1b.app
Скопирована ссылка -

Інтеграція з Новою поштою. Не підтягує всі вулиці і міста.

Оновлював неодноразово список міст і вулиць. Софіївську Борщагівку не бачить з самого початку ми 2 роки користуємось боксом.

Приклад з містом адресна доставка в Софіївська Борщагівка

Приклад з вулицею адресна доставка в с. Комишівка вул. Мічуріна

Ответы:

Як гипотеза.
1. Відправка на відділення НП у Софіївську Борщагівку у onebox можна зробити через Вишневе, там список відділень С.Борщагівки підтягується.
2. Попитка зробити відправку на адресу с.Софіївська Борщагівка через api prom.ua була невдалою (також немає у переліку населених пунктів)
3. Не знайшов сайту зі списком населених пунктів отриманих від Нової пошти де було б с. Софіївська Борщагівка.
Висновок - api Нової пошти віддає перелік населених пунктів у якому відсутнє с. Софіївська Борщагівка
Що робити - налаштувати бізнез-процес з повідомленням про необхідність створити ТТН через кабінет Нової пошти.
19.09.2021, 19:32

Добрый день. Все верно - если вы не видите какой-либо город или номер отделения в боксе, это значит что его не отдает апи новой почты.
22.09.2021, 13:30

Яким чином вирішити? Писав в службу підтримки НП де просять надати інформацію де вибиває помилка. Їхня відповідь: Доброго дня! Надайте, будь ласка, повний текст запиту в форматі XML чи JSON, що Ви направляєте нам, та у результаті якого Ви отримуєте дану помилку.
24.09.2021, 20:57

Это не ошибка. По АПИ Новая Почта почему-то сёла не передаёт. Чтобы оформить отправление на такой адрес, нужно выбрать административный центр - тогда в списке улиц будет необходимая, а название села нужно написать в комментарии к ТТН. Мы создавали такое доп. поле, чтобы информацию с него передавать в комментарий ТТН.
25.09.2021, 01:48

Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации. Войти и написать комментарий