1b.app
Скопійоване посилання -

Бізнес-процес для освітнього центру

При формуванні нового уроку бокс повинен запросити слід. інформацію:
- назва уроку який проводитиметься
- кабінет у якому буде проводитись урок
- викладач який проводитиме урок
- Тривалість уроку
- список учнів які підтвердили, що будуть на уроці (має бути можливість редагувати список, тому що учень може не прийти в останній момент). Так само звідси система повинна перевіряти кількість днів абонементу який є у учня, тобто якщо занять оплачених немає - то бокс відразу кидає помилку.
Як це все пов'язати у БП? Які поля та блоки використовувати?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Урок можна вести як процес, всі ці поля писати як поля процесу, назва зрозуміла в назву, кабінет в якусь нитку допполі (список, з варіантами вибору всіх кабінетів), викладач - відповідальний, тривалість - допполе.
Список учнів можна вести як список продуктів або записувати в додатку з типом "Мультисписок контактів".
Як просто розуміти, чи є учня передплата на урок чи ні, поки не знаю. Може можна страшною комбінацією з 10 дій робити, але потім сам потонеш у такому.
Можливо доведеться робити дію, яка візьме всіх користувачів з допполя і перевірить на них завдання в певному бп з певною датою (виконати до, наприклад) (є задача, всі норми. Немає завдання, кидаємо помилку що немає підписки на урок). Дія займе приблизно години 3.
08.09.2020, 16:25
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Дякую за рішення
На рахунок доопрацювання будемо думати, але з нею реально простіше, ніж накидати купу дій
08.09.2020, 16:47
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар