1b.app
Скопійоване посилання -

Допоможіть вирішити завдання зі звітом. Тип звіту Статистика процесів за статусом

такого роду звітом я звів статистику з продажу: продажі, дохід, витрати, чистий прибуток, але показник чистого прибутку не точний, тому що потрібно взяти показник збитків, який йде за незабраними замовленнями. У цих замовлень показник балансу сплачено ("-" мінусовий) і мені якось потрібно взяти замовлення в певних статусах і по них отримати саме показник оплат, щоб його відібрати від валового доходу. Тоді в моєму випадку отримаємо чистий прибуток, зараз він не включає втрат за невиконаними замовленнями.
як він формується і можливо можна оформити ці дані через бізнес процес:
беремо замовлення, які клієнт не забрав з пошти, вони повертаються і потрапляють у статус Повернення/незабор. щоб зрозуміти реальний збиток, ми створюємо платіж у замовленні із сумою Збитку. Так я можу подивитися скільки втратив за такими замовленнями, і скільки міг заробити, якби вони були виконані.
по суті можна НАВЕРНЕ на БП-Повернення/Незабор повісити завдання на створення БП у Витратах тоді проблема в
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

добрий день
я не до кінця зрозумів суті питання - ви хочете доопрацювати звіт або перебудувати бізнес процес?
27.10.2020, 14:15
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

що дешевше те й потрібне. Якщо доопрацювання у звіті це можливість вважати показник Оплачено по процесам.
якщо переналаштувати БП то це вивести цей показник (сума сплачена на замовлення), наприклад, у БП витрати. у мене витрати проходять як БП для того, щоб можна було їх вивести на звіт.
Виходить що Налаштування БП має просто Баланс замовлень у 2х статусах скасування де ми зазнаємо збитків і він не вважається у звіті, збиток чітко відповідає балансу оплати на замовлення, він мінусовий. ось якщо можна з БП продажу на 2 етапи зробити створення БП у витратах, де буде виводитися цей мінус, тоді це переналаштування процесу.
головне результат
27.10.2020, 14:51
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар