Opinie i informacje zwrotne od klientów

Pavel Bojko - Miodowe ciekawostki - sklep z artykułami medycznymi
2019-06-19

Cześć! Zdecydowałem się pójść z magazynem, teraz pracujemy całkowicie w boksie od 3 tygodni. Wszystko jest dobrze, są chwile, ale generalnie się ruszamy!

BP 02.01.Zamówienie klienta, które przetrzymywaliśmy przez długi czas, nie odstąpiło ode mnie ... Byłem bardzo sprytny ... Mój błąd, teraz rozumiem. Stworzył nowy, niemal identyczny z logiką, która była w 1c. Teraz dodaję do niego funkcje, automatyzację itp. Możesz pracować, jest wiele fajnych chwil.

Z drugim magazynem kardynalnie do widzenia, teraz 1 osoba, 1 magazyn. Dogodnie, wyraźnie i nie mylić. Będą inne osoby prawne, ale kiedy rozwiążemy główne problemy.

Prace prywatne, import od kupca wszystko jest w porządku. Import z zamówień promowych, eksport produktów również jest OK, wszystko działa. Są życzenia, ale potem na przyszłość.

Teraz podjęli płatne wsparcie techniczne w celu rozwiązania problemów pojawiających się w trakcie pracy, ale planuję ponownie podjąć Jam, aby zobaczyć drugi etap rozwoju. Dopóki nie dojrzeje. Zasadniczo będzie to finanse, rachunkowość VAT lub integracja z księgowością 1c 8, a rozliczenia VAT tam. Będziesz także potrzebować prywatnego dla firm - handlowców z osobistymi kartami, ale potrzebujesz wymiany z kontem dla firmy.

Zasadniczo - bałam się, że nie wystartuję, ale wszystko jest w porządku, pracujemy))) kierownik jest szczęśliwy, księgowy ... - jeszcze się tam nie zaczął)).

Również w przypadku zakupów musisz coś zrobić, podczas gdy ja myślę, aby wykonać podproces „dodatkowe usługi” w zakresie zamówień i zsumować koszty zakupu. Ale to tylko pomysł, przecinamy.

Dmitry Galak - BRIGHT FOODZ - dystrybucja składników dla przemysłu spożywczego
2019-06-10

Zostawię recenzję na temat programu OneBox i Wiaczesława, którzy pomagali i doradzali podczas procesu instalacji.

1. Co nam się podobało: funkcjonalność programu i liczba procesów, które można wciągnąć do systemu. Ponadto wszystko jest zorganizowane w dość jasnym i przyjaznym dla użytkownika formacie. Wiele rzeczy jest początkowo zrozumiałych podświadomie. Bardzo lubiłem pracować z Wiaczesławem. Osoba, która nie narzuca swoich decyzji i opinii jako jedyne poprawne, ale jednocześnie stara się zrozumieć wszystkie procesy firmy klienta i zaproponować optymalne rozwiązanie. Bardzo wygodny format komunikacji: ustawianie zadań za pomocą OneBox i wizualizacja ich rozwiązań oraz praca online przez Skype.

2. Co może być lepszego: trudno powiedzieć. Chciałbym więcej gotowych procesów biznesowych, ale naprawdę rozumiem, że 99% z nich nadal będzie musiało być zintegrowanych indywidualnie dla każdej firmy i każdego rodzaju działalności.

3. OneBox poleciłby firmom, których kierownictwo chce zoptymalizować, a tym samym uprościć, przyspieszyć, uporządkować i skalować biznes.

4. Mogę polecić Wiaczesława jako dobrego specjalistę, specjalistę w swojej dziedzinie, a także odpowiednią osobę, z którą możesz omówić swoją wizję struktury systemu, zadania i uzyskać szybkie i profesjonalne wsparcie.

Konstantin - CHAiSM Twoja herbata Sommelier
2019-06-04

Moja firma działa na rynku ukraińskim od 10 lat i tylko przez ostatnie 2 lata pracowała nad szczegółowym zrozumieniem wszystkiego, co się dzieje, na podstawie których możliwe jest planowanie rozwoju i tworzenie nowych celów. Dzięki CPM, który został zbudowany zgodnie ze specyfiką naszej działalności, otrzymuję informacje o stanie rzeczy z dowolnego miejsca na świecie, a pełnoprawne różnorodne działania są prowadzone przez zespół czterech osób. Faceci, integratorzy, których zasługi nie można dobrze lub doskonale zidentyfikować za pomocą słów. Ogromne podziękowania za wrażliwość, zaangażowanie i odpowiedzialność, z jaką chłopaki byli w stanie przejść od niepewności do głębokiego zrozumienia. Specjalne podziękowania dla Koropa Vlada za jego terminowość, profesjonalizm i ukierunkowanie na klienta, za inicjatywę, dokładność w realizacji zadań. Dzisiaj, z pomocą Vlada, jest to nie tylko istniejący rezultat, ale także ciągłe udoskonalanie, a także podejście do doskonałego systemu księgowości i zarządzania. Dziękuję wam za stworzenie, rozwój i pomoc!

Julia Vladimirovna Myshyakova - Freedom - zatrudnienie za granicą
2019-02-20

Dzień dobry, z wdzięcznością piszę recenzję)

Co Ci się podoba w procesie uruchamiania i wdrażania? - Podobała mi się implementacja i pomysły, ciekawe rozwiązania i praca nad procesami biznesowymi, filmy, na których były łatwo i jasno wyszkolone. Spokój i cierpliwość w komunikacji.

Co może być lepszego? - Start - początek faktycznie się nie powiódł, jest wiele problemów technicznych, na które nie byłem gotowy (hosting, obsługa SMS-ów, telefonia, poczta, wibracje), brak zrozumienia systemu, interakcja z nim i brak gotowości i jasności co robić.

Dmitry Bogomaz - Produkcja wyrobów z tkanin, kombinezonów — Ukrpromspets LTD
2019-02-12

Nasza firma niedawno kupiła Onebox. Co mogę powiedzieć o programie - TO JEST PROSTE I ZŁOŻONE W WDRAŻANIU JEDNOCZEŚNIE. Przed zakupem gruntownie (naszym zdaniem) przestudiowaliśmy rynek, nawet kupiliśmy licencje próbne swoich konkurentów. Główną zaletą tego programu jest jego elastyczność - możesz dostosować program zgodnie z potrzebami. W takim przypadku można samodzielnie odbudować procesy biznesowe (algorytmy pracowników). A nawet jeśli program nie ma żadnej z rzeczy, które potrzebujesz, zostaną napisane za stosunkowo rozsądne pieniądze. Ustawienia programu są proste i dla ich prawidłowego użycia nie potrzebujesz specjalnej wiedzy (jeśli masz umiejętności gry w szachy, to z pewnością poradzisz sobie z konfiguracją programu). Ale bądź przygotowany, że jest wiele ustawień i są one w różnych miejscach i nie możesz zgadnąć, gdzie one są. Prawda jest taka, że ​​w tym przypadku metoda "naukowej włóczni" pomaga, ale w tym celu musisz ciągle i wciąż przesuwać program w górę iw dół. Poza tym niektóre ustawienia nie są w stanie samodzielnie wykryć, ale jest to raczej wyjątek.

Program został wdrożony przez Legezę V. Po wprowadzeniu tego wsparcia udzielili go różni pracownicy. Z Legezą V. komunikował się w tym samym języku (najprawdopodobniej wcześniej pracował w biznesie), dlatego łatwo zrozumiał zadania, które musieliśmy wykonać. Wsparcie techniczne dla profesjonalizmu jest o rząd wielkości za integratorem, a może dwa. Jednak nie ma też żadnych specjalnych skarg na ich temat, zawsze szukałem odpowiedzi na moje pytania od nich (no cóż, nie rozumieją, jak pewne rzeczy działają w praktyce, więc czasami musiałem przeżuwać to, co działo się przez długi czas).

Ogromny minus brak gotowych szablonów procesów biznesowych. Dlatego musisz sam myśleć o wszystkim. W związku z tym uważam, że nie ma sensu kupowanie programu dla biznesu, który nie jest skomplikowany. Od na rynku, wagon CPM z gotowymi zasilaczami dostosowanymi do konkretnych firm. Ale jeśli chcesz rozwinąć swój sklep internetowy w przyszłości i stworzyć coś więcej, poleciłbym kupić Onebox. Mój problem polegał na tym, że mieliśmy już gotowy biznes i próbowałem wepchnąć go do CRM. I właściwym sposobem na powrót jest rozwijanie biznesu z wykorzystaniem możliwości Onebox.

Konkluzja: Dla nas program jest niezastąpiony i nie wyobrażamy sobie, jak pracowaliśmy bez niego.

Oleg
2019-01-21

Dawno temu mój stary partner biznesowy powiedział, że w przyszłości większość firm, które prowadzą taką czy inną firmę, będzie używać systemu CRM. Wtedy tęskniłem za tymi informacjami, ale teraz żałuję, że nie przyszedłem wcześniej. Nasza firma sprzedaje różnego rodzaju urządzenia, głównie smartfony różnych marek różnych dostawców. W pewnym momencie, kiedy przestałem mieć czas na utrzymanie sprzedaży, śledzenie zapasów, finansów, zdałem sobie sprawę, że proces ten musi być w jakiś sposób zautomatyzowany i przyspieszony. A potem przypomniałem sobie zdanie, o którym pisałem na samym początku. Wybór systemu CRM rozpoczął się od rezygnacji z jego możliwości, naszych potrzeb i polityki cenowej. Tak więc, przez wyjątek, doszliśmy do CRM OneBox. Proces wprowadzania systemu do naszej firmy nie był zbyt skomplikowany i długi, ponieważ firma zaoferowała rozwiązanie "pod klucz" dopasowane do naszej działalności i rodzaju sprzedaży. Oczywiście nie wszystkie procesy idealnie pasowały do ​​naszych wymagań i musieliśmy je dostosować, ale miesiąc po rozpoczęciu wdrożenia pomyślnie ukończyliśmy i przetworzyliśmy pierwsze zamówienie przy użyciu tego systemu. W tej chwili mamy już wdrożone procesy sprzedaży i zarządzania zapasami i zaangażowaliśmy się w dziale finansów, aby zautomatyzować proces odbioru i księgowania pieniędzy. Ale już na tym etapie mogę powiedzieć, że system oszczędza dużo czasu i automatyzuje część procesów, dzięki czemu ja jako kierownik mogę bardziej skoncentrować się na rozwoju biznesu.

Natalia
2019-01-02

System lubił wszystko absolutnie. Menu jest naprawdę zbyt rozbudowane i chciałbym mieć szablon na początek - ale to jest moja decyzja - wymyśliłem to. Z OneBox planujemy prowadzić rekordy, kontrolę, logistykę, księgowość, klientów ... wszystko!

Nie bierzemy pod uwagę innych systemów - poradzono ci na czas.

Victoria
2018-12-19

System podobał się przede wszystkim łatwości interfejsu i intuicyjnym ustawieniom. Istnieje baza wiedzy z lekcjami wideo, które znacznie ułatwiają pracę i szkolenie. System został wybrany przede wszystkim dla działu sprzedaży i tworzenia grup szkoleniowych.

Mikhail Yurievich Sokha - KIDBI - międzynarodowe centrum rozwoju nastolatków
2018-11-13

1. Najważniejszą rzeczą jest chęć zrozumienia, co dzieje się w naszych wewnętrznych procesach i jak dostosowujemy pracę. I chęć znalezienia najlepszego rozwiązania dla naszego zadania.

2. Poprzedni słuchacze nas słuchali - ale było odczuwane, że podążali ścieżką najmniejszego oporu. Odpowiedzi na tak wiele naszych zadań. "Rozumiemy, że jesteś przyzwyczajony do pracy w określonym formacie, po prostu musisz się do tego przyzwyczaić." Są standardowe funkcje, są fajne - po prostu wierz.

3. Na wiosnę, kiedy przeznaczaliśmy czas na to zadanie, musieliśmy sami znaleźć "jakieś" okręty rzemieślnicze, więc przynajmniej w jakiś sposób wyglądało to, co chcemy zobaczyć.

4. Najważniejszą i najważniejszą rzeczą jest to, że ciągle musieliśmy "śledzić" i "ciągnąć" wyniki. Tu jest system - i widać, że specjaliści "prowadzą" nas. To jest bardzo fajne.

5. Porównuję więcej z Contrast. Nawet facet, który został przydzielony do naszego projektu. Zbudował system i strukturę pracy. Co nie było w kontraście.

6. Wadą ogromnego kursu jest nadal czas realizacji. Ponieważ mamy teraz pochmurny CPM, a my płacimy użytkownika $. Co miesiąc jest to podwójny ciężar finansowy dla nas.

7. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni ze specjalistki Lilii.

PASTEL - produkcja dzianin. - PASTEL - produkcja dzianin.
2018-11-07

 

Andrey
2018-10-31
Nasza firma zajmuje się wdrażaniem systemów CRM. Współpracujemy z OneBox od ponad dwóch lat. Zajmujemy się wdrażaniem 4 systemów: Bitrix 24, AMO, Retail CRM, OneBox. Przy wszystkich kontrowersjach, OneBox nie jest wyjątkiem. Trudności były różne, czasami klient okazał się niesłuszny, czasem konflikt powstał na bazie funkcjonalności (firma mówiła o płatnym wyrafinowaniu, funkcjonalność, która pracowała z innymi CRM wydawała nam się pewna, ale tutaj działała inaczej). Zaletą współpracy z partnerami w tej firmie jest to, że zarząd zawsze przyłącza się do rozwiązywania sporów, pozwala na znalezienie kompromisu w krótkim czasie, jasne jest, że firma ceni swoich klientów i swoje obawy dotyczące reputacji. Pomimo, że konflikty często powstawały z powodu niewielkich wad, zaletą boksu jest właśnie zestaw funkcji, my jako pośrednik w realizacji jest ważny, ponieważ CRM jest w gruncie rzeczy naszym narzędziem, tym więcej możliwości możemy dać klientowi na wyjściu - im wyższy jego poziom zadowolenie z naszych usług. Wśród wad jest to, że partnerzy nie mogą komunikować się bezpośrednio z programistą, tylko za pośrednictwem personelu działu wsparcia, są to niepotrzebne łańcuchy, które czasami opóźniają decyzję. Bazując na własnym doświadczeniu, poleciłbym ten CRM firmom, które planują zestawiać i łączyć wiele procesów firmowych w jednym oprogramowaniu. Wybierz OneBox, a my pomożemy go wdrożyć)
Wasilij
2018-10-30

Pracuję z systemem przez ponad rok. Każdy system wymaga dobrego wsparcia. BOX ma problemy z obsługą. Przez długi czas zadania są w stagnacji. Po zaktualizowaniu dowolnego pytania, gdzie znajdują się ustawienia odpowiedzi - zapłać wsparcie techniczne. Jeśli odpowiedź nie wymaga konfiguracji systemu, możesz zapytać, gdzie te ustawienia są teraz lub dostarczyć dokumentację techniczną dla nowej wersji. Jednak BOX również tego nie dostarczył! Niezły CRM, ale bardzo mało. dokumentacja. Trzeba pracować, przyklejając. Oto przykład https://prnt.sc/m1m1e9

Ludmiła Kazak - Sky Bank
2018-09-11
Studiowałem CPM OneBox przez około 6 miesięcy. To, co początkowo wydawało się być minusem, a mianowicie, że wszystko musi być spersonalizowane i praktycznie nie ma gotowych rozwiązań pudełkowych, jest teraz gotowe do przypisania plusom. System nie jest najprostszy i intuicyjny, ale po jego przeanalizowaniu możesz ustawić wiele rzeczy dokładnie tak, jak potrzebujesz, aby spełnić wymagania Twojej firmy. Personel, wsparcie idzie na spotkanie, pomaga w dostosowaniu się do systemu. Musisz jednak być przygotowany na to, że sam musisz określić dokładne wymagania systemu, dopóki nie zrozumiesz, czego potrzebujesz, ponieważ nie zbudujesz architektury, której potrzebujesz. Wydaje mi się, że w przypadku Vanboksa przydatne byłoby posiadanie typowych lub najbardziej udanych pudełkowych rozwiązań dla osób rozpoczynających wdrażanie CPM w ich firmie. Łatwiej jest zacząć używać i studiować system, a ponadto łatwiej będzie skonfigurować niezbędne wymagania już w przypadku indywidualnej konfiguracji. Oddzielnie, dzięki naszemu integratorowi Vlad Korop, spełnia wszystkie nasze najbardziej niewiarygodne wymagania i jest zawsze w kontakcie, nawet podczas wakacji)))
Asan Zairovich Kenjametov - Check It Out - sklep z książkami i podręcznikami w języku angielskim
2018-08-31
Dziękujemy Jewgienijowi Markovowi za akrobacje w organizacji OneBox dla naszego sklepu internetowego! Dzięki doświadczeniu Eugeniusza i chęci pomocy, przenieśliśmy się dość daleko w krótkim czasie. Odpowiedzialność, aktywność i konsekwencja - to tylko część cech Eugeniusza. Niewątpliwie z takimi pracownikami OneBox pozostanie najlepszym na rynku.
Sergey Zubarev - Sklep internetowy "OPTIUM"
2018-08-05
System jest doskonały, ale wsparcie zawsze cierpiało, dziś w końcu dostrzegłem profesjonalizm w pracy pomocniczej - Jarosława A. Kamenetsky'ego, którego osobę należy uznać za przykład dla wszystkich pracowników. Pomimo niewielkiej ilości doświadczenia zawodowego, rozumie techniczne rzeczy lepiej niż "weterani". Przyjemny głos i dobrze przemówiona mowa! Proszę przywódców, aby zwrócili uwagę na zachętę tego specjalisty!
Sergey Agarenko - Gift Store - sklep z pamiątkami
2018-07-25
Chcę Ci podziękować za udzielone wsparcie techniczne. Nikołaj okazał się odpowiedzialnym i kompetentnym pracownikiem. Widać, że próbuje. Na samym początku pracy było trochę nieporozumień, ale potem znaleźli wspólny język i wszystko poszło jak w zegarku. Sądziłem, że nic nie będzie w stanie załadować Nicholasa, z wyjątkiem jednej rewizji, którą trzeba było wykonać, ale na żądanie magicznej różdżki napłynęło mnóstwo pomysłów i pytań, jak zoptymalizować pracę BP w sklepie. Całkowita praca: wszystko bardzo. Ku szacunku Nikolay.
Konstantin Kolesov - BroadLink - przechowuj inteligentne gadżety domowe
2018-07-03
Systemowi spodobała się przede wszystkim jego elastyczność - jest super! Są złożone momenty, które nie są od razu intuicyjne. System został wybrany przede wszystkim do automatyzacji sprzedaży i rozliczeń z klientami i partnerami.
Igor
2018-05-29
Elastyczny system, możliwe jest dostosowanie naszych procesów i pracy w ramach naszej działalności. nie ma dostępu offline - ale jest to program działający w chmurze. Świetna funkcjonalność i nierealistyczne możliwości są niesamowite. W szczególności w naszym przypadku chcielibyśmy ustanowić procesy biznesowe, przeprowadzić analizę zakupu części zamiennych do magazynu.
Alexander Arefiev
2018-05-21
Systemowi spodobała się przede wszystkim elastyczność i człowieczeństwo. Z pomocą OneBox chcemy rozwiązać problem procesów zarządczo-biznesowych w naszej firmie.
Yury Alexandrovich Pravdzivy
2018-05-21
Istnieje potrzeba zautomatyzowania i usystematyzowania procesów sprzedaży internetowej - dlatego wybrali OneBox. Wybraliśmy ten produkt, ponieważ ma on bardziej gotowe rozwiązania, które są niezbędne do naszych działań. Musimy zautomatyzować, usystematyzować i zintegrować.
Jewgienij Aleksandrowicz
2018-05-16
System przyciąga design - wygląda ładnie. Nie znalazłem punktów, które mi się nie podobały w systemie. Wybraliśmy system do zarządzania procesem tworzenia oprogramowania i jego późniejszej sprzedaży. Księgowanie wkładu pracowników i kontrahentów. Obliczanie honorariów autorskich.
Alexander Komar - Ukr-Tool - internetowy magazyn narzędzi
2018-05-11
System był potrzebny do zautomatyzowania procesów sprzedaży i produkcji, a także zmaksymalizowania pracy z nowymi klientami i tymi, którzy nie są gotowi. Podobała mi się ogromna funkcjonalność, której potrzebujemy i elastyczność systemu.
Oleg
2018-04-25
Lubiłem wielozadaniowość, funkcjonalność. Do tej pory produkt ma rozpoznawalną nazwę (dla kogo jest pontyfikat lub dobry obraz we wszystkim jest ważny). Naprawdę ogromna funkcjonalność. Serwis praktycznie nie hamuje, choć wyraźnie jest jednym z najcięższych produktów na rynku. Dobre wsparcie. Który zostawił mnie w spokoju i prowadził prawdopodobnie ponownie, aby szukać potencjalnych klientów przez długi czas i za wysoką cenę). Jeśli chodzi o wiele usług z zapłatą za wielofunkcyjność, ceny są odpowiednie. Jeśli nie poszukujesz dziwacznej nowoczesności i szerokiej funkcjonalności (i jest wystarczająco dużo), nawet jeśli nawet nie zaplączecie się specjalnie. Szeroka funkcjonalność zadziwiła terminowość występowania elementów "wszystko na miejscu". Dwukrotnie odrywali stamtąd, aby dowiedzieć się, jak się rzeczy mają, a ja nie mam nic do poproszenia o wsparcie w komunikacji z działem technicznym. Nawet nie ma nic do wkopania lub do zapamiętania co najmniej jednego elementu problemu. Prawdopodobnie kilka różnych produktów. Jednak nie można o nim pisać zbyt wiele. Nie jestem przeciwny złożoności. Wielu klientów będzie musiało połączyć się z systemem, zaprosić ludzi do klikania na szpilki pompy i jednocześnie uruchomić wiele pakietów, bez ładowania szczegółów asystentów. Tutaj (OneBox) jest zbyt fajnie.
Lily - School of Yoga
2018-04-24
I liked the opportunity to prescribe all the company's business processes and their introduction into the program. With OneBox we want to solve the following issues: 1. work with applications from a variety of sources - social networks and sites 2. work with clients, use multiple status, the ability to apply a filter for each status
Julia Celikpazu - TripSee - biuro podróży
2018-04-23
System jest potrzebny do automatyzacji sprzedaży. Wybraliśmy przez długi czas - instalacja na własnym serwerze, niezbędna integracja, biuro + zespół wsparcia technicznego na Ukrainie, dobry sprzedawca Lesha :) Ważne jest, aby uzyskać szybką odpowiedź od programistów i wsparcie przy wdrażaniu i wdrażaniu podręcznika systemowego dla naszych pracowników.
Wołodymyr Hromko - strikeshop - przechowuj broń i sprzęt airsoft
2018-04-23
Dziękuję bardzo za wsparcie Eugenii Markow za pomoc w realizacji trudnego zadania polegającego na łączeniu konwersji między OneBox i Google Analytics. Eugene, dziękuję ci za okazanie cierpliwości i zrozumienia dla mnie i zadania, które dla mnie postawiłem i uczyniłem wszystko, co możliwe, aby je zrealizować. Miło było mieć z tobą interes. Proszę OneBox, aby zwrócił uwagę na odpowiedzialnego, rozsądnego i przyszłego pracownika i zapewnił mu warunki do rozwoju kariery.
Denis - Veles - wdrożenie systemów CRM
2018-04-20
System był zadowolony z możliwości samodzielnego wdrożenia, funkcjonalności i dostępności dokumentacji technicznej. Przy pomocy systemu chcemy sprawić, aby menedżerowie działali prawidłowo.
Maxim Sobko - Labirynt - sklep internetowy mebli
2018-04-17
Nasza działalność: detaliczny sklep meblowy z dziesiątkami tysięcy artykułów. System: Początkowo szukałem systemu CRM ERP, ale okazało się to bardzo trudne, niewielu rosyjskich ludzi oferuje pełne rozwiązanie, przynajmniej było mi bardzo trudno znaleźć taki produkt (nie znalazłem go). W tym sensie OneBox jest wyjątkową ofertą. Bardzo szeroka funkcjonalność, bardzo elastyczne ustawienia. W tym samym czasie nie musieliśmy modyfikować systemu dla naszej firmy, a jedynie pomoc w konfiguracji Cena: wszystko jest znane w porównaniu. AmoCRM, popularny wśród producentów mebli, wymaga kosztownych modyfikacji procesów biznesowych w konkretnej firmie, a poza tym nie zawiera komponentu ERP. Nasi zaawansowani partnerzy zawierają cały dział IT od kilkunastu pracowników, aby stworzyć i utrzymać pracę swojego systemu CRM. OneBox oferuje uniwersalny, konfigurowalny produkt, za który płacimy RAZEM. Pomimo faktu, że początkowo uznałem rozwiązanie SAAS za główną opcję, która przewiduje małe miesięczne opłaty za użytkowanie, OneBox okazał się bardziej opłacalny Integracja: dostosowywanie się okazało się trudnym zadaniem, ze względu na różnorodność ustawień i działań. I nie mam nawet menedżera IT. Dla naszego stosunkowo łatwego biznesu korzystaliśmy z usług juniora. To przesunęło proces strojenia i implementacji z ziemi. Główne procesy zostały ustanowione w ciągu dwóch miesięcy Wynik: główne procesy są już wdrożone i znajdują się na etapie optymalizacji. Oczekiwania i inwestycje uzasadnione więcej niż. W rzeczywistości mamy robota, który wykonuje ogromną ilość rutyny i nie musi płacić pensji. Hurra! Chciałbym podziękować za pracę Andrieja Sukhańskiego, który założył i pomaga wprowadzić system w firmie i cierpliwie odpowiada na moje pytania w tej sprawie. Chciałbym także podziękować Lilii Losik za dobrze zorganizowaną prezentację produktu.
Roman Marcenishin - Grupa firm "Dexter" - wszystkie rodzaje prac ewidencyjnych i geodezyjnych
2018-04-15
Wymagane jest zwiększenie efektywności interakcji między różnymi wykonawcami procesu produkcyjnego w rozproszonej strukturze przedsiębiorstwa. Zatrzymali wybór w tym systemie, po tym jak zobaczyli w akcji przyjazną firmę, która wdrożyła system nie tak dawno temu. Na początek chcemy przeprowadzić wstępną konfigurację i szkolenie w programie przy pomocy specjalisty z OneBox.
Oleg Szewczenko - Data Center "Parkovy"
2018-04-12
Wybraliśmy OneBox do realizacji następujących celów naszej firmy: 1. optymalizacja procesów biznesowych w firmie 2. automatyzacja procesu sprzedaży 3. Ujednolicona baza wiedzy 4. Pojedyncze miejsce przechowywania dokumentów w odniesieniu do klientów 5. Automatyzacja fakturowania klientów za usługi OneBox jest najlepszym rozwiązaniem - analizowałem go przez długi czas. Jesteś dynamiczny (masz dynamiczny, dynamiczny zespół, który jest przyjazny, cierpliwy). Istnieje perspektywa współpracy z Tobą (partnerem) W przyszłych pracach chcielibyśmy pomóc nam przynajmniej rozpocząć proces sprzedaży, zsynchronizować się z 1C i skonfigurować rozliczenia.

Po co pisać recenzję?

Opinia o produkcie jest źródłem cennych informacji. Dla klientów, partnerów, dla nas jak dla twórców produktu. Jeśli masz coś do powiedzenia na temat pracy OneBox, zainwestuj 2 minuty i zostaw swoją opinię. Wszystkie recenzje są moderowane tylko na podstawie identyfikacji użytkownika jako użytkownika OneBox w celu wyeliminowania fałszywych komentarzy. Pozytywne lub negatywne recenzje, które zostały moderowane, są publikowane na tej stronie w celu dalszej dyskusji.