлу або опис більшої частини колонок.
Бо є запитання:
1. чи будуть стовпчики для визначення клієнта для проведення платежу та продажу?
2. чи буде колонка визначення продукту для списання з продажу?
Теоретично можу запропонувати вам розробку автоматичної дії раз на годину, яка матиме налаштування для визначення колонок для пошуку клієнта/продукту, а також даних зі списання та платежу - така дія близько 12 годин.
19.10.2020, 14:09
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Теоретично так
Ми можемо завантажувати через xls процеси в систему, завантажуючи як звичайні поля так і додаткові.
Можна налаштувати таким чином, щоб при заливанні процесу система сама додавала продукт, а його кількості брало з додатковою. поля процесу (тобто зі стовпчика в екселі)
+ Потрібно буде зробити налаштування, яке додавали б автоматично продукт у процес з необхідною кількістю, а потім списувало зі складу.
таким чином, кожен рядок буде окремим процесом зі своїми даними (як окремий чек) і на його підставі буде списаний потрібний продукт.
Якщо бензину кілька видів, то потрібно буде доробляти умови, але це можливо.
19.10.2020, 14:24
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар