1b.app
Скопійоване посилання -

Не завантажується сторінка з онлайн звітом

Вітаю.
Перестала вантажиться сторінка зі звітом https://kivi.crm-onebox.com/admin/report/desiner/16/view/
Інші сторінки зі звітами завантажуються коректно.
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Доброго дня, вказаний бокс знаходиться у нас на хмарі або на вашому сервері?
Потрібно відредагувати php.ini і встановити max_execution_time на кілька хвилин, щоб звіт міг обробити всі 90к процесів, що фільтруються.
08.10.2020, 11:54
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Ми давали доступ до нашого серверу, пароль після першого логіну змінювався на вашому боці, можемо хіба що скинути пароль.
У разі чого, куди надсилати інформацію з доступами до серверів? Щоб не світити на форумі сенситив інфо. Самі правити не візьмемося, аби випадково не здати зайвого.
Заздалегідь дякую.
08.10.2020, 12:01
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Налаштування сервера займе 1год. Якщо вас влаштовує, з вами зв'яжеться відповідальний співробітник, виставить рахунок і йому ви зможете передати доступу. Надсилати рахунок?
08.10.2020, 12:40
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Можна тоді поки що підв'язати наш профіль на форумі до облікового запису вашої системи, щоб ми могли бачити свій баланс і відштовхуватися від цього у прийнятті рішень щодо доопрацювань?
Спасибі заздалегідь.
08.10.2020, 13:02
Оригінальний коментар доступний на версії: ru


KIVI написав:
Можна тоді поки що підв'язати наш профіль на форумі до облікового запису вашої системи, щоб ми могли бачити свій баланс і відштовхуватися від цього у прийнятті рішень щодо доопрацювань? Спасибі заздалегідь.

для надання даної інформації Вам потрібно створити окремий топік із зазначенням цієї потреби + Вам потрібно надіслати підтвердження того, що Ви дійсно клієнт/компанія на a.chizhik@crm-onebox.com
08.10.2020, 13:27
«Один юрист із портфелем у руках награбує більше, ніж банда автоматників» Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар