1b.app
Скопійоване посилання -

Опишіть будь ласка Налаштування клавіатури для Viber бот

Добридень!
Опишіть будь ласка налаштування клавіатури користувача в налаштуваннях Viber інтеграції, зокрема ось ці https://prnt.sc/vdzfjm і де можна подивитися змінні в які записуються відповіді.
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Добрий день.
Постараюся пояснити з прикладу (всі назви вигадані).
1. Ви створюєте початкове налаштування (вітання), в якому не вказуєте текст вхідного повідомлення, але вказує відповідь на приклад "Привіт. Що хочете?"
Також ви створюєте 2 кнопки "Хочу піцу", які будуть відправляти текст "Хочу піцу" та "Хочу бургер", дії яких - відправка такого ж тексту.
2. Ви створюєте налаштування з текстом вхідного повідомлення "Хочу піцу", де вказуєте відповідь "Яку піцу ви хочете?", ставте галочку що це питання.
3. Далі ви створюєте налаштування "Куди доставити піцу?", ставите що це питання і вибираєте, що вам потрібно це питання надіслати після відповіді на запитання з п.2
Далі в цій настройці ви вказуєте посилання GET-запитів (параметрами в засланні), який потрібно надіслати після відповіді на це запитання (наприклад у REST API додавання замовлення). Як використовувати змінні відповіді на запитання вказано в підказці поруч із назвою поля (іконка знака питання) - наприклад, якщо налаштування питання "Яку піцу ви хочете?" має id=2 - потрібно використовувати змінну [var2]
Також у разі вказівки посилання необхідно вказати тексту, який необхідно надіслати у разі успішного чи помилкового виконання запиту.
PS: Незабаром планується реалізація відео-уроку щодо використання даного функціоналу.
06.11.2020, 15:44
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар