Ważnie! Klientom OneBox o blokowaniu Yandex i Mail.ru w Ukrainie

Dekret №133 / 2017 prezydent Ukrainy wprowadził decyzję KPZK dotyczących ograniczeń (sankcji) zmierzających do rosyjskich firm i niektórych osób. Ukraińskie dostawcy usług internetowych są zobowiązani do blokowania dostępu do usług internetowych rosyjskiego pochodzenia: Yandex i Mail.ru. Jeśli e-mail,jest zarejestrowany na jednym z tych serwisów prosimy stworzyć nowy e-mail i zawiadomić nas o nowym adresie.

Jak klientowi OneBox zmienić e-mail?

Samodzielnie:

• Przejdź do konta osoistego po powoływaniu: box.webproduction.ua/client/
  • Otwórz wkładkę «Moje właściwości», wybierz nowe konto e-mail
  • Kliknij na przycisk «Zapisz»

Kontakt do nas:

Dlaczego to robić?

Troszczymy się o tym, żeby nasza współpraca nie utrudniała się. Żeby mogliśmy na bieżąco pryzpomnieć o spłacie, opowiedzieć o nowych możliwościach systemu i aktualnych aktualnościach, gratulować ze świętami. Żeby nie przepuszczać nasze zawiadomienia i być w temacie ważnej informacji – zmień skrzynkę pocztową i podaj nam znać adres.

Należy także pamiętać aby sprawdzić, do której poczty są przywiązane nazwy domeny waszych projektów : na którą pocztę przychodzą upomnienia o opłacie hostingu i tak dalej. Ponadto, jeśli używasz DNS Yandex – Upewnij się, aby wybrać alternatywną usługę.

Zapoznać się z dekretem prezydenta można po powoływaniu: http://www.president.gov.ua/documents/1332017-21850

Bądź w kontakcie. Powodzenia. Zespół OneBox.

Kontakty:

Subskrybuj nowe publikacje
Gaz jest wydawane raz w tygodniu w piątki.

Więcej na ten temat
Zautomatyzuj swój biznes
Segmentacja kontaktów, dystrybucja e-maili, telefonia, klienci i sprzedaż, procesy biznesowe, zarządzanie projektem i zadania
Konsultacje specjalistów CRM — +380 (44) 390-09-85
Ready CRM w ciągu 2 minut
Klikając przycisk, automatycznie akceptujesz umowa licencyjna.
Nie, jestem leniwy...