OneBox proponuje alternatywny system kierowania przedsiębiorstwom

15 maja 2017 prezydent Ukrainy podtrzymał decyzję Rady Bezpieczeństwa Narodowego do nakładania sankcji wobec rosyjskich obywateli i przedsiębiorstw. Wśród ograniczeń jest przewidziano i zamknięcie prowiderami dostępu do rosyjskich biznes-serwisów. Ukraiński projektanci systemu OneBox oferują alternatywa zarządzania przedsiębiorstwem.

Kierownik biura komercyjnego grupy kompanii OneBox – Dmytro Lewoszycz przyzywa biznesmenów zachowywać spokój i uważnie rozpatrzyć ojczystą programową decyzję, na której już latami pomyślnie pracuje szereg przedsiębiorstw. «Pierwszą licencję OneBox dajemy bezpłatnie, co pozwala ocenić możliwości systemu w praktyce.» – mówi Dmytro.

System OneBox bez postronnych aplikacji pozwala prowadzić:

• ewidencję finansową,
  • przepływ dokumentów,
  • ewidencję magazynową,
  • zarządzanie produkcją.

Dokładniej o systemie OneBox

Funkcjonalność OneBox przypomina szwajcarski nóż. System tworzy dokumenty, raporty, prowadzi ewidencję zamówień, płatności i ruchów dziennika towarów w magazynach.Cenniki sprzedawca są automatycznie pobierane. Oprócz tego, OneBox przechowuje bazę kontaktów i zdarzeń: nagrywanie rozmów, listów, łańcucha skarg klientów i działań zarządczych.

System OneBox zdobył dwie nagrody, jako lepsza CRM Ukrainy 2016 roku, a także wdzięczność swoich klientów. «Rzetelnie wybieraliśmy programową decyzję, która uwzględniała by na specyfikę naszej działalności i zatrzymały się na CRM OneBox.» – mówi Paweł Jaroszenko, kierownik projektu automatyzacji w kompanii EasyPay.

Informacje o grupie OneBox

OneBox była założona w 2006 roku w Ukrainie. Biura są otwarte w Kijowie, Czernihówie i później w Krakowie (Polska). OneBox specjalizuje się na dystrybucji, wprowadzeniu, opracowaniu i wsparcie systemów zarządzania przedsiębiorstwem – OneBox.

Kontakty:

Subskrybuj nowe publikacje
Gaz jest wydawane raz w tygodniu w piątki.

Więcej na ten temat
Zautomatyzuj swój biznes
Segmentacja kontaktów, dystrybucja e-maili, telefonia, klienci i sprzedaż, procesy biznesowe, zarządzanie projektem i zadania
Konsultacje specjalistów CRM — +380 (44) 390-09-85
Ready CRM w ciągu 2 minut
Klikając przycisk, automatycznie akceptujesz umowa licencyjna.
Nie, jestem leniwy...