1b.app
Скопійоване посилання -

Фіксація часу на етапі

Доброго дня.
Оцініть, будь ласка, скільки буде коштувати допрацювання фіксації часу на етапі. Як пояснив розробник, OneBox фіксує весь проміжок "життя бізнес-процесу", від створення і до завершення. Нам потрібно, щоб була можливість враховувати робочий графік менеджера (робочі години, вихідні тощо), що вказується у співробітника в картці.
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Добрий день.
Не зовсім зрозуміло, що необхідно зробити і який результат отримати – можете уточнити на прикладі?
OneBox фіксується як дата створення/закриття процесу, і переходи на етапи бізнес-процесу.
12.01.2021, 14:52
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

OneBox фіксує весь проміжок години, від створення до закриття процесу. Нам потрібно мати реальні показники, скільки менеджер витрачає години на процес. Якщо у менеджера вихідна або неробоча година (як зазначено в особистій картці), то вона фактично не працює над ним, а година все одно фіксується.
12.01.2021, 15:38
Оригінальний коментар доступний на версії: ru


Євген Попок написав:
Нам потрібно мати реальні показники, скільки менеджер витрачає часу на процес

Ви можете налаштувати собі між двома етапами фіксацію витраченого часу за допомогою дій "Почати відлік часу" та "Закінчити відлік часу" - і отримаєте реальний час між переходом на початковий етап роботи та кінцевий.
Ну а далі вже якось, якщо вам потрібно аналізувати цю інформацію - це уточнюйте.
12.01.2021, 15:47
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Хотілося б максимально автоматизувати процеси.
В ідеалі ми хотіли б мати робочий графік "організації"/"відділу"/"групи осіб". Як постійний (наприклад, пн-пт 09:00-20:00, сб 10:00-18:00), так і виключення (скорочена година перед святами, державні вихідні тощо). Щоб система дивилася на цей графік і якщо завдання приходити у "неробочу годину" (після 20:00 або в неділю), то не рахувати часи, коли завдання не повинно виконуватися.
Складніший варіант – враховувати графік потокового виконавця. Якщо виконавець зміниться, то сумувати витрачений час кожного з них, враховуючи персональні графіки.
13.01.2021, 18:21
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Налаштувати робочі графіки співробітникам ви й так можете.
А для фіксації витраченого часу вам потрібно вводити поняття його фіксації (я вказував вище 2 дії).
А потім вже в необхідне місце (або в процес, або ще куди потрібно) - виводити суму витраченого часу.
Якщо у вас є ширше ТЗ за необхідним функціоналом - я рекомендую вам звернутися за послугою інтегратора https://crm-onebox.com/ru/integrators/
15.01.2021, 15:58
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Рішення, яке Ви запропонували, вимагає ручних дій менеджера зі шкірним процесом. Скажіть, будь ласка, я правильно розумію, що розробники OneBox не можуть для нас допрацювати функціонал автоматичної фіксації часу? Це можуть зробити лише сторонні інтегратори?
Дякую.
15.01.2021, 16:21
Оригінальний коментар доступний на версії: ru


Євген Попок написав:
Рішення, яке Ви запропонували, вимагає ручних дій менеджера зі шкірним процесом.

Ну якби ми розуміння повною мірою навіщо і куди вам потрібно фіксувати витрачений час і т.д. - можливо, ми б запропонували вам конкретне рішення.
А оскільки ваш запит виглядає як потреба розробки бізнес-процесу, який повинен якось працювати, при цьому фіксувати в якийсь момент витрачений час і щось з ним робити далі - це все потрібно конкретизувати і витрачати час на обговорення, розробки ТЗ та налаштування - для цього існують інтегратори.
Можливо, хтось ще в цій темі вам підкаже готове рішення налаштування вашого бізнес-процесу, але це справа випадку.

Євген Попок написав:
Скажіть, будь ласка, я правильно розумію, що розробники OneBox не можуть для нас допрацювати функціонал автоматичної фіксації часу? Це можуть зробити лише сторонні інтегратори?

Можуть, якщо ви сформуєте мінімальне ТЗ, яке складатиметься з конкретної вимоги - наприклад, "нам у дії потрібне налаштування ААА, щоб ось тут замість такої логіки було таке".
Але в цьому випадку я бачу лише ймовірний результат, а не опис всього обсягу необхідного функціоналу.
Ось власне інтегратори для того і потрібні - вони разом з вами розуміються, що вам потрібно повною мірою, формують ТЗ, оцінюють і займаються реалізацією через розробників. У них це називається "Впровадження".
Розробник за бажанням може виступити інтегратором https://crm-onebox.com/ru/integrators/
15.01.2021, 16:32
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар