Opinie i informacje zwrotne od klientów

Julia Vladimirovna Myshyakova - Freedom - zatrudnienie za granicą
2019-02-20

Dzień dobry, z wdzięcznością piszę recenzję)

Co Ci się podoba w procesie uruchamiania i wdrażania? - Podobała mi się implementacja i pomysły, ciekawe rozwiązania i praca nad procesami biznesowymi, filmy, na których były łatwo i jasno wyszkolone. Spokój i cierpliwość w komunikacji.

Co może być lepszego? - Start - początek faktycznie się nie powiódł, jest wiele problemów technicznych, na które nie byłem gotowy (hosting, obsługa SMS-ów, telefonia, poczta, wibracje), brak zrozumienia systemu, interakcja z nim i brak gotowości i jasności co robić.

Dmitry Bogomaz - Produkcja wyrobów z tkanin, kombinezonów — Ukrpromspets LTD
2019-02-12

Nasza firma niedawno kupiła Onebox. Co mogę powiedzieć o programie - TO JEST PROSTE I ZŁOŻONE W WDRAŻANIU JEDNOCZEŚNIE. Przed zakupem gruntownie (naszym zdaniem) przestudiowaliśmy rynek, nawet kupiliśmy licencje próbne swoich konkurentów. Główną zaletą tego programu jest jego elastyczność - możesz dostosować program zgodnie z potrzebami. W takim przypadku można samodzielnie odbudować procesy biznesowe (algorytmy pracowników). A nawet jeśli program nie ma żadnej z rzeczy, które potrzebujesz, zostaną napisane za stosunkowo rozsądne pieniądze. Ustawienia programu są proste i dla ich prawidłowego użycia nie potrzebujesz specjalnej wiedzy (jeśli masz umiejętności gry w szachy, to z pewnością poradzisz sobie z konfiguracją programu). Ale bądź przygotowany, że jest wiele ustawień i są one w różnych miejscach i nie możesz zgadnąć, gdzie one są. Prawda jest taka, że ​​w tym przypadku metoda "naukowej włóczni" pomaga, ale w tym celu musisz ciągle i wciąż przesuwać program w górę iw dół. Poza tym niektóre ustawienia nie są w stanie samodzielnie wykryć, ale jest to raczej wyjątek.

Program został wdrożony przez Legezę V. Po wprowadzeniu tego wsparcia udzielili go różni pracownicy. Z Legezą V. komunikował się w tym samym języku (najprawdopodobniej wcześniej pracował w biznesie), dlatego łatwo zrozumiał zadania, które musieliśmy wykonać. Wsparcie techniczne dla profesjonalizmu jest o rząd wielkości za integratorem, a może dwa. Jednak nie ma też żadnych specjalnych skarg na ich temat, zawsze szukałem odpowiedzi na moje pytania od nich (no cóż, nie rozumieją, jak pewne rzeczy działają w praktyce, więc czasami musiałem przeżuwać to, co działo się przez długi czas).

Ogromny minus brak gotowych szablonów procesów biznesowych. Dlatego musisz sam myśleć o wszystkim. W związku z tym uważam, że nie ma sensu kupowanie programu dla biznesu, który nie jest skomplikowany. Od na rynku, wagon CPM z gotowymi zasilaczami dostosowanymi do konkretnych firm. Ale jeśli chcesz rozwinąć swój sklep internetowy w przyszłości i stworzyć coś więcej, poleciłbym kupić Onebox. Mój problem polegał na tym, że mieliśmy już gotowy biznes i próbowałem wepchnąć go do CRM. I właściwym sposobem na powrót jest rozwijanie biznesu z wykorzystaniem możliwości Onebox.

Konkluzja: Dla nas program jest niezastąpiony i nie wyobrażamy sobie, jak pracowaliśmy bez niego.

Oleg
2019-01-21

Dawno temu mój stary partner biznesowy powiedział, że w przyszłości większość firm, które prowadzą taką czy inną firmę, będzie używać systemu CRM. Wtedy tęskniłem za tymi informacjami, ale teraz żałuję, że nie przyszedłem wcześniej. Nasza firma sprzedaje różnego rodzaju urządzenia, głównie smartfony różnych marek różnych dostawców. W pewnym momencie, kiedy przestałem mieć czas na utrzymanie sprzedaży, śledzenie zapasów, finansów, zdałem sobie sprawę, że proces ten musi być w jakiś sposób zautomatyzowany i przyspieszony. A potem przypomniałem sobie zdanie, o którym pisałem na samym początku. Wybór systemu CRM rozpoczął się od rezygnacji z jego możliwości, naszych potrzeb i polityki cenowej. Tak więc, przez wyjątek, doszliśmy do CRM OneBox. Proces wprowadzania systemu do naszej firmy nie był zbyt skomplikowany i długi, ponieważ firma zaoferowała rozwiązanie "pod klucz" dopasowane do naszej działalności i rodzaju sprzedaży. Oczywiście nie wszystkie procesy idealnie pasowały do ​​naszych wymagań i musieliśmy je dostosować, ale miesiąc po rozpoczęciu wdrożenia pomyślnie ukończyliśmy i przetworzyliśmy pierwsze zamówienie przy użyciu tego systemu. W tej chwili mamy już wdrożone procesy sprzedaży i zarządzania zapasami i zaangażowaliśmy się w dziale finansów, aby zautomatyzować proces odbioru i księgowania pieniędzy. Ale już na tym etapie mogę powiedzieć, że system oszczędza dużo czasu i automatyzuje część procesów, dzięki czemu ja jako kierownik mogę bardziej skoncentrować się na rozwoju biznesu.

Natalia
2019-01-02

System lubił wszystko absolutnie. Menu jest naprawdę zbyt rozbudowane i chciałbym mieć szablon na początek - ale to jest moja decyzja - wymyśliłem to. Z OneBox planujemy prowadzić rekordy, kontrolę, logistykę, księgowość, klientów ... wszystko!

Nie bierzemy pod uwagę innych systemów - poradzono ci na czas.

Victoria
2018-12-19

System podobał się przede wszystkim łatwości interfejsu i intuicyjnym ustawieniom. Istnieje baza wiedzy z lekcjami wideo, które znacznie ułatwiają pracę i szkolenie. System został wybrany przede wszystkim dla działu sprzedaży i tworzenia grup szkoleniowych.

Mikhail Yurievich Sokha - KIDBI - międzynarodowe centrum rozwoju nastolatków
2018-11-13

1. Najważniejszą rzeczą jest chęć zrozumienia, co dzieje się w naszych wewnętrznych procesach i jak dostosowujemy pracę. I chęć znalezienia najlepszego rozwiązania dla naszego zadania.

2. Poprzedni słuchacze nas słuchali - ale było odczuwane, że podążali ścieżką najmniejszego oporu. Odpowiedzi na tak wiele naszych zadań. "Rozumiemy, że jesteś przyzwyczajony do pracy w określonym formacie, po prostu musisz się do tego przyzwyczaić." Są standardowe funkcje, są fajne - po prostu wierz.

3. Na wiosnę, kiedy przeznaczaliśmy czas na to zadanie, musieliśmy sami znaleźć "jakieś" okręty rzemieślnicze, więc przynajmniej w jakiś sposób wyglądało to, co chcemy zobaczyć.

4. Najważniejszą i najważniejszą rzeczą jest to, że ciągle musieliśmy "śledzić" i "ciągnąć" wyniki. Tu jest system - i widać, że specjaliści "prowadzą" nas. To jest bardzo fajne.

5. Porównuję więcej z Contrast. Nawet facet, który został przydzielony do naszego projektu. Zbudował system i strukturę pracy. Co nie było w kontraście.

6. Wadą ogromnego kursu jest nadal czas realizacji. Ponieważ mamy teraz pochmurny CPM, a my płacimy użytkownika $. Co miesiąc jest to podwójny ciężar finansowy dla nas.

7. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni ze specjalistki Lilii.

PASTEL - produkcja dzianin. - PASTEL - produkcja dzianin.
2018-11-07

 

Andrey
2018-10-31
Nasza firma zajmuje się wdrażaniem systemów CRM. Współpracujemy z OneBox od ponad dwóch lat. Zajmujemy się wdrażaniem 4 systemów: Bitrix 24, AMO, Retail CRM, OneBox. Przy wszystkich kontrowersjach, OneBox nie jest wyjątkiem. Trudności były różne, czasami klient okazał się niesłuszny, czasem konflikt powstał na bazie funkcjonalności (firma mówiła o płatnym wyrafinowaniu, funkcjonalność, która pracowała z innymi CRM wydawała nam się pewna, ale tutaj działała inaczej). Zaletą współpracy z partnerami w tej firmie jest to, że zarząd zawsze przyłącza się do rozwiązywania sporów, pozwala na znalezienie kompromisu w krótkim czasie, jasne jest, że firma ceni swoich klientów i swoje obawy dotyczące reputacji. Pomimo, że konflikty często powstawały z powodu niewielkich wad, zaletą boksu jest właśnie zestaw funkcji, my jako pośrednik w realizacji jest ważny, ponieważ CRM jest w gruncie rzeczy naszym narzędziem, tym więcej możliwości możemy dać klientowi na wyjściu - im wyższy jego poziom zadowolenie z naszych usług. Wśród wad jest to, że partnerzy nie mogą komunikować się bezpośrednio z programistą, tylko za pośrednictwem personelu działu wsparcia, są to niepotrzebne łańcuchy, które czasami opóźniają decyzję. Bazując na własnym doświadczeniu, poleciłbym ten CRM firmom, które planują zestawiać i łączyć wiele procesów firmowych w jednym oprogramowaniu. Wybierz OneBox, a my pomożemy go wdrożyć)
Wasilij
2018-10-30

Pracuję z systemem przez ponad rok. Każdy system wymaga dobrego wsparcia. BOX ma problemy z obsługą. Przez długi czas zadania są w stagnacji. Po zaktualizowaniu dowolnego pytania, gdzie znajdują się ustawienia odpowiedzi - zapłać wsparcie techniczne. Jeśli odpowiedź nie wymaga konfiguracji systemu, możesz zapytać, gdzie te ustawienia są teraz lub dostarczyć dokumentację techniczną dla nowej wersji. Jednak BOX również tego nie dostarczył! Niezły CRM, ale bardzo mało. dokumentacja. Trzeba pracować, przyklejając. Oto przykład https://prnt.sc/m1m1e9

Ludmiła Kazak - Sky Bank
2018-09-11
Studiowałem CPM OneBox przez około 6 miesięcy. To, co początkowo wydawało się być minusem, a mianowicie, że wszystko musi być spersonalizowane i praktycznie nie ma gotowych rozwiązań pudełkowych, jest teraz gotowe do przypisania plusom. System nie jest najprostszy i intuicyjny, ale po jego przeanalizowaniu możesz ustawić wiele rzeczy dokładnie tak, jak potrzebujesz, aby spełnić wymagania Twojej firmy. Personel, wsparcie idzie na spotkanie, pomaga w dostosowaniu się do systemu. Musisz jednak być przygotowany na to, że sam musisz określić dokładne wymagania systemu, dopóki nie zrozumiesz, czego potrzebujesz, ponieważ nie zbudujesz architektury, której potrzebujesz. Wydaje mi się, że w przypadku Vanboksa przydatne byłoby posiadanie typowych lub najbardziej udanych pudełkowych rozwiązań dla osób rozpoczynających wdrażanie CPM w ich firmie. Łatwiej jest zacząć używać i studiować system, a ponadto łatwiej będzie skonfigurować niezbędne wymagania już w przypadku indywidualnej konfiguracji. Oddzielnie, dzięki naszemu integratorowi Vlad Korop, spełnia wszystkie nasze najbardziej niewiarygodne wymagania i jest zawsze w kontakcie, nawet podczas wakacji)))

Po co pisać recenzję?

Opinia o produkcie jest źródłem cennych informacji. Dla klientów, partnerów, dla nas jak dla twórców produktu. Jeśli masz coś do powiedzenia na temat pracy OneBox, zainwestuj 2 minuty i zostaw swoją opinię. Wszystkie recenzje są moderowane tylko na podstawie identyfikacji użytkownika jako użytkownika OneBox w celu wyeliminowania fałszywych komentarzy. Pozytywne lub negatywne recenzje, które zostały moderowane, są publikowane na tej stronie w celu dalszej dyskusji.