1b.app
Скопійоване посилання -

OneBox market (еволюція блоку). Анонс функції нового релізу в crm-OneBox

У минулому релізі ми суттєво переробили тоді ще розділ інтеграцій, створивши з нього фактично новий модуль системи - каталог програм "OneBox market". У наступному релізі революційних змін цього розділу не передбачається, але розділ трохи змінений. Правки викликані досвідом використання і, в основному, націлені на те, щоб зробити маркет зручнішим.

Принцип роботи OneBox market зараз

OneBox market - це розділ який вміщує в себе всі програми: як ті, що створені розробником CRM OneBox, так і додатки сервісів з якими можлива інтеграція.

Навіщо потрібні додатки:

  • всередині знаходяться налашування, які потрібно заповнити для коректної роботи функціоналу (поля для введення ключів в інтеграції з іншими сервісами, налашування пошти для інтеграції з email ...);
  • додаток це можливість вивести налашування потрібної інтеграції в ваш OneBox - так як без налашування інтеграції дії, які є в системі все одно не будуть працювати, щоб не заплутувати користувачів, в системі виводиться функціонал інтеграцій тільки після підключення та налаштування додатків.

Додатків достатнього багато, тому реалізований пошук додатків, а також для зручності їх можна фільтрувати за кількома ознаками. Виводиться топ 6 додатків - ті, які підключають найбільш часто.

Що ми змінили в релізі

  • перше, що хотілося б виділити це, то що додатків стало більше, крім інтеграцій, які з'явилися за цей рік будуть і абсолютно нові додатки, які з'являться тільки в релізі, наприклад, за допомогою додатків тепер буде підключатися функціонал форм, ще один додаток буде підключати оновлений функціонал двофакторної аутентифікації ..;
  • зробили більш зручну фільтрацію: перебрали і оптимізували категорії додатків в фільтрах, оновили топ додатків, фільтра "факт підключень" і "тип програми" залишилися без змін;
  • оновили інтерфейс, робили його не тільки гарнішим, але і більш зручним: тепер підраховується і відображається кількість додатків "всього" і скільки у вас "підключено", зробили загальний стиль для додатків від OneBox;
  • для платформ, які можна підключати кілька разів додали можливість видаляти і відключати налаштування інтеграції: при видаленні налаштувавання інтеграції повністю зникнуть з вашого OneBox, при відключенні інтеграція стає неактивною, але введені налаштування залишаються.

Слідкуйте за новинами та дізнаєтеся які ще вас чекають функції в новому релізі. А презентація нового релізу вже на початку грудня.

Устименко Игорь