1b.app
Скопійоване посилання -

Ми офіційно підняли вартість ліцензій CRM OneBox

 

13 березня 2017 року ми збільшили ціну комерційної версії CRM- системи OneBox на 33%. Мы зробили це на тлі зростаючої конкуренції і економічної кризи в Україні. Це частина нашої стратегії розвитку.

Що ми вклали в оновлену CRM OneBox

На початку року ми оновили систему OneBox, додали виправлення і допрацювання з урахуванням побажань наших клієнтів. Повний список з описом нових фіч зайняв у нас 161 лист А4. Ми оновили усі модулі системи і мобільний додаток OneBox.

Ми "навчили" систему аналізувати досвід співробітників, вести чат-листування з клієнтами, визначати кращого виконавця для завдання і передбачати вірогідність успіху угоди.

19

Також в CRM OneBox ми поліпшили інтерфейс користувача — зробили управління швидшим і зручнішим. Поповнили бібліотеку автоматичних дій системи — ще більше рутинних процесів забирає на себе система. Після реалізації оновлень, ми проаналізували попит і провели перегляд цін, який планували раніше.

Конкуренти і ринок програмних рішень

Ринок збільшується і конкуренція росте. За даними Gartner світовий ринок CRM- систем в 2017 році досягне об'єму $36, 5 млрд, а середньорічний темп його зростання складе приблизно 15,1.

Ми оцінили попит і вартість інших CRM -, ERP- систем, співвіднесли їх можливості з новими функціями OneBox і вивели оптимальні, на наш погляд, ціни.

"Вартість CRM OneBox прийнятніша, ніж у конкурентів". — говорить Антон Юмаев, — керівник відділу маркетингу групи компаній "Ензим", в яких впроваджена CRM OneBox. — "Ми почали вивчати ринок постачальників подібного програмного забезпечення і склали список з трьох кандидатів, серед яких єдиним українським розробником був, — WebProduction, що створив CRM OneBox".

Оновлені тарифи OneBox

Вартість однієї комерційної ліцензії в пакеті "Startup" після 13 березня піднята до 399$. Пропозиція "Company" для середніх компаній з дев'ятьма ліцензіями і окремим фахівцем інтеграції виросла до 3 399$. Тариф для необмеженої кількості співробітників — "Enterprise" подорожчав до 15 999$.

price-match-2017

"Це дорожче, ніж "Бітрікс", який практично безкоштовний. І я їм за це вдячний, тому що вони забирають несерйозних клієнтів. А продукти Terrasoft, Microsoft, SAP стоять в два-три рази дорожче за наш". — говорить Максим Мирошниченко — директор по маркетингу CRM OneBox в інтерв'ю для Retail community.

Снимок экрана 2017-03-10 в 1.02.15

Детальніше про оновлення і можливості системи для вашого бізнесу дізнайтеся у наших фахівців.

Контакти:

CRM OneBox

crm-onebox.com

+380 (44) 332-93-25

sales@crm-onebox.com