1b.app
Скопійоване посилання -
Хочу стати партнером в іншій країні, і продавати OneBox, під своїм ім'ям, що потрібно для того, щоб отримати від вашої компанії партнерство і White Label?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

За замовчуванням ніяк.
Чому така політика партії:
Це не наша бізнес-модель. Проблеми продуктів під іншим брендом (white label) пов'язані з кількома дуже важливими факторами:
1. їх важче продавати. Кінцеві покупці питатимуть "а що це таке, чому ми про це нічого не чули". І якщо у вас не побудований бренд бодай якось і ви не вкладаєтеся в його розвиток - це питання не вирішити.
2. їх важче підтримувати. Якщо зараз у нас вся технічна інфраструктура одна, то з white label буде дві. Якщо зараз у нас підтримка одна – то буде дві. Якщо зараз у нас три гілки софту, то буде 6. Якщо у нас зараз 3500 серверів, то буде 7000. Вважайте, що весь технічний відділ потрібно збільшити вдвічі.
Тому ми сконцентровані тільки на одному бренді, одному продукті, одному позиціонуванні – OneBox.
Але, ми готові обговорювати white label ТІЛЬКИ з компаніями, які в 10+ разів сильніші за нас за всіма параметрами без винятку.
24.09.2020, 22:31
Как со мной связаться - никак :)
Задавайте вопросы на форуме публично - и я отвечу.
Подробнее - https://1b.app/ru/user/11/
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар