1b.app
Скопійоване посилання -

Не спрацьовує дію "Підсумувати числове уявлення про наявність постачальників продукту і записати в додаткове поле"

Добрий день.
У автоматизації продуктів є дії для спрацьовування за збереження товарів "Підсумувати числове уявлення наявності постачальників продукту та записати в додаткове поле".
Дія не спрацьовує, якщо під час завантаження прайса постачальника через пункт меню Логістика->ЗПП у файлі прайса постачальника цей товар відсутній.
Тобто. товар був у постачальника, але весь продався. В результаті, у новому прайсі постачальника рядка із цим товаром вже немає. В цьому випадку система у вкладці Постачальники товару прописує "Ні в прайсі" (у полі Доступність у постачальника) http://i.imgur.com/J9IeaXl.png. При цьому не спрацьовує дію автоматизації "Підсумувати числове уявлення наявності постачальників продукту і записати в додаткове поле".
Якщо рядок із товаром у прайсі постачальника є, але в ньому стоїть нульова наявність – все спрацьовує як належить. А от якщо рядка з товаром немає – дія не спрацьовує.
Якийсь зовсім нелогічний поведінка дії.
Вирішення цієї про
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Доброго дня, по-моєму цілком логічно - товару немає в прайсі постачальника, значить товар і відповідно дії автоматизації товару викликати не потрібно. Якщо вам необхідно, щоб після завантаження прайсу постачальника для всіх товарів (у списку постачальників яких є поточний постачальник) викликалася автоматизація - це можна зробити за 1ч, примусово пройшовшись по цих товарах і викликавши для них усі дії автоматизації.
15.09.2020, 14:16
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Що ж, за 1 год згодні. Давайте робити, бо тяжко зараз.
15.09.2020, 17:40
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар