1b.app
Скопійоване посилання -

Допомогти зробити рішення болю

Добрий день. Клієнт займається перепродажем м'ясних виробів у великі супермаркети Києва. Є два склади. Потрібно налаштувати облік усієї продукції в рамках складів. Переміщення продукції між складами та автоматичне формування документів про перехрещення того чи іншого товару. При цьому софт має бути дуже простим, щоб упоралася з ним навіть жінка із Закарпаття, без відповідної освіти. Проблема в тому, що у клієнта зараз взагалі немає софту. Ведуть облік на колінах, задумалися про придбання програми, немає бухгалтера, треба, щоб накладна система робила сама.
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Добридень!
Рекомендуємо налаштувати:
1.Налаштування складського обліку - щоб виконати налаштування складського обліку, а також провести навчання для клієнта знадобиться 10 - 12ч старшого інтегратора
2.Налаштування клієнтської бази - для цього необхідно буде виконати завантаження бази клієнтів, для цього клієнту необхідно надати файл в електронному вигляді (xml, exсel), який відповідає вимогам системи OneBOx (приклад файлу, який має бути Вам надасть наш спеціаліст)+ рекомендуємо зробити сегментацію клієнтів по групам (створити групи клієнтів), а також налаштувати інтерфейс картки клієнта під групи клієнтів, щоб це все реалізувати необхідно 5 - 12ч старшого інтегратора.
3.Бізнес-процес Продажі - для його реалізації можемо запропонувати реалізувати як стандартний так і індивідуальний залежно від потреб клієнта та логіки автоматизації для цього необхідно від 3 до 25 год старшого інтегратора (приклади БП http://joxi.ru/Dr8M65nuMW1wPm, http ://joxi.ru/n2Yxk3zte69qGm )
4. Стандартні звіти - в системі OneBox існує ряд стандартних звітів, за допомогою яких можна контролювати певні дані для ефективного ведення бізнесу. Наприклад, є такі звіти як: звіт про продажі, звіт взаєморозрахунків з клієнтами та постачальниками, оборот по постачальникам, Баланс клієнтів дебіторка - зобов'язання і т.д. наші фахівці можуть Вам детально показати, як застосовувати дані звіти, для навчання на цю тему необхідно витратити від 3 до 12 годин старшого інтегратора.
5. фінансовий облік - для реалізації фінансового обліку необхідно створити гаманці (категорії), налаштувати проведення оплат у БП та провести навчання клієнту з використання даного функціоналу. На налаштування та навчання необхідно від 2 до 10 год старшого інтегратора.
6.Документообіг - ми можемо в системі створити шаблони документів клієнта та створювати їх автоматично в процесах, наприклад, при проведенні замовлення створювати рахунок, накладну та надсилати їх клієнту. Для верстки одного шаблону документа необхідно від 2 до 4год старшого інтегратора (приклади документів мають бути надані у форматі excel. pdf формат, фотографія, скан документа неприпустимий).
Для більш точної оцінки або отримання додаткової консультації щодо впровадження рекомендуємо зв'язатися з компанією SheBo
офіційний інтегратор OneBox
за контактами -
+380663508850
+380937846074
u.bolotian@shebo.com.ua
a.sheyko@shebo.com.ua
Дякую
07.10.2020, 22:10
SHEBO Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар