1b.app
Скопійоване посилання -

Допомогти зробити рішення біль клієнта

Добрий день. У Клієнту потрібна система збереження контактів у ній. Ліди приходять із соціальних мереж + фізично. Але прямо зараз немає абсолютно ніякого софту, який дозволяв би їм зберігати їх для подальшої продажу, розсилок і просто адекватного ведення з фіксацією будь-якої інформації. Чи могли б надати рішення в рамках нашої системи?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Добрий день.
Все досить просто.
Налаштовуєте картку контакту та заповнюєте інформацію щодо клієнтів.
Після чого вона зберігатиметься у вас у системі. Занести в контактну картку можна практично будь-яку інформацію.
06.10.2020, 14:05
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Здрастуйте, у вас надто абстрактні питання. Чи може система зберігати контакти, лідів із соцмереж, робити по них розсилки та інше - так, звичайно.
06.10.2020, 14:06
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Добридень! пропонуємо налаштувати
1.Instagram - щоб підключити один обліковий запис необхідно 3 години старшого інтегратора. Для роботи з Direct, використовується сервіс i2crm, за допомогою нього ми можемо отримувати і відправляти повідомлення в Direct. Це платний сервіс, вартість можна знайти на їхньому сайті. У нас є вже готова інтеграція, потрібен лише обліковий запис i2crm з підпискою (платною). У результаті повідомлення в Direct буде створюватися бізнес-процес, наприклад "Звернення Instagram", далі з цього процесу ви зможете відповідати клієнту назад на його повідомлення.
2. viber - щоб підключити один обліковий запис необхідно 3 години старшого інтегратора, а також з боку клієнта на сервісі viber необхідно виконати всі вимоги та інструкції старшого інтегратора.
3. telegram - щоб підключити один обліковий запис необхідно 3 години старшого інтегратора , і з боку клієнта на сервісі telegram необхідно виконати всі вимоги та інструкції старшого інтегратора.
4. FB - щоб підключити один обліковий запис необхідно 3 години старшого інтегратора, а також з боку клієнта на сервісі FB необхідно виконати всі вимоги та інструкції старшого інтегратора.
5. для того щоб не губилися ліди з пошти Вам необхідно налаштувати дії перетворення листа на завдання (preg шаблон) щоб автоматично створювалося завдання на менеджера, який буде вести клієнта. На налаштування одного прег шаблону потрібно від 2-4 годин старшого інтегратора
5. Ліди – необхідно налаштувати БП для ведення лідів. налаштувати БП Лід 2-6 год старшого інтегратора.
6. Налаштування клієнтської бази - для цього необхідно буде виконати завантаження бази клієнтів, для цього клієнту необхідно надати файл в електронному вигляді (xml, exсel), який відповідає вимогам системи OneBOx (приклад файлу, який має бути Вам надасть наш спеціаліст)+ рекомендуємо зробити сегментацію клієнтів по групам (створити групи клієнтів), а також налаштувати інтерфейс картки клієнта під групи клієнтів, щоб це все реалізувати необхідно 5 - 12ч старшого інтегратора.
Для більш точної оцінки або отримання додаткової консультації щодо впровадження рекомендуємо зв'язатися з компанією SheBo
офіційний інтегратор OneBox
за контактами -
+380663508850
+380937846074
u.bolotian@shebo.com.ua
a.sheyko@shebo.com.ua
Дякую
07.10.2020, 22:27
SHEBO Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар