click fraud detection

CRM OneBox Recenzje

Anton Olkhovsky - AVEON - sklep internetowy z produktami dla całej rodziny
2020-05-21
5

Wyrażam głęboką wdzięczność dla Pyatetskiy Nikolay za pomoc we wdrażaniu ustawień w CRM i gdybym mógł postawić punkty, kliknąłbym 100 na 100 !!!

Dmitry
2020-04-13
4.5

Naprawdę podobało mi się wizualne dostosowanie procesu biznesowego w systemie. Nie podobało mi się to, że początkowo otrzymuję pusty system. Maksymalne, że udało mi się skonfigurować zamówienia z gniazdka i wysłać SMS w ciągu 2 tygodni. Co więcej, nie ma procesu biznesowego do przetwarzania zamówień nawet przy gniazdku elektrycznym, należy to zrobić od zera.

Kategoria przetwarzania i automatyzacji płatności oraz dostępna automatyzacja nie są w tej chwili dość jasne.

Korzystając z OneBox, planujemy współpracować z platformami handlowymi, przetwarzać przychodzące płatności powiązane z klientem, automatyczne ponowne wybieranie numeru w celu poinformowania klientów i wysyłanie SMS-ów.

Lyubov
2020-04-08
5

Podobała mi się bardzo szybka reakcja i konsultacje z pracownikami firmy. To nie tylko konsultacja, ale dążenie do tego, co dokładnie należy zrobić. System ma wiele informacji i funkcjonalności, a od razu wszystko jest trudne do opisania, jak dla mnie. Ceny nie są do końca jasne. Za pomocą systemu chcę zautomatyzować księgowość i procesy w mojej firmie.

Almaz
2020-04-05
4.7

System jest bardzo wygodny, intuicyjny. Od razu wiadomo, że produkt został opracowany przez zespół doświadczonych specjalistów, którzy będą nadal ulepszać ten system w oparciu o wymagania użytkowników. Jak dotąd wszystko jest w porządku, może podczas dalszej znajomości pojawią się pytania - w przyszłości chcę zintegrować system z Yeastar IP PBX.

Darina
2020-03-30
5

Wszystko jest dobrze, dobry system do zarządzania przedsiębiorstwem, wystarczy zrozumieć funkcjonalność (dla początkujących), więc wszystko jest w porządku.

Na początku nie jest całkowicie jasne, jak skonfigurować procesy biznesowe. Chciałbym nauczyć się, jak pracować w systemie, zrozumieć wszystkie funkcje i wszystkie funkcje systemu.

Roman Siergiejewicz
2020-03-17
4.9

Elastyczny system na dużą skalę. Istnieje wiele różnych integracji.

Czego tak naprawdę nie lubiłem:

  1. Bardzo mało informacji konfiguracyjnych, ale to, co tam jest, jest nieaktualne. Rozumiem, że ustawienia systemu to także twój dochód, ale przynajmniej podstawowe instrukcje lub szablony powinny być.
  2. Podczas podłączania usługi chciałbym mieć informacje na temat rodzaju wskazówek informacyjnych pól wyboru krok po kroku. Na przykład: Krok 1 (wstaw kod API) - gotowe; Krok 2 (wstaw interfejs API URL) - nie ukończono; Krok 3 (włącz Automatyczne akcje raz na minutę „PromUA / Importuj zamówienia w OneBox”) - zakończony.
  3. Chce móc szybko naprawić menu bez wchodzenia w głębokie ustawienia - https://prnt.sc/rhntu9
  4. Chciałbym móc zapisać ustawienia filtrowania i nazwać je. Na przykład: w oknie zamówienia utwórz szablony filtrów, takie jak „Zamówienia wysyłki”, „Nowy”, „W drodze” itp., Aby nie filtrować ich stale.

W tym momencie terminologia w blokach ustawień systemu i ustawienia rozproszone w menu ustawień nie są bardzo jasne.

Za pomocą OneBox chcę rozwiązać następujące kwestie:

  1. Przełącz sterowanie ręczne na automatyczne;
  2. Zdolność do pracy tylko w jednym programie (w kontekście dowolnej jednostki personelu, bez względu na to, czy jest to specjalista czy właściciel);
  3. Połącz wszystkie kanały sprzedaży i komunikacji w jeden program.
Alexander
2020-03-17

Dzięki za wskazówkę, Roman Siergiejewicz! - proszę wyjaśnić, czego ci brakowało, kiedy zrozumieli naszą bazę wiedzy?

Dmitrij Savchuk - Chekhol — pokrowce do telefonów komórkowych
2020-02-27
4

Jesteśmy jednym z naszych długoletnich klientów, w trakcie pracy stale zamawiamy ulepszenia, współpracujemy z Tobą przez długi czas, reklamujemy system OneBox wszystkim, którzy skontaktowali się z nami z prośbą o niezależną ocenę. Ale nasza współpraca z tobą jest w cieniu nienormalnego nastawienia i nieostrożnego wypełniania zobowiązań umownych, które spełniliśmy w jednym z ostatnich zadań. Po raz pierwszy spotkaliśmy się z takim nieporozumieniem, lekceważeniem postawy, nieostrożnością w pracy przedstawicieli Twojej firmy.

Podczas wykonywania pracy wykonawcy mogli mieć nieokreślone momenty, ale rozwiązaliśmy bieżące problemy, odpowiedzieliśmy i zredagowaliśmy kampanię ze wszystkimi elementami, które nie zostały wzięte pod uwagę i z którymi się skontaktowaliśmy. Jednak te chwile, które wykonawcy w dziale produkcji uważali za pracochłonne, nie sprecyzowali i po prostu nie spełnili, ponieważ najwyraźniej uważali, że będzie im łatwiej.

Dlatego pracownicy OneBox, którzy byli zaangażowani w to zadanie, poświęcili reputację Twojej firmy, zadowolenie klientów z interakcji, w dłuższej perspektywie chęć współpracy z Twoją firmą. Przez wiele lat współpracy z Tobą spotkaliśmy się po raz pierwszy.

Rozwijamy się dynamicznie w naszym biznesie, w tym z twoją pomocą. Stale zamawiamy ulepszenia, teraz trwa proces zakupu licencji. Jesteśmy

Rośniemy 3 razy w roku i nadal będziemy to robić razem z tobą. Ale takie momenty po prostu spowalniają wraz z Tobą tempo naszego rozwoju, uniemożliwiając realizację dalekosiężnych celów. Zaraz rozpoczniemy kolejny projekt, dla którego wybraliśmy również system CRM ERP. Pracowaliśmy z tobą produktywnie, ale takie chwile sprawiają, że przeceniamy perspektywy ruchów w tym kierunku.

Jako właściciel firmy rozumiem, że obecne problemy mogą pojawić się na poziomie wykonawców. I zawsze akceptujemy konstruktywną krytykę i

Staramy się korygować wszelkie punkty i niedociągnięcia, aby móc bardziej dynamicznie rosnąć i wiedzieć, co dzieje się na poziomie interakcji z klientami. Widzimy, jak rozwijasz się szybko i skutecznie, ale takie incydenty mogą zepsuć wszelkie interakcje z tobą.

Alexander
2019-12-10
4.8

Do tej pory wszystko, czego dowiedziałem się o systemie OneBox CRM, podobało mi się wszystko. Relacje między modułami do wdrażania systemów CRM i ERP nie są całkowicie jasne. Za pomocą OneBox chcemy rozwiązać problem automatyzacji systemu produkcji i sprzedaży w firmie. Nie znalazłem innych godnych analogów.

Sergey
2019-11-25
4.5

Podobała mi się możliwość wizualnego wyświetlenia wszystkich procesów firmy. Na schematach blokowych procesu wszystkie funkcje są rysowane w prostokącie, co nie odpowiada zasadom tworzenia schematów blokowych. Na przykład logiczne rozgałęzienie jest rysowane w formie rombu - ale to tylko moja opinia. Nie jest jasne, w jaki sposób powiązać wydatki firmy lub wynagrodzenie pracowników z konkretnym etapem procesu.

Za pomocą systemu chcemy zmniejszyć utratę zamówień.

Larisa
2019-11-22
5

W systemie OneBox podobała mi się łatwość obsługi, fakt, że jako właściciel widzę, na jakim etapie obecnie znajduje się to lub inne zadanie i jak bardzo moi podwładni radzą sobie ze swoimi obowiązkami. Być może będzie to wydawać się nie na miejscu, ale twój pracownik Valery Nezhinets wyjaśnił wszystko tak dobrze, że miałem wrażenie, że pracuję z OneBox od dłuższego czasu. Dziękuję, to bardzo przydatny program. W tej chwili cena była nieco zawstydzająca, ale bardziej prawdopodobne jest, że to mój problem niż problem z programem. Reszta nie widziała wad. Chociaż może się to zmienić podczas procesu wdrażania.

Nieznany autor
2019-11-22
4.9

Plusy

  • niekończące się perspektywy rozwoju

Wady

  • wsparcie techniczne, koszty ulepszeń

Właściwie, jakoś wcześniej zostawiłem nie tak miły komentarz na temat tego systemu. Ale teraz, kiedy emocje opadną, napiszę bardziej obiektywnie.

Boksuję w życiu od marca 2017 r. To były naprawdę ciężkie czasy, nawet nie chcę o nich pamiętać)))

Przez ostatnie 1,5 roku działaliśmy w pełni i aktywnie w systemie. Chcę powiedzieć, że projekt rozwija się w kosmicznym tempie. Po prostu nie rozumiem, skąd piszą tyle zasobów. Od ponad roku korzystam z systemu, po półtora roku wróciłem, aby przetestować projekty o wielkich nazwiskach, takie jak Megaplan i Mój magazyn, a więc, moi przyjaciele, wszystko jest głuchy.

Boks ma po prostu nierealne możliwości w zakresie elastyczności ustawień. Możesz wdrożyć i skonfigurować dowolne procesy biznesowe, dowolny przepływ pracy. Konkurenci, których testowałem, jesteś zakładnikiem ich bardzo skromnej funkcjonalności i zawsze się do nich dostosujesz.

Panowie, efektywność technologiczna waszego biznesu w dużej mierze determinuje jego sukces. Dzięki boksowi, jego ustawieniom i możliwościom automatyzacji z możliwością dostosowania wszystko będzie w porządku.

Wiele komentarzy jest negatywnych, ponieważ chcemy magii. Chcemy wszystkiego naraz. Nie chcemy bolesnej implementacji (i to bolesne, wierz mi). Ale ci, którzy opanują tę trudną ścieżkę, hojnie otrzymają wynik. Chcemy więc bardzo szybko, a sprzedawcy mówią ci, co chcesz usłyszeć: „Tak, tak! Przedstawienie się za 1 miesiąc jest absolutnie prawdziwe!”. I robią to dobrze! Ponieważ jeśli powiedzą, że wdrożenie potrwa od 3 miesięcy, to idź i kup trochę gówna (przepraszam), które obiecują przedstawić za miesiąc. To kłamstwo na dobre, dziękuję im !!! ))))))))

Oto więc negatywne komentarze, ponieważ klienci naładowani magią po prezentacji pudełka zaczynają go wdrażać, a mega-plany do wdrożenia w ciągu 1 miesiąca zostają rozbite na surową rzeczywistość. Zbyt wysokie oczekiwania prowadzą do rozczarowania, stąd negatywne.

Nie neguje to faktu, że system jest bombą. Nie zaimplementujesz niczego w ciągu miesiąca.

Wsparcie techniczne tak, jest wiele pytań, irytacji. Cóż, zwłaszcza, gdy rozumiesz niektóre punkty lepiej niż pracownik TP. Ale mogę powiedzieć, że nigdy nie byłem niegrzeczny wobec TP)) Chociaż jestem okropnym klientem, który zniesie mózg dla wszystkich. Korzystam z okazji, aby przeprosić wszystkich, z którymi byłem zbyt nietolerancyjny)

Ulepszenia są drogie. Gdyby było taniej, zamówiłbym. Ciągle piszemy coś na stronie, ponieważ metką jest rynek, tylko ciągły proces kończący pracę od lat. A tu jest drogo. Ale nie kosmos. Zamówiłem tylko wyjątkowe, bez których jest to niemożliwe. Ale dla duszy i radości nie zamawiam, bo jestem chciwy.

Dałoby to możliwość zbiorowej wypłaty ulepszeń. To są pieniądze. I cotygodniowy biuletyn o nowych pomysłach i ofertach.

Załóżmy, że wysyłam prośbę o zmianę, oceniasz. Koszt TK + został opublikowany. Ci, którzy chcą wziąć udział, mogą wesprzeć swoją interesującą wersję za pomocą pieniędzy. W ten sposób można je wprowadzić szybciej. Potrzebny jest tylko newsletter, myślę, że większość klientów nawet nie wie o aukcji. I wielu jest zainteresowanych rozwojem boksu.

Michaił Juriewicz
2019-09-03
4.6

Firma podobała się przede wszystkim chęci promowania inteligentnej pracy biurowej. Nie podobała mi się zależność od czasu oglądania prezentacji - to nie wystarczy.

Za pomocą OneBox chcę rozwiązać następujące kwestie:

  • Zapewnianie zamówień na promocję sprzedaży;
  • Szukaj nabywców i bezpłatnych nisz;
  • Zastępowanie importu w drodze zamówień publicznych.
Vadim Demyanenko
2019-08-25
4.4

Wszystko jest super. Potrafię odpowiednio ocenić podczas pracy z systemem - nie znalazłem żadnych wad) Wiele rzeczy nie jest jasnych, ale wynika to z braku informacji. Mam nadzieję, że twoi eksperci pomogą ci to rozgryźć)

Za pomocą OneBox chcę połączyć zamówienia z różnych platform w jeden system i nie tracić z oczu każdego klienta.

Igor
2019-08-20
4.1

System lubił absolutnie wszystko. Nie ma momentów, które mogłyby pomylić lub nie lubić.

W tej chwili jestem w trakcie przygotowywania produkcji, a kurs do CRM niewiele osiągnął. Z pomocą OneBox chcę zorganizować swój biznes.

Jurij Bocharnikow
2019-08-19
3.8

Systemowi bardzo spodobała się jego kompletność i zawartość informacyjna. Nie potrafię wymienić momentów, których nie lubiłem ani nie rozumiałem w systemie. Z OneBox chcę:

  • maksymalnie zautomatyzować procesy biznesowe;
  • Otrzymuj kompleksowe analizy od otrzymania zamówienia do otrzymania przez klienta zamówienia;
  • ruch materiału według pozycji;
  • analizy aktywności klientów;
  • Zapobieganie utracie zamówień, opóźnianie realizacji zamówienia.
Pavel Strubitsky
2019-07-31
4

System jest bardzo ciekawy i funkcjonalny. Niestety nie udało się znaleźć wersji do nauki dla studentów. Jako nauczyciel na uniwersytecie interesowałem się nauczaniem studentów. Chciałbym mieć wersję demonstracyjną, test na semestr lub wersję limitowaną. Myślę, że firmy byłyby opłacalne, gdy studenci wykorzystują swój produkt ...

Siergiej Filonenko - Tree of Desires - sprzedaż i dostawa kwiatów
2019-07-23
4.6

Podobała mi się super możliwość dostosowania do moich zadań, bogata funkcjonalność, otwarty api do wymiany danych z witryną, równowaga produktu / nomenklatura ... (możliwość odrzucenia 1C), pełnoprawny system cpm do pracy z klientami, wsparcie dla dobrych kolegów, jeśli tak, przepraszają i robią wszystko, co klient byłby komfortowy i jest bardzo ważne, zrozumiem dalej, myślę, że zobaczę wiele zalet.

Naprawdę nie lubiłem:

- bez pomocy specjalisty NIE NALEŻY NAPRAWDĘ uporządkować i ustawić wszystkiego samemu!

- nie ma gotowych szablonów konfiguracji systemu dla standardowych zadań. Na przykład utworzenie wyłącznie sklepu internetowego, utworzenie sklepu offline z pulpitem do pracy sprzedawcy i połączenie całego zestawu narzędzi skanera kodów kreskowych, kontroli drukarki itp.

Co zawierałby gotowy szablon do twoich zadań i pracował cicho. a jeśli chcesz ją rozwinąć za pomocą ustawień dostosowywania

- nie ma wyraźnej szczegółowej instrukcji konfiguracji każdego menu funkcji. ze zrzutami ekranu i lekcjami wideo !!! (zaoszczędzisz czas swoich pracowników. Klient może sam zadawać proste pytania)

- powinna istnieć gotowa aplikacja mobilna (dla Windows PC, Android, epl), aby sprzedawca mógł pracować w trybie offline. Jeśli masz już gotowe rozwiązanie, dostaniesz grupę nowych klientów, którzy teraz siedzą na 1C, „Mój magazyn” i inne programy), wtedy twój sprzedawca może pracować, używając edytowanej strony zamówienia jest OK, ale i tak nie jest to zbyt wygodne. po prostu zgódź się na to, ponieważ nie ma wygodniejszej opcji. i inne zalety twojego programu blokują ten minus!

- Nie ma szczegółowego przewodnika wideo dla każdego z twoich menu, możliwość boksowania van. jeśli ktoś wcześniej pracował tylko z 1C i nie testował innych procesorów, to nie zrozumie w pełni tego, co może uzyskać z twojego rozwoju. i tutaj znowu tracisz klientów.

- nie ma łatwego startu. dla nowego klienta. Nadal wykonałbym jakiś pakiet startowy z gotowymi szablonami startowymi do skonfigurowania skrzynki van do niezbędnych zadań, a także wniosek o pracę sprzedawcy w detalicznej lokalizacji offline, rozszerzyłby także dostęp do maksymalnie trzech użytkowników jednocześnie (a nie tylko jednego teraz). Ułatwiłoby to klientom zdobywanie małych sklepów, kawiarni itp. Teraz ten klient w https://joinposter.com/ jest najbardziej znanym programem na rynku ukraińskim.

Gdybym nie przetestował więcej niż pięciu innych programów przed przyjęciem furgonetki, prawdopodobnie nie zatrzymałbym mojego poglądu na temat boksu van. Mając doświadczenie, jak działają te programy, mogę zgadywać, jak działa skrzynka van. Ponieważ klient van boxing na początku staje się surowy, to na ogół prawie nic nie jest jasne, jak go skonfigurować i co z tym zrobić!

* patrz blok powyżej

Z OneBoxem zamierzam rozwiązać:

- automatyzacja / księgowość / analityka sprzedaży offline i online w jednym systemie

- monitorowanie pracy personelu na każdym etapie przepływu pracy

- praca z bazą klientów, systemem lojalnościowym itp.

- konfiguracja systemu dla przyszłej sieci sklepów

Przejrzałem wiele różnych propozycji, które są teraz w runecie. w rosyjskim segmencie monopolista 1C, który zjada wszystkich konkurentów. dlatego wszystkie rozwiązania obracają się wokół 1C. Jeśli wybierzesz między skrzynią typu van i czymś innym, to „mój magazyn” jest bardzo wygodny, prosty i przejrzysty do rozpoczęcia. ale w funkcjonalności jest słaby. więc wybrałem twojego potwora))

Vladimir Pereverzev
2019-07-22
4.7

System OneBox jest pozycjonowany jako CRM + ERP, czyli automatyzuje zarówno interakcję z klientami, jak i liczne wewnętrzne procesy i komponenty firmy: zarządzanie saldami, kontrahentami, finansami, logistyką magazynową i transportową, HR i wiele więcej.

W mojej powierzchownej percepcji tylko moduł CRM, który opracowali, nie jest idealny i lepiej nazwać system ERP + CRM.

Logika systemu jest w pełni oparta na procesach biznesowych i ich elastycznych opcjach konfiguracyjnych.

Pod tym względem system jest zbliżony do Terrasoft i radykalnie różni się od amoCRM (gdzie procesy biznesowe są zazwyczaj wdrażane bardzo powierzchownie) i Бітрікс24 (gdzie procesy biznesowe są dodatkową, a nie podstawową zasadą systemu).

OneBox zdecydowanie nie jest Plug-and-Play, „zarejestrowany i używany”, jak wspomniane wcześniej Bitrix i AMO.

System ten musi być starannie dostosowany do zadań biznesowych.

Ale jeśli wprowadzisz ustawienia - system naprawdę ma szansę stać się jednym pudełkiem, ujednoliconym systemem informacyjnym, który automatyzuje i zarządza wszystkimi procesami biznesowymi firmy.

W związku z tym OneBox nie nadaje się dla firm rozpoczynających działalność, młodych, rozwijających się lub zorganizowanych w chaosie.

System jest odpowiedni dla średnich i dużych przedsiębiorstw o ​​wysokim stopniu „dojrzałości biurokratycznej” (w dobrym tego słowa znaczeniu - spójności, łatwości zarządzania).

W wykwalifikowanych rękach system może być skutecznym narzędziem, łączącym różne działy i poziomy pracy - od pracy operacyjnej po analizę strategiczną i planowanie, od marketingu po logistykę.

Interfejs systemowy znajduje się mniej więcej w połowie między bardzo stylowymi produktami SaaS a smutnym gównem 1C 7.3.

Koszt: około 25 USD za miejsce pracy miesięcznie, 250 USD za użytkownika rocznie.

Jest bezpłatny dwutygodniowy okres próbny, podczas którego możesz dotknąć systemu od wewnątrz.

System ma wiele integracji pakietów z różnymi systemami. Szczególnie dużo integracji z ukraińskimi usługami. Na przykład integracja z Kyivstar, Binotel, Ringostat - Inteligentne śledzenie połączeń, AlphaSMS, Fondy, gniazdo, lifecell, hotline.ua, Nova Posta, UniSender, Privat24, a nawet Ria.ua.

Firma z zadowoleniem przyjmuje ulepszenia i sugestie klientów.

Firma nie ma ważnej partnerskiej sieci integratorów i automatów, ale istnieje zespół pełnoetatowych specjalistów, którzy są gotowi do wdrożenia dostosowywania, dostosowywania i dostosowywania do stosunkowo rozsądnych pieniędzy dla klientów.

Również na początku są standardowe pakiety wdrożeniowe.

WYNIKI:

Ogólnie rzecz biorąc, polecam ten produkt firmom z szeroką gamą produktów, o zróżnicowanych, ale jednocześnie uporządkowanych lub gotowych do realizacji procesach biznesowych.

Firmy, które chcą wdrażać pojedyncze narzędzie do automatyzacji oparte na chmurze poważnie i przez długi czas, inwestując ściśle w integrację, zwłaszcza w pierwszym etapie.

Vadim Strelets
2019-07-21
4.4

OneBox lubi zawieszanie procesów biznesowych, duży wybór integracji. Niezbyt podobała się niewielka liczba standardowych raportów we wszystkich kierunkach łączących OB. Po przeanalizowaniu strony finansowej i księgowej wydawało się to trudne i nie rozumiało, jak konwertować rozliczenia z dostawcami. Z pomocą OneBox chcę zdecydować o głównej działalności: handlu, dochodach, wydatkach, a także zwrotach za usługi itp.

Pavel Bojko - Miodowe ciekawostki - sklep z artykułami medycznymi
2019-06-19
4.7

Cześć! Zdecydowałem się pójść z magazynem, teraz pracujemy całkowicie w boksie od 3 tygodni. Wszystko jest dobrze, są chwile, ale generalnie się ruszamy!

BP 02.01.Zamówienie klienta, które przetrzymywaliśmy przez długi czas, nie odstąpiło ode mnie ... Byłem bardzo sprytny ... Mój błąd, teraz rozumiem. Stworzył nowy, niemal identyczny z logiką, która była w 1c. Teraz dodaję do niego funkcje, automatyzację itp. Możesz pracować, jest wiele fajnych chwil.

Z drugim magazynem kardynalnie do widzenia, teraz 1 osoba, 1 magazyn. Dogodnie, wyraźnie i nie mylić. Będą inne osoby prawne, ale kiedy rozwiążemy główne problemy.

Prace prywatne, import od kupca wszystko jest w porządku. Import z zamówień promowych, eksport produktów również jest OK, wszystko działa. Są życzenia, ale potem na przyszłość.

Teraz podjęli płatne wsparcie techniczne w celu rozwiązania problemów pojawiających się w trakcie pracy, ale planuję ponownie podjąć Jam, aby zobaczyć drugi etap rozwoju. Dopóki nie dojrzeje. Zasadniczo będzie to finanse, rachunkowość VAT lub integracja z księgowością 1c 8, a rozliczenia VAT tam. Będziesz także potrzebować prywatnego dla firm - handlowców z osobistymi kartami, ale potrzebujesz wymiany z kontem dla firmy.

Zasadniczo - bałam się, że nie wystartuję, ale wszystko jest w porządku, pracujemy))) kierownik jest szczęśliwy, księgowy ... - jeszcze się tam nie zaczął)).

Również w przypadku zakupów musisz coś zrobić, podczas gdy ja myślę, aby wykonać podproces „dodatkowe usługi” w zakresie zamówień i zsumować koszty zakupu. Ale to tylko pomysł, przecinamy.

Dmitry Galak - BRIGHT FOODZ - dystrybucja składników dla przemysłu spożywczego
2019-06-10
5

Zostawię recenzję na temat programu OneBox i Wiaczesława, którzy pomagali i doradzali podczas procesu instalacji.

1. Co nam się podobało: funkcjonalność programu i liczba procesów, które można wciągnąć do systemu. Ponadto wszystko jest zorganizowane w dość jasnym i przyjaznym dla użytkownika formacie. Wiele rzeczy jest początkowo zrozumiałych podświadomie. Bardzo lubiłem pracować z Wiaczesławem. Osoba, która nie narzuca swoich decyzji i opinii jako jedyne poprawne, ale jednocześnie stara się zrozumieć wszystkie procesy firmy klienta i zaproponować optymalne rozwiązanie. Bardzo wygodny format komunikacji: ustawianie zadań za pomocą OneBox i wizualizacja ich rozwiązań oraz praca online przez Skype.

2. Co może być lepszego: trudno powiedzieć. Chciałbym więcej gotowych procesów biznesowych, ale naprawdę rozumiem, że 99% z nich nadal będzie musiało być zintegrowanych indywidualnie dla każdej firmy i każdego rodzaju działalności.

3. OneBox poleciłby firmom, których kierownictwo chce zoptymalizować, a tym samym uprościć, przyspieszyć, uporządkować i skalować biznes.

4. Mogę polecić Wiaczesława jako dobrego specjalistę, specjalistę w swojej dziedzinie, a także odpowiednią osobę, z którą możesz omówić swoją wizję struktury systemu, zadania i uzyskać szybkie i profesjonalne wsparcie.

Konstantin - CHAiSM Twoja herbata Sommelier
2019-06-04
5

Moja firma działa na rynku ukraińskim od 10 lat i tylko przez ostatnie 2 lata pracowała nad szczegółowym zrozumieniem wszystkiego, co się dzieje, na podstawie których możliwe jest planowanie rozwoju i tworzenie nowych celów. Dzięki CPM, który został zbudowany zgodnie ze specyfiką naszej działalności, otrzymuję informacje o stanie rzeczy z dowolnego miejsca na świecie, a pełnoprawne różnorodne działania są prowadzone przez zespół czterech osób. Faceci, integratorzy, których zasługi nie można dobrze lub doskonale zidentyfikować za pomocą słów. Ogromne podziękowania za wrażliwość, zaangażowanie i odpowiedzialność, z jaką chłopaki byli w stanie przejść od niepewności do głębokiego zrozumienia. Specjalne podziękowania dla Koropa Vlada za jego terminowość, profesjonalizm i ukierunkowanie na klienta, za inicjatywę, dokładność w realizacji zadań. Dzisiaj, z pomocą Vlada, jest to nie tylko istniejący rezultat, ale także ciągłe udoskonalanie, a także podejście do doskonałego systemu księgowości i zarządzania. Dziękuję wam za stworzenie, rozwój i pomoc!

Julia Vladimirovna Myshyakova - Freedom - zatrudnienie za granicą
2019-02-20
4.6

Dzień dobry, z wdzięcznością piszę recenzję)

Co Ci się podoba w procesie uruchamiania i wdrażania? - Podobała mi się implementacja i pomysły, ciekawe rozwiązania i praca nad procesami biznesowymi, filmy, na których były łatwo i jasno wyszkolone. Spokój i cierpliwość w komunikacji.

Co może być lepszego? - Start - początek faktycznie się nie powiódł, jest wiele problemów technicznych, na które nie byłem gotowy (hosting, obsługa SMS-ów, telefonia, poczta, wibracje), brak zrozumienia systemu, interakcja z nim i brak gotowości i jasności co robić.

Dmitry Bogomaz - Produkcja wyrobów z tkanin, kombinezonów — Ukrpromspets LTD
2019-02-12
4.5

Nasza firma niedawno kupiła Onebox. Co mogę powiedzieć o programie - TO JEST PROSTE I ZŁOŻONE W WDRAŻANIU JEDNOCZEŚNIE. Przed zakupem gruntownie (naszym zdaniem) przestudiowaliśmy rynek, nawet kupiliśmy licencje próbne swoich konkurentów. Główną zaletą tego programu jest jego elastyczność - możesz dostosować program zgodnie z potrzebami. W takim przypadku można samodzielnie odbudować procesy biznesowe (algorytmy pracowników). A nawet jeśli program nie ma żadnej z rzeczy, które potrzebujesz, zostaną napisane za stosunkowo rozsądne pieniądze. Ustawienia programu są proste i dla ich prawidłowego użycia nie potrzebujesz specjalnej wiedzy (jeśli masz umiejętności gry w szachy, to z pewnością poradzisz sobie z konfiguracją programu). Ale bądź przygotowany, że jest wiele ustawień i są one w różnych miejscach i nie możesz zgadnąć, gdzie one są. Prawda jest taka, że ​​w tym przypadku metoda "naukowej włóczni" pomaga, ale w tym celu musisz ciągle i wciąż przesuwać program w górę iw dół. Poza tym niektóre ustawienia nie są w stanie samodzielnie wykryć, ale jest to raczej wyjątek.

Program został wdrożony przez Legezę V. Po wprowadzeniu tego wsparcia udzielili go różni pracownicy. Z Legezą V. komunikował się w tym samym języku (najprawdopodobniej wcześniej pracował w biznesie), dlatego łatwo zrozumiał zadania, które musieliśmy wykonać. Wsparcie techniczne dla profesjonalizmu jest o rząd wielkości za integratorem, a może dwa. Jednak nie ma też żadnych specjalnych skarg na ich temat, zawsze szukałem odpowiedzi na moje pytania od nich (no cóż, nie rozumieją, jak pewne rzeczy działają w praktyce, więc czasami musiałem przeżuwać to, co działo się przez długi czas).

Ogromny minus brak gotowych szablonów procesów biznesowych. Dlatego musisz sam myśleć o wszystkim. W związku z tym uważam, że nie ma sensu kupowanie programu dla biznesu, który nie jest skomplikowany. Od na rynku, wagon CPM z gotowymi zasilaczami dostosowanymi do konkretnych firm. Ale jeśli chcesz rozwinąć swój sklep internetowy w przyszłości i stworzyć coś więcej, poleciłbym kupić Onebox. Mój problem polegał na tym, że mieliśmy już gotowy biznes i próbowałem wepchnąć go do CRM. I właściwym sposobem na powrót jest rozwijanie biznesu z wykorzystaniem możliwości Onebox.

Konkluzja: Dla nas program jest niezastąpiony i nie wyobrażamy sobie, jak pracowaliśmy bez niego.

Oleg
2019-01-21
5

Dawno temu mój stary partner biznesowy powiedział, że w przyszłości większość firm, które prowadzą taką czy inną firmę, będzie używać systemu CRM. Wtedy tęskniłem za tymi informacjami, ale teraz żałuję, że nie przyszedłem wcześniej. Nasza firma sprzedaje różnego rodzaju urządzenia, głównie smartfony różnych marek różnych dostawców. W pewnym momencie, kiedy przestałem mieć czas na utrzymanie sprzedaży, śledzenie zapasów, finansów, zdałem sobie sprawę, że proces ten musi być w jakiś sposób zautomatyzowany i przyspieszony. A potem przypomniałem sobie zdanie, o którym pisałem na samym początku. Wybór systemu CRM rozpoczął się od rezygnacji z jego możliwości, naszych potrzeb i polityki cenowej. Tak więc, przez wyjątek, doszliśmy do CRM OneBox. Proces wprowadzania systemu do naszej firmy nie był zbyt skomplikowany i długi, ponieważ firma zaoferowała rozwiązanie "pod klucz" dopasowane do naszej działalności i rodzaju sprzedaży. Oczywiście nie wszystkie procesy idealnie pasowały do ​​naszych wymagań i musieliśmy je dostosować, ale miesiąc po rozpoczęciu wdrożenia pomyślnie ukończyliśmy i przetworzyliśmy pierwsze zamówienie przy użyciu tego systemu. W tej chwili mamy już wdrożone procesy sprzedaży i zarządzania zapasami i zaangażowaliśmy się w dziale finansów, aby zautomatyzować proces odbioru i księgowania pieniędzy. Ale już na tym etapie mogę powiedzieć, że system oszczędza dużo czasu i automatyzuje część procesów, dzięki czemu ja jako kierownik mogę bardziej skoncentrować się na rozwoju biznesu.

Natalia
2019-01-02
5

System lubił wszystko absolutnie. Menu jest naprawdę zbyt rozbudowane i chciałbym mieć szablon na początek - ale to jest moja decyzja - wymyśliłem to. Z OneBox planujemy prowadzić rekordy, kontrolę, logistykę, księgowość, klientów ... wszystko!

Nie bierzemy pod uwagę innych systemów - poradzono ci na czas.

Victoria
2018-12-19
5

System podobał się przede wszystkim łatwości interfejsu i intuicyjnym ustawieniom. Istnieje baza wiedzy z lekcjami wideo, które znacznie ułatwiają pracę i szkolenie. System został wybrany przede wszystkim dla działu sprzedaży i tworzenia grup szkoleniowych.

Mikhail Yurievich Sokha - KIDBI - międzynarodowe centrum rozwoju nastolatków
2018-11-13
4.7

1. Najważniejszą rzeczą jest chęć zrozumienia, co dzieje się w naszych wewnętrznych procesach i jak dostosowujemy pracę. I chęć znalezienia najlepszego rozwiązania dla naszego zadania.

2. Poprzedni słuchacze nas słuchali - ale było odczuwane, że podążali ścieżką najmniejszego oporu. Odpowiedzi na tak wiele naszych zadań. "Rozumiemy, że jesteś przyzwyczajony do pracy w określonym formacie, po prostu musisz się do tego przyzwyczaić." Są standardowe funkcje, są fajne - po prostu wierz.

3. Na wiosnę, kiedy przeznaczaliśmy czas na to zadanie, musieliśmy sami znaleźć "jakieś" okręty rzemieślnicze, więc przynajmniej w jakiś sposób wyglądało to, co chcemy zobaczyć.

4. Najważniejszą i najważniejszą rzeczą jest to, że ciągle musieliśmy "śledzić" i "ciągnąć" wyniki. Tu jest system - i widać, że specjaliści "prowadzą" nas. To jest bardzo fajne.

5. Porównuję więcej z Contrast. Nawet facet, który został przydzielony do naszego projektu. Zbudował system i strukturę pracy. Co nie było w kontraście.

6. Wadą ogromnego kursu jest nadal czas realizacji. Ponieważ mamy teraz pochmurny CPM, a my płacimy użytkownika $. Co miesiąc jest to podwójny ciężar finansowy dla nas.

7. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni ze specjalistki Lilii.

PASTEL - produkcja dzianin. - PASTEL - produkcja dzianin.
2018-11-07
5

 

Andrey
2018-10-31
5
Nasza firma zajmuje się wdrażaniem systemów CRM. Współpracujemy z OneBox od ponad dwóch lat. Zajmujemy się wdrażaniem 4 systemów: Bitrix 24, AMO, Retail CRM, OneBox. Przy wszystkich kontrowersjach, OneBox nie jest wyjątkiem. Trudności były różne, czasami klient okazał się niesłuszny, czasem konflikt powstał na bazie funkcjonalności (firma mówiła o płatnym wyrafinowaniu, funkcjonalność, która pracowała z innymi CRM wydawała nam się pewna, ale tutaj działała inaczej). Zaletą współpracy z partnerami w tej firmie jest to, że zarząd zawsze przyłącza się do rozwiązywania sporów, pozwala na znalezienie kompromisu w krótkim czasie, jasne jest, że firma ceni swoich klientów i swoje obawy dotyczące reputacji. Pomimo, że konflikty często powstawały z powodu niewielkich wad, zaletą boksu jest właśnie zestaw funkcji, my jako pośrednik w realizacji jest ważny, ponieważ CRM jest w gruncie rzeczy naszym narzędziem, tym więcej możliwości możemy dać klientowi na wyjściu - im wyższy jego poziom zadowolenie z naszych usług. Wśród wad jest to, że partnerzy nie mogą komunikować się bezpośrednio z programistą, tylko za pośrednictwem personelu działu wsparcia, są to niepotrzebne łańcuchy, które czasami opóźniają decyzję. Bazując na własnym doświadczeniu, poleciłbym ten CRM firmom, które planują zestawiać i łączyć wiele procesów firmowych w jednym oprogramowaniu. Wybierz OneBox, a my pomożemy go wdrożyć)

Po co pisać recenzję?

Opinia o produkcie jest źródłem cennych informacji. Dla klientów, partnerów, dla nas jak dla twórców produktu. Jeśli masz coś do powiedzenia na temat pracy OneBox, zainwestuj 2 minuty i zostaw swoją opinię. Wszystkie recenzje są moderowane tylko na podstawie identyfikacji użytkownika jako użytkownika OneBox w celu wyeliminowania fałszywych komentarzy. Pozytywne lub negatywne recenzje, które zostały moderowane, są publikowane na tej stronie w celu dalszej dyskusji.