1b.app
Скопійоване посилання -

Копіювання зображення продукту

Добрий день. Будь ласка, підкажіть, чи можна за допомогою дій (у процедурі або на етапі) копіювати вміст вбудованого блоку продукту "Зображення (image)"?
Приклад: у таблиці продуктів є 2 продукти, в одного є зображення. За кнопкою процедури/етапу це зображення копіюється у поля другого продукту (додаткові поля продукту або поля продукту).
Бачив дію "Додати зображення продукту на основі файлу додаткового поля продуктів процесу", але воно вимагає завантажити файл, перш ніж змінити зображення. Бачив змінні {|$basketsArray|}, серед яких є image, але не зміг змусити ці змінні працювати. Який синтаксис у них? {|$basketimage|}?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Здрастуйте, наскільки я пам'ятаю поля з одного продукту до другого копіювати не можна. Вказана вами дія копіює в продукт лише значення додаткового поля того самого продукту, а не другого. Також через цю дію можна скопіювати фото з додаткового поля процесу (налаштування "отримати файл з додаткового поля" або щось схоже, воно має бути першим у налаштуваннях дії). Тобто. Теоретично якщо ви зможете скопіювати фото з першого продукту в допполі процесу, то потім можна буде це фото перенести і в інші продукти процесу.
Можливо, якщо ви дасте мені посилання на процес і поясніть, навіщо це необхідно, я зможу дати вам вирішення цього завдання.
01.10.2020, 10:58
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Добрий день.
Ось посилання на тестове завдання:
https://zavod.crm-onebox.com/admin/customorder/test/208759/edit/
У ній є виріб, у якого в нашій базі вже є якесь зображення, а також є каркас цього виробу. Потрібно, щоб зображення виробу автоматично надавало каркасу цього виробу.
Ще підкажіть, будь ласка, за синтаксисом змінних {|$basketsArray|} з "Довідника змінних для листів і процесів" (друга частина питання вище) - як правильно ці змінні записувати і чи не можна використовувати їх для наших цілей?
01.10.2020, 11:17
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Я зрозумів, дякую за опис.
Як зробити це за допомогою поточного функціоналу я не знаю, у діях копіювання полів/допполів, які я подивився зазвичай немає можливості копіювання зображень. Я можу запропонувати доопрацювання окремої дії, яка скопіює зображення одного продукту процесу зображення другого, якщо у другого фото ще немає. Така дія займе близько години доопрацювання. Воно буде спрацьовувати тільки якщо в процесі 2 продукти і в одного з них немає фото, а в другого є. Можна туди так само накрутити перевірки за додатковими полями (потипу копіювати зображення тільки якщо продукт процесу допполе ХХХ = значення YYY або копіювати тільки для вибраних продуктів і т.д., але наскільки я розумію в даній ситуації це вам не потрібно)
01.10.2020, 11:30
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Дякую, подумаємо що можна зробити.
05.10.2020, 12:59
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар