Opinie i informacje zwrotne od klientów

Michaił Juriewicz
2019-09-03
4.6

Firma podobała się przede wszystkim chęci promowania inteligentnej pracy biurowej. Nie podobała mi się zależność od czasu oglądania prezentacji - to nie wystarczy.

Za pomocą OneBox chcę rozwiązać następujące kwestie:

  • Zapewnianie zamówień na promocję sprzedaży;
  • Szukaj nabywców i bezpłatnych nisz;
  • Zastępowanie importu w drodze zamówień publicznych.
Vadim Demyanenko
2019-08-25
4.4

Wszystko jest super. Potrafię odpowiednio ocenić podczas pracy z systemem - nie znalazłem żadnych wad) Wiele rzeczy nie jest jasnych, ale wynika to z braku informacji. Mam nadzieję, że twoi eksperci pomogą ci to rozgryźć)

Za pomocą OneBox chcę połączyć zamówienia z różnych platform w jeden system i nie tracić z oczu każdego klienta.

Igor
2019-08-20
4.1

System lubił absolutnie wszystko. Nie ma momentów, które mogłyby pomylić lub nie lubić.

W tej chwili jestem w trakcie przygotowywania produkcji, a kurs do CRM niewiele osiągnął. Z pomocą OneBox chcę zorganizować swój biznes.

Jurij Bocharnikow
2019-08-19
3.8

Systemowi bardzo spodobała się jego kompletność i zawartość informacyjna. Nie potrafię wymienić momentów, których nie lubiłem ani nie rozumiałem w systemie. Z OneBox chcę:

  • maksymalnie zautomatyzować procesy biznesowe;
  • Otrzymuj kompleksowe analizy od otrzymania zamówienia do otrzymania przez klienta zamówienia;
  • ruch materiału według pozycji;
  • analizy aktywności klientów;
  • Zapobieganie utracie zamówień, opóźnianie realizacji zamówienia.
Pavel Strubitsky
2019-07-31
4

System jest bardzo ciekawy i funkcjonalny. Niestety nie udało się znaleźć wersji do nauki dla studentów. Jako nauczyciel na uniwersytecie interesowałem się nauczaniem studentów. Chciałbym mieć wersję demonstracyjną, test na semestr lub wersję limitowaną. Myślę, że firmy byłyby opłacalne, gdy studenci wykorzystują swój produkt ...

Siergiej Filonenko - Tree of Desires - sprzedaż i dostawa kwiatów
2019-07-23
4.6

Podobała mi się super możliwość dostosowania do moich zadań, bogata funkcjonalność, otwarty api do wymiany danych z witryną, równowaga produktu / nomenklatura ... (możliwość odrzucenia 1C), pełnoprawny system cpm do pracy z klientami, wsparcie dla dobrych kolegów, jeśli tak, przepraszają i robią wszystko, co klient byłby komfortowy i jest bardzo ważne, zrozumiem dalej, myślę, że zobaczę wiele zalet.

Naprawdę nie lubiłem:

- bez pomocy specjalisty NIE NALEŻY NAPRAWDĘ uporządkować i ustawić wszystkiego samemu!

- nie ma gotowych szablonów konfiguracji systemu dla standardowych zadań. Na przykład utworzenie wyłącznie sklepu internetowego, utworzenie sklepu offline z pulpitem do pracy sprzedawcy i połączenie całego zestawu narzędzi skanera kodów kreskowych, kontroli drukarki itp.

Co zawierałby gotowy szablon do twoich zadań i pracował cicho. a jeśli chcesz ją rozwinąć za pomocą ustawień dostosowywania

- nie ma wyraźnej szczegółowej instrukcji konfiguracji każdego menu funkcji. ze zrzutami ekranu i lekcjami wideo !!! (zaoszczędzisz czas swoich pracowników. Klient może sam zadawać proste pytania)

- powinna istnieć gotowa aplikacja mobilna (dla Windows PC, Android, epl), aby sprzedawca mógł pracować w trybie offline. Jeśli masz już gotowe rozwiązanie, dostaniesz grupę nowych klientów, którzy teraz siedzą na 1C, „Mój magazyn” i inne programy), wtedy twój sprzedawca może pracować, używając edytowanej strony zamówienia jest OK, ale i tak nie jest to zbyt wygodne. po prostu zgódź się na to, ponieważ nie ma wygodniejszej opcji. i inne zalety twojego programu blokują ten minus!

- Nie ma szczegółowego przewodnika wideo dla każdego z twoich menu, możliwość boksowania van. jeśli ktoś wcześniej pracował tylko z 1C i nie testował innych procesorów, to nie zrozumie w pełni tego, co może uzyskać z twojego rozwoju. i tutaj znowu tracisz klientów.

- nie ma łatwego startu. dla nowego klienta. Nadal wykonałbym jakiś pakiet startowy z gotowymi szablonami startowymi do skonfigurowania skrzynki van do niezbędnych zadań, a także wniosek o pracę sprzedawcy w detalicznej lokalizacji offline, rozszerzyłby także dostęp do maksymalnie trzech użytkowników jednocześnie (a nie tylko jednego teraz). Ułatwiłoby to klientom zdobywanie małych sklepów, kawiarni itp. Teraz ten klient w https://joinposter.com/ jest najbardziej znanym programem na rynku ukraińskim.

Gdybym nie przetestował więcej niż pięciu innych programów przed przyjęciem furgonetki, prawdopodobnie nie zatrzymałbym mojego poglądu na temat boksu van. Mając doświadczenie, jak działają te programy, mogę zgadywać, jak działa skrzynka van. Ponieważ klient van boxing na początku staje się surowy, to na ogół prawie nic nie jest jasne, jak go skonfigurować i co z tym zrobić!

* patrz blok powyżej

Z OneBoxem zamierzam rozwiązać:

- automatyzacja / księgowość / analityka sprzedaży offline i online w jednym systemie

- monitorowanie pracy personelu na każdym etapie przepływu pracy

- praca z bazą klientów, systemem lojalnościowym itp.

- konfiguracja systemu dla przyszłej sieci sklepów

Przejrzałem wiele różnych propozycji, które są teraz w runecie. w rosyjskim segmencie monopolista 1C, który zjada wszystkich konkurentów. dlatego wszystkie rozwiązania obracają się wokół 1C. Jeśli wybierzesz między skrzynią typu van i czymś innym, to „mój magazyn” jest bardzo wygodny, prosty i przejrzysty do rozpoczęcia. ale w funkcjonalności jest słaby. więc wybrałem twojego potwora))

Vladimir Pereverzev
2019-07-22
4.7

System OneBox jest pozycjonowany jako CRM + ERP, czyli automatyzuje zarówno interakcję z klientami, jak i liczne wewnętrzne procesy i komponenty firmy: zarządzanie saldami, kontrahentami, finansami, logistyką magazynową i transportową, HR i wiele więcej.

W mojej powierzchownej percepcji tylko moduł CRM, który opracowali, nie jest idealny i lepiej nazwać system ERP + CRM.

Logika systemu jest w pełni oparta na procesach biznesowych i ich elastycznych opcjach konfiguracyjnych.

Pod tym względem system jest zbliżony do Terrasoft i radykalnie różni się od amoCRM (gdzie procesy biznesowe są zazwyczaj wdrażane bardzo powierzchownie) i Бітрікс24 (gdzie procesy biznesowe są dodatkową, a nie podstawową zasadą systemu).

OneBox zdecydowanie nie jest Plug-and-Play, „zarejestrowany i używany”, jak wspomniane wcześniej Bitrix i AMO.

System ten musi być starannie dostosowany do zadań biznesowych.

Ale jeśli wprowadzisz ustawienia - system naprawdę ma szansę stać się jednym pudełkiem, ujednoliconym systemem informacyjnym, który automatyzuje i zarządza wszystkimi procesami biznesowymi firmy.

W związku z tym OneBox nie nadaje się dla firm rozpoczynających działalność, młodych, rozwijających się lub zorganizowanych w chaosie.

System jest odpowiedni dla średnich i dużych przedsiębiorstw o ​​wysokim stopniu „dojrzałości biurokratycznej” (w dobrym tego słowa znaczeniu - spójności, łatwości zarządzania).

W wykwalifikowanych rękach system może być skutecznym narzędziem, łączącym różne działy i poziomy pracy - od pracy operacyjnej po analizę strategiczną i planowanie, od marketingu po logistykę.

Interfejs systemowy znajduje się mniej więcej w połowie między bardzo stylowymi produktami SaaS a smutnym gównem 1C 7.3.

Koszt: około 25 USD za miejsce pracy miesięcznie, 250 USD za użytkownika rocznie.

Jest bezpłatny dwutygodniowy okres próbny, podczas którego możesz dotknąć systemu od wewnątrz.

System ma wiele integracji pakietów z różnymi systemami. Szczególnie dużo integracji z ukraińskimi usługami. Na przykład integracja z Kyivstar, Binotel, Ringostat - Inteligentne śledzenie połączeń, AlphaSMS, Fondy, gniazdo, lifecell, hotline.ua, Nova Posta, UniSender, Privat24, a nawet Ria.ua.

Firma z zadowoleniem przyjmuje ulepszenia i sugestie klientów.

Firma nie ma ważnej partnerskiej sieci integratorów i automatów, ale istnieje zespół pełnoetatowych specjalistów, którzy są gotowi do wdrożenia dostosowywania, dostosowywania i dostosowywania do stosunkowo rozsądnych pieniędzy dla klientów.

Również na początku są standardowe pakiety wdrożeniowe.

WYNIKI:

Ogólnie rzecz biorąc, polecam ten produkt firmom z szeroką gamą produktów, o zróżnicowanych, ale jednocześnie uporządkowanych lub gotowych do realizacji procesach biznesowych.

Firmy, które chcą wdrażać pojedyncze narzędzie do automatyzacji oparte na chmurze poważnie i przez długi czas, inwestując ściśle w integrację, zwłaszcza w pierwszym etapie.

Vadim Strelets
2019-07-21
4.4

OneBox lubi zawieszanie procesów biznesowych, duży wybór integracji. Niezbyt podobała się niewielka liczba standardowych raportów we wszystkich kierunkach łączących OB. Po przeanalizowaniu strony finansowej i księgowej wydawało się to trudne i nie rozumiało, jak konwertować rozliczenia z dostawcami. Z pomocą OneBox chcę zdecydować o głównej działalności: handlu, dochodach, wydatkach, a także zwrotach za usługi itp.

Pavel Bojko - Miodowe ciekawostki - sklep z artykułami medycznymi
2019-06-19
4.7

Cześć! Zdecydowałem się pójść z magazynem, teraz pracujemy całkowicie w boksie od 3 tygodni. Wszystko jest dobrze, są chwile, ale generalnie się ruszamy!

BP 02.01.Zamówienie klienta, które przetrzymywaliśmy przez długi czas, nie odstąpiło ode mnie ... Byłem bardzo sprytny ... Mój błąd, teraz rozumiem. Stworzył nowy, niemal identyczny z logiką, która była w 1c. Teraz dodaję do niego funkcje, automatyzację itp. Możesz pracować, jest wiele fajnych chwil.

Z drugim magazynem kardynalnie do widzenia, teraz 1 osoba, 1 magazyn. Dogodnie, wyraźnie i nie mylić. Będą inne osoby prawne, ale kiedy rozwiążemy główne problemy.

Prace prywatne, import od kupca wszystko jest w porządku. Import z zamówień promowych, eksport produktów również jest OK, wszystko działa. Są życzenia, ale potem na przyszłość.

Teraz podjęli płatne wsparcie techniczne w celu rozwiązania problemów pojawiających się w trakcie pracy, ale planuję ponownie podjąć Jam, aby zobaczyć drugi etap rozwoju. Dopóki nie dojrzeje. Zasadniczo będzie to finanse, rachunkowość VAT lub integracja z księgowością 1c 8, a rozliczenia VAT tam. Będziesz także potrzebować prywatnego dla firm - handlowców z osobistymi kartami, ale potrzebujesz wymiany z kontem dla firmy.

Zasadniczo - bałam się, że nie wystartuję, ale wszystko jest w porządku, pracujemy))) kierownik jest szczęśliwy, księgowy ... - jeszcze się tam nie zaczął)).

Również w przypadku zakupów musisz coś zrobić, podczas gdy ja myślę, aby wykonać podproces „dodatkowe usługi” w zakresie zamówień i zsumować koszty zakupu. Ale to tylko pomysł, przecinamy.

Dmitry Galak - BRIGHT FOODZ - dystrybucja składników dla przemysłu spożywczego
2019-06-10
5

Zostawię recenzję na temat programu OneBox i Wiaczesława, którzy pomagali i doradzali podczas procesu instalacji.

1. Co nam się podobało: funkcjonalność programu i liczba procesów, które można wciągnąć do systemu. Ponadto wszystko jest zorganizowane w dość jasnym i przyjaznym dla użytkownika formacie. Wiele rzeczy jest początkowo zrozumiałych podświadomie. Bardzo lubiłem pracować z Wiaczesławem. Osoba, która nie narzuca swoich decyzji i opinii jako jedyne poprawne, ale jednocześnie stara się zrozumieć wszystkie procesy firmy klienta i zaproponować optymalne rozwiązanie. Bardzo wygodny format komunikacji: ustawianie zadań za pomocą OneBox i wizualizacja ich rozwiązań oraz praca online przez Skype.

2. Co może być lepszego: trudno powiedzieć. Chciałbym więcej gotowych procesów biznesowych, ale naprawdę rozumiem, że 99% z nich nadal będzie musiało być zintegrowanych indywidualnie dla każdej firmy i każdego rodzaju działalności.

3. OneBox poleciłby firmom, których kierownictwo chce zoptymalizować, a tym samym uprościć, przyspieszyć, uporządkować i skalować biznes.

4. Mogę polecić Wiaczesława jako dobrego specjalistę, specjalistę w swojej dziedzinie, a także odpowiednią osobę, z którą możesz omówić swoją wizję struktury systemu, zadania i uzyskać szybkie i profesjonalne wsparcie.

Konstantin - CHAiSM Twoja herbata Sommelier
2019-06-04
5

Moja firma działa na rynku ukraińskim od 10 lat i tylko przez ostatnie 2 lata pracowała nad szczegółowym zrozumieniem wszystkiego, co się dzieje, na podstawie których możliwe jest planowanie rozwoju i tworzenie nowych celów. Dzięki CPM, który został zbudowany zgodnie ze specyfiką naszej działalności, otrzymuję informacje o stanie rzeczy z dowolnego miejsca na świecie, a pełnoprawne różnorodne działania są prowadzone przez zespół czterech osób. Faceci, integratorzy, których zasługi nie można dobrze lub doskonale zidentyfikować za pomocą słów. Ogromne podziękowania za wrażliwość, zaangażowanie i odpowiedzialność, z jaką chłopaki byli w stanie przejść od niepewności do głębokiego zrozumienia. Specjalne podziękowania dla Koropa Vlada za jego terminowość, profesjonalizm i ukierunkowanie na klienta, za inicjatywę, dokładność w realizacji zadań. Dzisiaj, z pomocą Vlada, jest to nie tylko istniejący rezultat, ale także ciągłe udoskonalanie, a także podejście do doskonałego systemu księgowości i zarządzania. Dziękuję wam za stworzenie, rozwój i pomoc!

Julia Vladimirovna Myshyakova - Freedom - zatrudnienie za granicą
2019-02-20
4.6

Dzień dobry, z wdzięcznością piszę recenzję)

Co Ci się podoba w procesie uruchamiania i wdrażania? - Podobała mi się implementacja i pomysły, ciekawe rozwiązania i praca nad procesami biznesowymi, filmy, na których były łatwo i jasno wyszkolone. Spokój i cierpliwość w komunikacji.

Co może być lepszego? - Start - początek faktycznie się nie powiódł, jest wiele problemów technicznych, na które nie byłem gotowy (hosting, obsługa SMS-ów, telefonia, poczta, wibracje), brak zrozumienia systemu, interakcja z nim i brak gotowości i jasności co robić.

Dmitry Bogomaz - Produkcja wyrobów z tkanin, kombinezonów — Ukrpromspets LTD
2019-02-12
4.5

Nasza firma niedawno kupiła Onebox. Co mogę powiedzieć o programie - TO JEST PROSTE I ZŁOŻONE W WDRAŻANIU JEDNOCZEŚNIE. Przed zakupem gruntownie (naszym zdaniem) przestudiowaliśmy rynek, nawet kupiliśmy licencje próbne swoich konkurentów. Główną zaletą tego programu jest jego elastyczność - możesz dostosować program zgodnie z potrzebami. W takim przypadku można samodzielnie odbudować procesy biznesowe (algorytmy pracowników). A nawet jeśli program nie ma żadnej z rzeczy, które potrzebujesz, zostaną napisane za stosunkowo rozsądne pieniądze. Ustawienia programu są proste i dla ich prawidłowego użycia nie potrzebujesz specjalnej wiedzy (jeśli masz umiejętności gry w szachy, to z pewnością poradzisz sobie z konfiguracją programu). Ale bądź przygotowany, że jest wiele ustawień i są one w różnych miejscach i nie możesz zgadnąć, gdzie one są. Prawda jest taka, że ​​w tym przypadku metoda "naukowej włóczni" pomaga, ale w tym celu musisz ciągle i wciąż przesuwać program w górę iw dół. Poza tym niektóre ustawienia nie są w stanie samodzielnie wykryć, ale jest to raczej wyjątek.

Program został wdrożony przez Legezę V. Po wprowadzeniu tego wsparcia udzielili go różni pracownicy. Z Legezą V. komunikował się w tym samym języku (najprawdopodobniej wcześniej pracował w biznesie), dlatego łatwo zrozumiał zadania, które musieliśmy wykonać. Wsparcie techniczne dla profesjonalizmu jest o rząd wielkości za integratorem, a może dwa. Jednak nie ma też żadnych specjalnych skarg na ich temat, zawsze szukałem odpowiedzi na moje pytania od nich (no cóż, nie rozumieją, jak pewne rzeczy działają w praktyce, więc czasami musiałem przeżuwać to, co działo się przez długi czas).

Ogromny minus brak gotowych szablonów procesów biznesowych. Dlatego musisz sam myśleć o wszystkim. W związku z tym uważam, że nie ma sensu kupowanie programu dla biznesu, który nie jest skomplikowany. Od na rynku, wagon CPM z gotowymi zasilaczami dostosowanymi do konkretnych firm. Ale jeśli chcesz rozwinąć swój sklep internetowy w przyszłości i stworzyć coś więcej, poleciłbym kupić Onebox. Mój problem polegał na tym, że mieliśmy już gotowy biznes i próbowałem wepchnąć go do CRM. I właściwym sposobem na powrót jest rozwijanie biznesu z wykorzystaniem możliwości Onebox.

Konkluzja: Dla nas program jest niezastąpiony i nie wyobrażamy sobie, jak pracowaliśmy bez niego.

Oleg
2019-01-21
5

Dawno temu mój stary partner biznesowy powiedział, że w przyszłości większość firm, które prowadzą taką czy inną firmę, będzie używać systemu CRM. Wtedy tęskniłem za tymi informacjami, ale teraz żałuję, że nie przyszedłem wcześniej. Nasza firma sprzedaje różnego rodzaju urządzenia, głównie smartfony różnych marek różnych dostawców. W pewnym momencie, kiedy przestałem mieć czas na utrzymanie sprzedaży, śledzenie zapasów, finansów, zdałem sobie sprawę, że proces ten musi być w jakiś sposób zautomatyzowany i przyspieszony. A potem przypomniałem sobie zdanie, o którym pisałem na samym początku. Wybór systemu CRM rozpoczął się od rezygnacji z jego możliwości, naszych potrzeb i polityki cenowej. Tak więc, przez wyjątek, doszliśmy do CRM OneBox. Proces wprowadzania systemu do naszej firmy nie był zbyt skomplikowany i długi, ponieważ firma zaoferowała rozwiązanie "pod klucz" dopasowane do naszej działalności i rodzaju sprzedaży. Oczywiście nie wszystkie procesy idealnie pasowały do ​​naszych wymagań i musieliśmy je dostosować, ale miesiąc po rozpoczęciu wdrożenia pomyślnie ukończyliśmy i przetworzyliśmy pierwsze zamówienie przy użyciu tego systemu. W tej chwili mamy już wdrożone procesy sprzedaży i zarządzania zapasami i zaangażowaliśmy się w dziale finansów, aby zautomatyzować proces odbioru i księgowania pieniędzy. Ale już na tym etapie mogę powiedzieć, że system oszczędza dużo czasu i automatyzuje część procesów, dzięki czemu ja jako kierownik mogę bardziej skoncentrować się na rozwoju biznesu.

Natalia
2019-01-02
5

System lubił wszystko absolutnie. Menu jest naprawdę zbyt rozbudowane i chciałbym mieć szablon na początek - ale to jest moja decyzja - wymyśliłem to. Z OneBox planujemy prowadzić rekordy, kontrolę, logistykę, księgowość, klientów ... wszystko!

Nie bierzemy pod uwagę innych systemów - poradzono ci na czas.

Victoria
2018-12-19
5

System podobał się przede wszystkim łatwości interfejsu i intuicyjnym ustawieniom. Istnieje baza wiedzy z lekcjami wideo, które znacznie ułatwiają pracę i szkolenie. System został wybrany przede wszystkim dla działu sprzedaży i tworzenia grup szkoleniowych.

Mikhail Yurievich Sokha - KIDBI - międzynarodowe centrum rozwoju nastolatków
2018-11-13
4.7

1. Najważniejszą rzeczą jest chęć zrozumienia, co dzieje się w naszych wewnętrznych procesach i jak dostosowujemy pracę. I chęć znalezienia najlepszego rozwiązania dla naszego zadania.

2. Poprzedni słuchacze nas słuchali - ale było odczuwane, że podążali ścieżką najmniejszego oporu. Odpowiedzi na tak wiele naszych zadań. "Rozumiemy, że jesteś przyzwyczajony do pracy w określonym formacie, po prostu musisz się do tego przyzwyczaić." Są standardowe funkcje, są fajne - po prostu wierz.

3. Na wiosnę, kiedy przeznaczaliśmy czas na to zadanie, musieliśmy sami znaleźć "jakieś" okręty rzemieślnicze, więc przynajmniej w jakiś sposób wyglądało to, co chcemy zobaczyć.

4. Najważniejszą i najważniejszą rzeczą jest to, że ciągle musieliśmy "śledzić" i "ciągnąć" wyniki. Tu jest system - i widać, że specjaliści "prowadzą" nas. To jest bardzo fajne.

5. Porównuję więcej z Contrast. Nawet facet, który został przydzielony do naszego projektu. Zbudował system i strukturę pracy. Co nie było w kontraście.

6. Wadą ogromnego kursu jest nadal czas realizacji. Ponieważ mamy teraz pochmurny CPM, a my płacimy użytkownika $. Co miesiąc jest to podwójny ciężar finansowy dla nas.

7. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni ze specjalistki Lilii.

PASTEL - produkcja dzianin. - PASTEL - produkcja dzianin.
2018-11-07
5

 

Andrey
2018-10-31
5
Nasza firma zajmuje się wdrażaniem systemów CRM. Współpracujemy z OneBox od ponad dwóch lat. Zajmujemy się wdrażaniem 4 systemów: Bitrix 24, AMO, Retail CRM, OneBox. Przy wszystkich kontrowersjach, OneBox nie jest wyjątkiem. Trudności były różne, czasami klient okazał się niesłuszny, czasem konflikt powstał na bazie funkcjonalności (firma mówiła o płatnym wyrafinowaniu, funkcjonalność, która pracowała z innymi CRM wydawała nam się pewna, ale tutaj działała inaczej). Zaletą współpracy z partnerami w tej firmie jest to, że zarząd zawsze przyłącza się do rozwiązywania sporów, pozwala na znalezienie kompromisu w krótkim czasie, jasne jest, że firma ceni swoich klientów i swoje obawy dotyczące reputacji. Pomimo, że konflikty często powstawały z powodu niewielkich wad, zaletą boksu jest właśnie zestaw funkcji, my jako pośrednik w realizacji jest ważny, ponieważ CRM jest w gruncie rzeczy naszym narzędziem, tym więcej możliwości możemy dać klientowi na wyjściu - im wyższy jego poziom zadowolenie z naszych usług. Wśród wad jest to, że partnerzy nie mogą komunikować się bezpośrednio z programistą, tylko za pośrednictwem personelu działu wsparcia, są to niepotrzebne łańcuchy, które czasami opóźniają decyzję. Bazując na własnym doświadczeniu, poleciłbym ten CRM firmom, które planują zestawiać i łączyć wiele procesów firmowych w jednym oprogramowaniu. Wybierz OneBox, a my pomożemy go wdrożyć)
Wasilij
2018-10-30
4

Pracuję z systemem przez ponad rok. Każdy system wymaga dobrego wsparcia. BOX ma problemy z obsługą. Przez długi czas zadania są w stagnacji. Po zaktualizowaniu dowolnego pytania, gdzie znajdują się ustawienia odpowiedzi - zapłać wsparcie techniczne. Jeśli odpowiedź nie wymaga konfiguracji systemu, możesz zapytać, gdzie te ustawienia są teraz lub dostarczyć dokumentację techniczną dla nowej wersji. Jednak BOX również tego nie dostarczył! Niezły CRM, ale bardzo mało. dokumentacja. Trzeba pracować, przyklejając. Oto przykład https://prnt.sc/m1m1e9

Ludmiła Kazak - Sky Bank
2018-09-11
5
Studiowałem CPM OneBox przez około 6 miesięcy. To, co początkowo wydawało się być minusem, a mianowicie, że wszystko musi być spersonalizowane i praktycznie nie ma gotowych rozwiązań pudełkowych, jest teraz gotowe do przypisania plusom. System nie jest najprostszy i intuicyjny, ale po jego przeanalizowaniu możesz ustawić wiele rzeczy dokładnie tak, jak potrzebujesz, aby spełnić wymagania Twojej firmy. Personel, wsparcie idzie na spotkanie, pomaga w dostosowaniu się do systemu. Musisz jednak być przygotowany na to, że sam musisz określić dokładne wymagania systemu, dopóki nie zrozumiesz, czego potrzebujesz, ponieważ nie zbudujesz architektury, której potrzebujesz. Wydaje mi się, że w przypadku Vanboksa przydatne byłoby posiadanie typowych lub najbardziej udanych pudełkowych rozwiązań dla osób rozpoczynających wdrażanie CPM w ich firmie. Łatwiej jest zacząć używać i studiować system, a ponadto łatwiej będzie skonfigurować niezbędne wymagania już w przypadku indywidualnej konfiguracji. Oddzielnie, dzięki naszemu integratorowi Vlad Korop, spełnia wszystkie nasze najbardziej niewiarygodne wymagania i jest zawsze w kontakcie, nawet podczas wakacji)))
Asan Zairovich Kenjametov - Check It Out - sklep z książkami i podręcznikami w języku angielskim
2018-08-31
5
Dziękujemy Jewgienijowi Markovowi za akrobacje w organizacji OneBox dla naszego sklepu internetowego! Dzięki doświadczeniu Eugeniusza i chęci pomocy, przenieśliśmy się dość daleko w krótkim czasie. Odpowiedzialność, aktywność i konsekwencja - to tylko część cech Eugeniusza. Niewątpliwie z takimi pracownikami OneBox pozostanie najlepszym na rynku.
Sergey Zubarev - Sklep internetowy "OPTIUM"
2018-08-05
5
System jest doskonały, ale wsparcie zawsze cierpiało, dziś w końcu dostrzegłem profesjonalizm w pracy pomocniczej - Jarosława A. Kamenetsky'ego, którego osobę należy uznać za przykład dla wszystkich pracowników. Pomimo niewielkiej ilości doświadczenia zawodowego, rozumie techniczne rzeczy lepiej niż "weterani". Przyjemny głos i dobrze przemówiona mowa! Proszę przywódców, aby zwrócili uwagę na zachętę tego specjalisty!
Sergey Agarenko - Gift Store - sklep z pamiątkami
2018-07-25
4.9
Chcę Ci podziękować za udzielone wsparcie techniczne. Nikołaj okazał się odpowiedzialnym i kompetentnym pracownikiem. Widać, że próbuje. Na samym początku pracy było trochę nieporozumień, ale potem znaleźli wspólny język i wszystko poszło jak w zegarku. Sądziłem, że nic nie będzie w stanie załadować Nicholasa, z wyjątkiem jednej rewizji, którą trzeba było wykonać, ale na żądanie magicznej różdżki napłynęło mnóstwo pomysłów i pytań, jak zoptymalizować pracę BP w sklepie. Całkowita praca: wszystko bardzo. Ku szacunku Nikolay.
Konstantin Kolesov - BroadLink - przechowuj inteligentne gadżety domowe
2018-07-03
4.8
Systemowi spodobała się przede wszystkim jego elastyczność - jest super! Są złożone momenty, które nie są od razu intuicyjne. System został wybrany przede wszystkim do automatyzacji sprzedaży i rozliczeń z klientami i partnerami.
Igor
2018-05-29
4.5
Elastyczny system, możliwe jest dostosowanie naszych procesów i pracy w ramach naszej działalności. nie ma dostępu offline - ale jest to program działający w chmurze. Świetna funkcjonalność i nierealistyczne możliwości są niesamowite. W szczególności w naszym przypadku chcielibyśmy ustanowić procesy biznesowe, przeprowadzić analizę zakupu części zamiennych do magazynu.
Alexander Arefiev
2018-05-21
4.8
Systemowi spodobała się przede wszystkim elastyczność i człowieczeństwo. Z pomocą OneBox chcemy rozwiązać problem procesów zarządczo-biznesowych w naszej firmie.
Yury Alexandrovich Pravdzivy
2018-05-21
4.9
Istnieje potrzeba zautomatyzowania i usystematyzowania procesów sprzedaży internetowej - dlatego wybrali OneBox. Wybraliśmy ten produkt, ponieważ ma on bardziej gotowe rozwiązania, które są niezbędne do naszych działań. Musimy zautomatyzować, usystematyzować i zintegrować.
Jewgienij Aleksandrowicz
2018-05-16
5
System przyciąga design - wygląda ładnie. Nie znalazłem punktów, które mi się nie podobały w systemie. Wybraliśmy system do zarządzania procesem tworzenia oprogramowania i jego późniejszej sprzedaży. Księgowanie wkładu pracowników i kontrahentów. Obliczanie honorariów autorskich.
Alexander Komar - Ukr-Tool - internetowy magazyn narzędzi
2018-05-11
5
System był potrzebny do zautomatyzowania procesów sprzedaży i produkcji, a także zmaksymalizowania pracy z nowymi klientami i tymi, którzy nie są gotowi. Podobała mi się ogromna funkcjonalność, której potrzebujemy i elastyczność systemu.

Po co pisać recenzję?

Opinia o produkcie jest źródłem cennych informacji. Dla klientów, partnerów, dla nas jak dla twórców produktu. Jeśli masz coś do powiedzenia na temat pracy OneBox, zainwestuj 2 minuty i zostaw swoją opinię. Wszystkie recenzje są moderowane tylko na podstawie identyfikacji użytkownika jako użytkownika OneBox w celu wyeliminowania fałszywych komentarzy. Pozytywne lub negatywne recenzje, które zostały moderowane, są publikowane na tej stronie w celu dalszej dyskusji.