OneBox bezpłatnie rozdaje prezenty CRM- licencje

Przyjaciele, rozdajemy przedsiębiorcom bezpłatnie licencje OneBox. Dlaczego? Damy odpowiedź: żeby, zainteresować naszym towarem tych, kto jeszcze nie wprowadził CRM. A tak na serio, to czekamy, że ta akcja pozwoli przestąpić barierę wątpliwości tym, kto długo jest nie pewny, że warto wkładać koszty do automatyzacji. Jesteśmy pewni, że warto.

Jesteśmy pewni, że kiedy bezpłatnie dostaniesz pełnowartościową licencję kosztem $399, to nie utracisz tę możliwość i zautomatyzujesz typowe procesy. To zaoszczędzi siły i czas, które przedtem oddawałeś na wykonanie rutyny : kształtowanie dokumentów, sprawdzenie rachunków,cenników, towarów, zamówień i kontaktów. Kiedy przyśpieszysz swoją pracę i zwiększysz wydajność, przyzwyczaić się do automatyzacji i będą kupować dodatkowych licencji dla swoich pracowników do pracy, też stało się bardziej efektywne.

Jak uzyskać licencję?

Darujemy licencji zwiedzającym wydarzenia, które są orientowane na nasze docelowe audytorium – na przedsiębiorców i top managerów. Prezenty licencje potrafiły otrzymać zwiedzający CRM Forum'a 2017, który był w Kijowie w NSK “Olimpijski”.

Część prezentów licencji będzie wręczona uczestnikom II Forumu eksporterów Czernihówa, który organizuje handlowo-przemysłowa regionalna izba czernihowska.

Organizatorom Iforum 2017 jest przekazana partia bukletów z kodami promocyjnymi, które aktywują licencję OneBox. Uczestnicy największego w Ukrainie forumu internetdziałaczy potrafią otrzymać swój klucz do automatyzacji 25 maja w Kijowie, w Międzynarodowym wystawowym centrum, metro Lewobrzeżna.

Na Iforum 2017 będzie można usłyszeć raport na temat wdrażania CRM od naszego współpracownika i innych. Oprócz tego, będzie można odwiedzić unikalną wystawową strefę, na której będzie wystawione i nasze stoisko. To możliwość zapoznać się z naszymi ekspertami i otrzymać odpowiedzi na pytania automatyzacji biznesu, dowiedzieć się o nowych opracowaniach. Rejestracja na forum: http://cabinet.iforum.ua/login

Aby aktywować kod promocyjny i uzyskać pozwolenie wejdź na naszą stronę: https://crm-onebox.com/pl/ i w polu rejestracji kliknij w “mam kod promocyjny”.

Kontakty:

Subskrybuj nowe publikacje
Gaz jest wydawane raz w tygodniu w piątki.

Więcej na ten temat
Zautomatyzuj swój biznes
Segmentacja kontaktów, dystrybucja e-maili, telefonia, klienci i sprzedaż, procesy biznesowe, zarządzanie projektem i zadania
Konsultacje specjalistów CRM — +380 (44) 390-09-85
Ready CRM w ciągu 2 minut
Klikając przycisk, automatycznie akceptujesz umowa licencyjna.
Nie, jestem leniwy...