1b.app
Скопійоване посилання -

Мобільні додатки для ваших клієнтів

Мобільний маркетинг став пріоритетним у 2017 році.. У жовтні 2016 року за даними Statcounter мобільні пристрої вже обійшли ПК по використанню інтернету. Попит на мобільні додатки безперервно зростає. Вони дають бізнесу все більше онлайн замовлень і підвищують лояльність клієнтів.

УЗ огляду на цю тенденцію, компанія «WebProduction» пропонує своїм клієнтам ще одну послугу. Мобільний додаток під ваш бізнес: ваші послуги, логотип і назва. Дане ПЗ інтегрується з вашої CRM OneBox. Якщо, звичайно, ви плануєте або вже керуєте бізнесом в системі OneBox.

Ваше мобільний додаток — це програмне забезпечення, яке ваші клієнти встановлюють на смартфони, планшети та інші мобільні пристрої. Вам не потрібно реєструвати і розміщувати програму в магазинах додатків. Ми зробимо це за вас: додаток для iOS з'явиться в App Store, для пристроїв на Android — з'явиться в Google Play. 

Мобільні додатки для ваших клієнтів

Для клієнтів

За дослідженнями Facebook в 2015 году 73% людей ніколи не розлучаються зі своїми смартфонами. З телефону ваші клієнти будуть здійснювати покупки онлайн, дізнаватися про акції і оновлення. 

Користувачі з мобільного отримають доступ до свого особистого кабінету на вашому сайті. Додаток буде відображати:

  • Особистий профіль клієнта;
  • Ваш логотип, назву та контакти;
  • Продукти, послуги, в тому числі замовлені, переглянуті і вибрані;
  • Баланс, оплати, бонуси і персональні знижки;
  • Історію замовлень, подій — дзвінки, листи, повідомлення.

У майбутньому ваші клієнти зможуть використовувати штрих-код прямо з додатку для проведення знижок і накопичення бонусів. Ми вже розробляємо цю функцію.

Для партнерів 

Партнери будуть відправляти запити, ставити завдання. Бачити статуси поточних завдань і проектів. Статуси налаштовуються вами під ваші бізнес-процеси. Контрагент редагує свої дані, змінює адресу доставки без залучення ваших менеджерів. Звіряти замовлення та оплати за обраний період буде, як ніколи, просто і швидко.

Для Вашого бізнесу

Лояльність. Поява мобільного додатка буде оцінена вашими замовниками за зручність і мобільність. Клієнти можуть в будь-яку вільну хвилину зайти в свій онлайн-кабінет. Щоб зробити замовлення, перевірити статус, підрахувати свої витрати на покупки і так далі. Це зручно, а зручний сервіс викликає прихильність покупців.

PUSH-повідомлення. Ваші постійні клієнти встановлять додаток самостійно для зручності. Нових ви простимулюєте, наприклад, знижкою. І ваша реклама буде завжди в кишенях або в руках ваших клієнтів, поки вони використовують мобільний пристрій. Важливі пропозиції клієнти отримають в класичному PUSH-повідомленні на свій телефон. За даними localytics такі повідомлення на 88% підвищують залученість користувача. Масштабність реклами вражає.

Ефективна реклама для цільової аудиторії. Користувачі, які встановили ваш мобільний додаток — це виключно цільова аудиторія. Додаток встановлять тільки ті, кому цікаві ваші акції, товари і послуги. 

Статистика клієнтів і їх інтересів. Ви отримаєте цінну інформацію про клієнтів: стать, вікова категорія, регіон і інше. Яка категорія якими продуктами більше цікавиться. Людина може не завжди мати при собі бонусну карту, щоб отримати знижку, але телефон майже завжди при собі. За допомогою додатку клієнт отримає свою знижку, а ви інформацію про його оффлайн-замовлення. Це дозволить вам робити тонку аналітику по вашим клієнтам.

app-for-clients-banner

Як отримати мобільний додаток для свого бізнесу?

Для цього у вас повинні бути ліцензії OneBox. Або вам потрібно почати використовувати OneBox для управління бізнесом. В обох випадках вам варто звернутися до наших фахівців. 

Контакти:

+380 (44) 390-09-85

sales@crm-onebox.com

crm-onebox.com

Україна, Київ, ул. Євгена Коновальця, 36Д