1b.app
Скопійоване посилання -

Автоматизація продажів для роздрібного інтернет-магазину аксесуарів

У клієнта роздрібний продаж аксесуарів, продає через ІМ на Opencart і соц. мережі.
На даний момент він витрачає багато часу для того, щоб фіксувати звернення з різних джерел продажів, відповідно звернувся до нас.
Потрібно насамперед:
1) інтеграція з opencart, instagram, fb. Що б всі заявки надходили в одне робоче вікно, щоб якщо змінювати опис і вартість товару - на opencart все відразу ж оновлювалося.
2) налаштувати ведення складу (оприбуткування, списання, контроль залишків що система нагадувала коли який товар потрібно замовити)
3) настроїти інтеграцію зі службами доставки (нова пошта, укр пошта)
4) налаштувати роботу з клієнтською базою, щоб усе було максимально інтуїтивно зрозуміло
Які рішення можете порадити?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Добридень!
1. Для налаштування opencart необхідно 4 години старшого інтегратора для підключення одного магазину ,але варто врахувати що всі зміни на стороні opencart будуть відбуватися за годинниковим обробником тобто змінивши ціну в OneBox вона зміниться через годину на opencart це зроблено спеціально щоб opencart не блукав з- за велику кількість звернень.
Для instagram необхідно 3 години старшого інтегратора для підключення одного облікового запису , для fb необхідно 3 години старшого інтегратора для підключення одного облікового запису + необхідно виконувати клієнтом всі прохання фахівця з впровадження на стороні fb.
3. Щоб виконати налаштування та навчання з ведення складського обліку, знадобиться 10-12ч старшого інтегратора.
4. Для підключення нової пошти та укрпошти необхідно 2 години старшого інтегратора на підключення одного облікового запису .
5.Необхідно буде виконати завантаження бази клієнтів, для цього клієнту необхідно надати файл в електронному вигляді (xml, exel) який відповідає вимогам системи OneBOx + рекомендуємо зробити сегментацію клієнтів за групами, а також налаштувати інтерфейс під групи клієнтів щоб це реалізувати необхідно (5 - 12ч старшого інтегратора).
.
Для більш точної оцінки або отримання додаткової консультації щодо впровадження рекомендуємо зв'язатися з нами за контактами
+380663508850
+380937846074
u.bolotian@shebo.com.ua
a.sheyko@shebo.com.ua
Дякую
07.10.2020, 17:35
SHEBO Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Дякуємо за розгорнуту відповідь та оцінку
07.10.2020, 17:45
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар