1b.app
Скопійоване посилання -

API з компанією DaData.ru

Нужна помощь в настройке сервиса DaData?
Вы всегда можете оставить топик на нашем форуме, описать сложность или задачу - партнеры-интеграторы с радостью помогут в решении! Создать топик
Доброго дня, підкажіть будь ласка у чому може бути помилка і на чиїй вона стороні?
Я підключив інтеграцію з компанією DaData.ru, щоб при введенні ІПН організації у мене заповнювалися такі поля (Найменування організації (Russia), ІПН (Russia), Посада клієнта (Russia), КПП (Russia), ОГРН (Russia), Юридична адреса (Russia))
Інтеграція роботі чудово, дякую за реалізацію. Тільки є один нюанс, у мене не підвантажує поле Юридична адреса (Russia).
Я перевірив на сайті DaData.ru, і побачив, що вони це поле API відправляють, навіть на безкоштовному тарифі (фото доклав).
Але чомусь це поле в Onebox залишається порожнім, підкажіть як можна вирішити цю проблему? :)
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Олексію, при використанні інтеграції заповнюються поля зі сторінки /admin/shop/legalfield/ (якщо такі знайдені) - для Росії це inn, ogrn, name, address, kpp, director, та посада (введена в налаштуваннях дії)
юридична адреса у вас має ключ uradress, тому система при збереженні не може її розпізнати
11.11.2020, 12:08
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Дякую величезне за допомогу! Все запрацювало, підкоригував :)
11.11.2020, 12:23
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар