1b.app
Скопійоване посилання -

Видалено відповідальний (поле "Відповідальний (order.order_managerid)" = 0)

Добрий день.
Періодично стикаємося з наступною проблемою: у деяких бп видаляється відповідальний. Причому змінюється іншого, саме видаляється (в історії поле отримує значення 0). Судячи з історії, дія відбувається автоматично - іноді при зміні полів, іноді при переходах між етапами (навіть при автоматичних переходах).
Ось посилання на бп, де відповідальний нещодавно видалено: https://zavod.crm-onebox.com/admin/customorder/zavodkonsoley/219498/edit/ . З історії видно, що співробітник змінював значення у полі, але після збереження ще й відповідальний зник.
Допоможіть, будь ласка, розібратися із цією проблемою.
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Суханіцький Андрій ВАНБОКС КОРП
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія
Здрастуйте, варіанта 2:
1) Менеджер змінює відповідального сам
2) Відповідальний забирається на якомусь із етапів/процедур/підзавдань
Вам потрібно з'ясувати, що ще відбувається, коли співробітник ставить у полі "Ознайомлений" https://prnt.sc/vvngb0 - ці дії відбулися одночасно, а значить або він натискає на якусь процедуру або він змінює вручну і натискає зберегти, або є процедура збереження
04.12.2020, 12:17
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Добрий день.
Виявили таке: цьому співробітнику https://zavod.crm-onebox.com/admin/shop/users/44/ достатньо зайти в будь-який бп "001 Оформлення замовлення" (як бп у прикладі в першому пості), як відповідальний поле перескакує на "Ніхто". При цьому зміна не збережеться, поки співробітник не натисне "Зберегти" (звідси й одночасне внесення змін до історії, наче відпрацювало дію чи процедуру). Така поведінка спостерігається на будь-якому етапі цього (і тільки цього) бп, незалежно від того, що на етапі чи процедурах немає дій зі зміни відповідального.
Резюмуючи: співробітник змінює (але не зберігає) дані поля просто заходячи до БП, чого не повинно бути.
Допоможіть, будь ласка, знайти причину такої поведінки. Пробували заходити до інших бп під цим співробітником – все нормально. намагалися заходити в проблемний БП під іншими співробітниками - теж все гаразд.
11.12.2020, 10:26
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Суханіцький Андрій ВАНБОКС КОРП
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія
А цей співробітник має доступ до співробітників у правах доступу до того, хто перед цим є відповідальним?
11.12.2020, 16:35
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Доступ по всіх співробітників у рамках зазначеного БП у цього співробітника є. Пробували зараз відключити - співробітник не може зайти в бізнес-процес (видає помилку "заборонено").
13.12.2020, 12:52
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар