1b.app
Скопійоване посилання -

Інтеграція Тільди чіпляє чужі замовлення!

Добрий день. Вже кілька місяців не можемо позбутися чужого сміття у процесах: через Вебхук наша інтеграція Тільди ловить чужі тестові замовлення. Причому чомусь найчастіше тестові. Було пару живих людей але про нашу крамницю у телефоні вони нічого не чули. Зараз це процеси 2135, 2136, 2138. Учора видалили ще 20 штук... Переконливе прохання розібратися звідки вони приходять!
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Добрий день. Їх надсилають вам за адресою /tilda/push/ . Формат такий самий як і у Тільди, з чого можна зробити висновок, що пушить вам замовлення саме вони. Якщо це роблять не з сервісу Tilda, тоді потрібно робити обмеження у вигляді токена, тільки знаючи, який можна буде створити замовлення через даний сервіс. Займе близько години, токен потрібно буде прописувати в боксі і в лк тильди у вигляді приставки ?token=XXX до адреси /tilda/push/ (він же лк тильди так задається?)
28.10.2020, 11:21
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар