Opinie i informacje zwrotne od klientów

Mikhail Yurievich Sokha - KIDBI - międzynarodowe centrum rozwoju nastolatków
2018-11-13

1. Najważniejszą rzeczą jest chęć zrozumienia, co dzieje się w naszych wewnętrznych procesach i jak dostosowujemy pracę. I chęć znalezienia najlepszego rozwiązania dla naszego zadania.

2. Poprzedni słuchacze nas słuchali - ale było odczuwane, że podążali ścieżką najmniejszego oporu. Odpowiedzi na tak wiele naszych zadań. "Rozumiemy, że jesteś przyzwyczajony do pracy w określonym formacie, po prostu musisz się do tego przyzwyczaić." Są standardowe funkcje, są fajne - po prostu wierz.

3. Na wiosnę, kiedy przeznaczaliśmy czas na to zadanie, musieliśmy sami znaleźć "jakieś" okręty rzemieślnicze, więc przynajmniej w jakiś sposób wyglądało to, co chcemy zobaczyć.

4. Najważniejszą i najważniejszą rzeczą jest to, że ciągle musieliśmy "śledzić" i "ciągnąć" wyniki. Tu jest system - i widać, że specjaliści "prowadzą" nas. To jest bardzo fajne.

5. Porównuję więcej z Contrast. Nawet facet, który został przydzielony do naszego projektu. Zbudował system i strukturę pracy. Co nie było w kontraście.

6. Wadą ogromnego kursu jest nadal czas realizacji. Ponieważ mamy teraz pochmurny CPM, a my płacimy użytkownika $. Co miesiąc jest to podwójny ciężar finansowy dla nas.

7. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni ze specjalistki Lilii.

PASTEL - produkcja dzianin. - PASTEL - produkcja dzianin.
2018-11-07

 

Andrey
2018-10-31
Nasza firma zajmuje się wdrażaniem systemów CRM. Współpracujemy z OneBox od ponad dwóch lat. Zajmujemy się wdrażaniem 4 systemów: Bitrix 24, AMO, Retail CRM, OneBox. Przy wszystkich kontrowersjach, OneBox nie jest wyjątkiem. Trudności były różne, czasami klient okazał się niesłuszny, czasem konflikt powstał na bazie funkcjonalności (firma mówiła o płatnym wyrafinowaniu, funkcjonalność, która pracowała z innymi CRM wydawała nam się pewna, ale tutaj działała inaczej). Zaletą współpracy z partnerami w tej firmie jest to, że zarząd zawsze przyłącza się do rozwiązywania sporów, pozwala na znalezienie kompromisu w krótkim czasie, jasne jest, że firma ceni swoich klientów i swoje obawy dotyczące reputacji. Pomimo, że konflikty często powstawały z powodu niewielkich wad, zaletą boksu jest właśnie zestaw funkcji, my jako pośrednik w realizacji jest ważny, ponieważ CRM jest w gruncie rzeczy naszym narzędziem, tym więcej możliwości możemy dać klientowi na wyjściu - im wyższy jego poziom zadowolenie z naszych usług. Wśród wad jest to, że partnerzy nie mogą komunikować się bezpośrednio z programistą, tylko za pośrednictwem personelu działu wsparcia, są to niepotrzebne łańcuchy, które czasami opóźniają decyzję. Bazując na własnym doświadczeniu, poleciłbym ten CRM firmom, które planują zestawiać i łączyć wiele procesów firmowych w jednym oprogramowaniu. Wybierz OneBox, a my pomożemy go wdrożyć)
Ludmiła Kazak - Sky Bank
2018-09-11
Studiowałem CPM OneBox przez około 6 miesięcy. To, co początkowo wydawało się być minusem, a mianowicie, że wszystko musi być spersonalizowane i praktycznie nie ma gotowych rozwiązań pudełkowych, jest teraz gotowe do przypisania plusom. System nie jest najprostszy i intuicyjny, ale po jego przeanalizowaniu możesz ustawić wiele rzeczy dokładnie tak, jak potrzebujesz, aby spełnić wymagania Twojej firmy. Personel, wsparcie idzie na spotkanie, pomaga w dostosowaniu się do systemu. Musisz jednak być przygotowany na to, że sam musisz określić dokładne wymagania systemu, dopóki nie zrozumiesz, czego potrzebujesz, ponieważ nie zbudujesz architektury, której potrzebujesz. Wydaje mi się, że w przypadku Vanboksa przydatne byłoby posiadanie typowych lub najbardziej udanych pudełkowych rozwiązań dla osób rozpoczynających wdrażanie CPM w ich firmie. Łatwiej jest zacząć używać i studiować system, a ponadto łatwiej będzie skonfigurować niezbędne wymagania już w przypadku indywidualnej konfiguracji. Oddzielnie, dzięki naszemu integratorowi Vlad Korop, spełnia wszystkie nasze najbardziej niewiarygodne wymagania i jest zawsze w kontakcie, nawet podczas wakacji)))
Asan Zairovich Kenjametov - Check It Out - sklep z książkami i podręcznikami w języku angielskim
2018-08-31
Dziękujemy Jewgienijowi Markovowi za akrobacje w organizacji OneBox dla naszego sklepu internetowego! Dzięki doświadczeniu Eugeniusza i chęci pomocy, przenieśliśmy się dość daleko w krótkim czasie. Odpowiedzialność, aktywność i konsekwencja - to tylko część cech Eugeniusza. Niewątpliwie z takimi pracownikami OneBox pozostanie najlepszym na rynku.
Sergey Zubarev - Sklep internetowy "OPTIUM"
2018-08-05
System jest doskonały, ale wsparcie zawsze cierpiało, dziś w końcu dostrzegłem profesjonalizm w pracy pomocniczej - Jarosława A. Kamenetsky'ego, którego osobę należy uznać za przykład dla wszystkich pracowników. Pomimo niewielkiej ilości doświadczenia zawodowego, rozumie techniczne rzeczy lepiej niż "weterani". Przyjemny głos i dobrze przemówiona mowa! Proszę przywódców, aby zwrócili uwagę na zachętę tego specjalisty!
Sergey Agarenko - Gift Store - sklep z pamiątkami
2018-07-25
Chcę Ci podziękować za udzielone wsparcie techniczne. Nikołaj okazał się odpowiedzialnym i kompetentnym pracownikiem. Widać, że próbuje. Na samym początku pracy było trochę nieporozumień, ale potem znaleźli wspólny język i wszystko poszło jak w zegarku. Sądziłem, że nic nie będzie w stanie załadować Nicholasa, z wyjątkiem jednej rewizji, którą trzeba było wykonać, ale na żądanie magicznej różdżki napłynęło mnóstwo pomysłów i pytań, jak zoptymalizować pracę BP w sklepie. Całkowita praca: wszystko bardzo. Ku szacunku Nikolay.
Konstantin Kolesov - BroadLink - przechowuj inteligentne gadżety domowe
2018-07-03
Systemowi spodobała się przede wszystkim jego elastyczność - jest super! Są złożone momenty, które nie są od razu intuicyjne. System został wybrany przede wszystkim do automatyzacji sprzedaży i rozliczeń z klientami i partnerami.
Igor
2018-05-29
Elastyczny system, możliwe jest dostosowanie naszych procesów i pracy w ramach naszej działalności. nie ma dostępu offline - ale jest to program działający w chmurze. Świetna funkcjonalność i nierealistyczne możliwości są niesamowite. W szczególności w naszym przypadku chcielibyśmy ustanowić procesy biznesowe, przeprowadzić analizę zakupu części zamiennych do magazynu.
Alexander Arefiev
2018-05-21
Systemowi spodobała się przede wszystkim elastyczność i człowieczeństwo. Z pomocą OneBox chcemy rozwiązać problem procesów zarządczo-biznesowych w naszej firmie.

Po co pisać recenzję?

Opinia o produkcie jest źródłem cennych informacji. Dla klientów, partnerów, dla nas jak dla twórców produktu. Jeśli masz coś do powiedzenia na temat pracy OneBox, zainwestuj 2 minuty i zostaw swoją opinię. Wszystkie recenzje są moderowane tylko na podstawie identyfikacji użytkownika jako użytkownika OneBox w celu wyeliminowania fałszywych komentarzy. Pozytywne lub negatywne recenzje, które zostały moderowane, są publikowane na tej stronie w celu dalszej dyskusji.