1b.app
Скопійоване посилання -

Ціни на замовлення 44050

Добридень!
У замовленні 44050 у всіх вибраних товарах неправильні ціни. Вони не відповідають цінам на сайті. Прохання виправити. А також перегляньте, будь ласка, товари з артикулами chsv-, gbv-, gpv-, chs-, gb-, gp-. Це всі товари одного постачальника, і там ціни змінюються в залежності від розміру і є помилки!
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Доброго дня, тут не те що поправити, я навіть побачити нічого не можу - ви не дали жодного конкретного аргументу/доводу чомусь щось неправильно і навіть посилання на свій бокс/приклад процесу.
05.10.2020, 16:42
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Добридень! Мене дуже дивує Ваша відповідь, якщо чесно! Ваша техпідтримка має доступ до нашого Боксу та до всіх замовлень. Посилання на наше замовлення http://onecrm.ukrmoda.in.ua/admin/customorder/order/44050/edit/ - тут усі товари з неправильними цінами. Ось посилання на товари на сайті з правильними цінами:
https://ukrmoda.ua/velikolepnoe-beloe-plate-iz-tiara-s-korotkim-rukavom-i-cvetoc...
https://ukrmoda.ua/dizaynerskoe-krasnoe-plate-s-originalnym-vyshitym-uzorom-dlya...
https://ukrmoda.ua/dlinnoe-plate-boho-dlya-zhenshchin-i-devushek-gpv-10-03
https://ukrmoda.ua/zhenskoe-stilnoe-plate-sinego-cveta-gpv-58-01
https://ukrmoda.ua/neveroyatno-krasivoe-vyshitoe%C2%A0plate-gpv-83-01
https://ukrmoda.ua/tyomno-sinee-lnyanoe-plate-stilnogo-dizayna-s-ukrainskoy-vysh...
https://ukrmoda.ua/prazdnichnoe-krasnoe-plate-gpv-47-01
https://ukrmoda.ua/sostavnoe-vyshitoe-plate-v-chyorno-belom-cvete-s-koloritnym-o...
https://ukrmoda.ua/lnjanoe-pritalennoe-plate-golubogo-cveta-s-vishivkoj-krestiko...
Ця проблема не локальна, а глобальна. Такі помилки зустрічаються в товарах одного постачальника, артикули яких починаються на chsv-, gbv-, gpv-, chs-, gb-, gp-
Я ще раніше неодноразово зверталася із цієї проблеми, але рішення так і немає.
Велике прохання: виправити цей баг!
06.10.2020, 13:14
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

http://onecrm.ukrmoda.in.ua/admin/customorder/order/44050/edit/ на замовлення, наскільки я бачу - ви створили його вручну і ціни проставили так само https://prnt.sc/uu15sf
06.10.2020, 14:21
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Так, замовлення зробили вручну, але ціни підтягуються боксом неправильні. Звертаю увагу!!!!!! що ми не можемо ставити ціни вручну!!!!! Виправте, будь ласка, цю помилку.
12.10.2020, 17:37
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Не згоден, ви можете зайти та змінити ціну продажу в будь-якому замовленні. В історії ЧЕТКО видно, що ціни встановив користувач при додаванні продукту в процес. Можете показати де баг, я його не бачу?
Можете наприклад створити тестовий процес, додати до нього товар і показати що додався не з тією ціною, що у картці товару. Якщо просто писатимете "Зверніть увагу!!!!!!!!!!!!!!!!!" я не зможу допомогти вам.
19.10.2020, 18:02
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар