1b.app
Скопійоване посилання -

Рішення для Інтернет магазину взуття

Доброго дня, клієнт займається виробництвом та продажем взуття через Facebook та Instagram. Шукає софт зі зручним інтерфейсом, який зміг би допомогти йому в одному місці вести, як і виробничі процеси і склад так і роботу з клієнтами в рамках інтеграції з вищезазначеними соціальними мережами. Зараз все ведеться в зеленому чудовисько під ім'ям Excel, що дуже незручно.
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Добридень!
1.Для налаштування інтеграцій з instagram необхідно 3 години старшого інтегратора для підключення одного облікового запису , для fb необхідно 3 години старшого інтегратора для підключення одного облікового запису + необхідно виконувати клієнтом всі прохання фахівця з впровадження на стороні fb.
2. Щоб виконати налаштування та навчання з ведення складського обліку, знадобиться 10-12ч старшого інтегратора.
3. Також для налаштування рекомендується налаштувати БП для продажу та ланцюжок виробничих БП для реалізації цього пункту необхідно від 10 до 30 год старшого інтегратора в залежності від побажань клієнта.
4. Також рекомендую підключити служби доставки, наприклад нової пошти та укрпошти необхідно 2 години старшого інтегратора на підключення одного облікового запису.
5.Необхідно буде виконати завантаження бази клієнтів, для цього клієнту необхідно надати файл в електронному вигляді (xml, exel) який відповідає вимогам системи OneBOx + рекомендуємо зробити сегментацію клієнтів за групами, а також налаштувати інтерфейс під групи клієнтів щоб це реалізувати необхідно (5 - 12ч старшого інтегратора).
.
Для більш точної оцінки або отримання додаткової консультації щодо впровадження рекомендуємо зв'язатися з нами за контактами
+380663508850
+380937846074
u.bolotian@shebo.com.ua
a.sheyko@shebo.com.ua
Дякую
07.10.2020, 17:46
SHEBO Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар