1b.app
Скопійоване посилання -

OneBox безкоштовно роздає подарункові CRM-ліцензії

Друзі, ми даруємо підприємцям безкоштовно ліцензії OneBox. Чому? Відповімо прямо – щоб, так би мовити, «підсадити на наш товар» тих, хто ще не впровадив CRM. Якщо говорити серйозно, то ми очікуємо, що дана акція дозволить переступити бар'єр сумнівів тим, хто поки не впевнений, що варто вкладати кошти в автоматизацію. Ми впевнені, що варто.

OneBox безкоштовно роздає подарункові CRM-ліцензії

Ми впевнені, що коли ви безкоштовно отримаєте повноцінну ліцензію вартістю $ 399, то ви не пропустите цю можливість і автоматизуєте типові процеси. Це заощадить вам сили і час, які ви раніше витрачали на виконання рутини: формування документів, перевірку рахунків, прайсів, товарів, замовлень і контактів. Коли ви прискорите свою роботу і підвищите продуктивність, ви “підсядете” на автоматизацію і будете купувати додаткові ліцензії для ваших працівників, щоб їхня праця теж стала більш ефективнию.

Як отримати свою подарункову ліцензію?

Ми даруємо ліцензії відвідувачам заходів, які орієнтовані на нашу цільову аудиторію – на підприємців і топ-менеджерів. Подарункові ліцензії змогли отримати відвідувачі CRM Forum ’a 2017, який пройшов в Києві в НСК “Олімпійский”.

OneBox безкоштовно роздає подарункові CRM-ліцензії

Частина подарункових ліцензії буде вручена учасникам II Форуму експортерів Чернігівщини, який організовує Чернігівська регіональна торгово-промислова палата. Дата проведення заходу – 12 травня 2017 року. Детальніше за посиланням: http://chamber.cn.ua/ua/news/2212

Організаторам Iforum 2017 передана партія буклетів з промо-кодами, які активують ліцензію OneBox. Учасники найбільшого в Україні форуму інтернет-діячів зможуть отримати свій ключ до автоматизації 25-го травня в Києві, в Міжнародному виставковому центрі, ст.м. Лівобережна. 

OneBox безкоштовно роздає подарункові CRM-ліцензії

На Iforum 2017 ви зможете послухати доповідь про впровадження CRM від нашого співробітника і інші виступи. Крім цього, ви зможете відвідати унікальну виставкову зону, на якій буде виставлений і наш стенд. Це можливість познайомитися з нашими експертами та отримати відповіді на питання автоматизації бізнесу, дізнатися про нові розробки. Зареєструватися на форум можна за посиланням: http://cabinet.iforum.ua/login

Як активувати промо-код подарункової ліцензії?

Для активації промо-коду і отримання ліцензії перейдіть на наш сайт за посиланням: https://crm-onebox.com/ua/ і в поле реєстрації клікніть на “у мене є промо-код”. 

Контакти:

https://crm-onebox.com/

+380 (44) 390-09-85

sales@crm-onebox.com