1b.app
Скопійоване посилання -

Проект для інтернет-магазину. Вирішення потреб клієнта.

У клієнта власний інтернет магазин, магазин працює на OpenCart. Систему планує використовуватиме покращення комунікації з клієнтами. На даний момент використовується для комунікації Viber, telegram, Direct, WhatsApp. У системі хоче бачити можливість роботи з ip-телефонією (дуже важливо прослуховувати дзвінки своїх співробітників). Корисно буде налаштувати вирву продажів і робити SMS розсилку.
Як саме можна вирішити такі потреби клієнта?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Добридень!
1. Для налаштування opencart необхідно 4 години старшого інтегратора для підключення одного магазину ,але варто врахувати що всі зміни на стороні opencart будуть відбуватися за годинниковим обробником тобто змінивши ціну в OneBox вона зміниться через годину на opencart це зроблено спеціально щоб opencart не блукав з- за велику кількість звернень.
2.Для instagram необхідно 3 години старшого інтегратора для підключення одного акаунту, для telegram необхідно 3 години старшого інтегратора для підключення одного акаунту, для WhatsApp необхідно 3 години старшого інтегратора для підключення одного акаунту + необхідно виконувати клієнтом всі прохання фахівця з впровадження на стороні .
3. Необхідно буде виконати завантаження бази клієнтів, для цього клієнту необхідно надати файл в електронному вигляді (xml, exel) який відповідає вимогам системи OneBOx + рекомендуємо зробити сегментацію клієнтів за групами, а також налаштувати інтерфейс під групи клієнтів, щоб це реалізувати необхідно (5 - 12ч старшого інтегратора).
4. Для підключення IP телефонії рекомендую сервіс бінотел, для того щоб налаштувати інтеграцію з 1-м акаунтом бінотел потрібно 2 години роботи старшого інтегратора.
5. Для того щоб побудувати вирву продажів спочатку необхідно налаштувати БП продаж щоб це зробити потрібно витратити від 3 до 25 год старшого інтегратора (залежно від складності логіки ведення бізнесу клієнта).
6. Для підключення смс сервісу та налаштування шаблонів розсилок необхідно витратити від 2 до 5 годин старшого інтегратора на налаштування та навчання клієнта.
Для більш точної оцінки або отримання додаткової консультації щодо впровадження рекомендуємо зв'язатися з нами за контактами
+380663508850
+380937846074
u.bolotian@shebo.com.ua
a.sheyko@shebo.com.ua
Дякую
07.10.2020, 18:40
SHEBO Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар